Snel

Je wordt correct geholpen.

Tot op heden goed geholpen en goede uitleg.

Wat een fijn bedrijf.

Vakmannen en begaan met de klanten.

Super vriendelijke

Ik werk vriendelijke geholpen

betrouwbaar en kundig

kundige mensen, vooraf telefonisch overleg bij bijzondere verrichtingen.

Fantastisch meedenkend en prima service

Altijd prima service en goede expertise en prijsindicatie

Top!

Snelle betrouwbare, eerlijke dienstverlening.

Gewoon goed

Goede hulp en goede service

Ik ben zeer tevreden over avs . Niet alleen omdat de reparaties/onderhoud goed worden uitgevoerd. Maar ook de service en het meedenken.

Zeer goed professionals

Zoals altijd topservices

Een bedrijf met hart voor de klant

Veel kennis en goede service

Koplampen waren niet voldoende helder meer voor de APK. NIeuwe units waren ontzettend duur. AVS kon de oude units opknappen, wat een andere garage niet kon. De units zien er weer uit als nieuw. Alle vragen worden met duidelijke kennis van zaken beantwoord. Zeer professioneel bedrijf.

Altijd service gericht

Alles goed geregeld. Op tijd de afspraak nagekomen en reparatie netjes uitgevoerd.

Top service!

Deskundig en juist advies. Geen vage en onduidelijke uitspraken. Mensen met kennis van zaken.

Prima garage

Zeer tevreden.

Heb bij mij Auto carterventelatie laten vervangen en inlaat Walnut-belasting laten uitvoeren. En motor laten flushen. Ongeveer 3 weken geleden. Alles werkt naar behoren. Ze zijn zeer vriendelijk en goeie monteurs.

Top service!!!

Laatst een Reparatie gehad en dit is geheel vervangen onder garantie top service !!!!

Wat gedaan moest worde nis uitgevoerd

Brengen en men neemt de auto onderhanden. Een klein puntje als de auto klaar zou zijn, zou er gebeld worden. Voor de rest geen klagen op dit moment.

Geweldig topservice !!!!!!

Schade aan auto en wijze van het herstellen

Ik heb mijn auto van 2011 nissan Juke eind november 2020 gekocht. Aanvankelijk veel warm en vriendelijke toezegging. Eenmaal betaald en thuis aangekomen blijk dat ze ons voor 500 teveel haden geïncasseerd. Na twee keer heen en weer bellen en mailen hebben we eindelijk on geld ontvangen. Enkele weken later plotseling deed de display en computer niet (nog steeds niet). Ik dacht bij me zelf met paar tientjes kan ik hem fiksen. Begin februari- maart begon ook in de motorkap incidenteel rammelen. Een deg aan wazig andre dag niet. Dankzij onze corona besmetting heb ik het steeds uitgesteld. Eind juni heb ik mijn auto voor een serieuze inspectie naar mijn garage gebracht. Ps. Ik woon in noord brabant. Avs is vlakbij den Haag. Dus is logisch dat ik die afstand niet zo graag afreed. Begin juli heb ik tevoren gekregen dat de kosten exclusief diply- dashboard € 900- 950 zal komen. Dat heb ik uiteraard aan ASV doorgegeven. Men reageert A- Heel erg traag op ieder mail en of telefoon. Steeds wordt je van muur naar kast gestuurd zonder een stap voorwaarts. B- zij schuilen zich achter de Bovag garantie die kleine maand geleden verstrekken is. Ook zijn ze niet bereidt om de kosten samen te delen. Ik heb besloten om de kosten zelf betalen. Maar voel ik me moreel verplicht om via diverse kanalen andere mensen voor dit soort praktijken en wanprestaties waarschuwen. Radar, Facebook, insta... zal zeker de volgende stap zijn .. veel wijsheid toe gewenst.

uitstekend

een super bedrijf

Klantvriendelijk

Zoeken samen altijd de beste weg om het voor elkaar te krijgen. Denken met je mee ook als je een leen auto nodig hebt. Heb zelf na reparatie nog nooit problemen gehad altijd professioneel gemonteerd

Snel en efficiënt!

Klantvriendelijk, vakkundig en je kan altijd langskomen.

Prima service en vriendelijk contact

Mijn auto was bij AVS voor onderhoud. Ik werd gebeld dat ik hem wat vroeger kon ophalen, dus daar was ik blij mee. Toen ik in mijn auto stapte merkte ik dat er op meerdere plekken aan de bestuurderszijde zwarte vlekken zaten. Portier, stoel, middenconsole en mat. Ik heb lichte bekleding en matten. De monteur heeft de auto meegenomen voor een snelle schoonmaakbeurt en 10 min later zat ik in een schone auto. Complimenten voor snelle oplossing en ook het vriendelijk contact. Ik vraag mij overigens wel af of er plastic beschermhoezen voor stoelen en matten worden gebruikt tijdens de onderhoudsbeurt. Dan zou ik de volgende keer wat geruster weer terug komen.

Prima en snel geholpen

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.