WEER EEN SERVICE ZONDER WEERGA

IK STOND MET EEN AUTO DIE NIET WILDE STARTEN, AVS GEBELD. OPPLOSSING BINNEN 15 MINUTEN. IK BLIJ

Zoals altijd prima ervaring.

Altijd goed

Niks is teveel

geweldig meteen geholpen met probleem en ook opgelost

ik had een storing aan de auto direct naar de garage gereden storing gemeld met een werd het onder deel besteld en de andere dag gemonteerd en verdere problemen opgelost direct op het zelfde moment en hup klaar binnen een redelijke tijd dus bij AVS zijn ze goed bij de les geweldige zaak !!!!!!

Duidelijk en helder communicatie en goed geholpen

Vakkundig en snel

Vakkundig en altijd klantgericht.

Er wordt altijd vanuit de klant meegedacht over eventuele oplossingen.

Steekt boven de rest uit

Vriendelijk team, snelle reacties en denken altijd met je mee. Ze zijn onlangs verhuisd naar een mooi en groter pand, maar de service is gelijk gebleven...even hoog als voorheen!

Mooie nieuwe auto gekocht.

Oude auto ingeruild, mooie nieuwe aangeschaft.

Top service kan niet anders zeggen.

Na wat problemen met mijn bij avs aangekochte auto, welke zij zeer goed hebben opgelost, was het nu tijd voor een grote beurt. Ook dit, evenals de Tuning van mijn motor en versnellingsbak, is geweldig uitgevoerd door Avs.

Prima garage

Heel goed en vriendelijk geholpen

Altijd goede service

Zeer klantvriendelijk en goede service

UItgevoerde beurt is wederom top uitgevoerd.

AVS heeft al jaren het onderhoud van mijn auto in handen. Daardoor maak ik al jaren veel probleemloze kilometers. En er zullen er nog vele volgen.

Super service!!

Ik heb een super auto waar ik van droom via AVS bijna 3 jaar geleden gekocht, alles is geregeld, ook de onderhoudt tot nu toe en is nog steeds super happy met hun service en vriendelijkeheid.

Top bedrijf

Bij AVS begrijpen ze nog wat service is. Goed bedrijf wat in oplossingen denkt.

Te Duur

Geen uitleg opf vriendelijk gebaar bij ophalen.

Gewoon goed!!!

Al valt dat niet altijd mee in deze tijd, is onze ervaring qua service en contact nog steeds vlgs verwachting "naar wens "! Veel succes!

Vakmanschap

Een modern bedrijf met ouderwetse klantvriendelijkheid en vakmanschap. Dit bedrijf wil gewoon een klant tevreden laten vertrekken, en doen er alles aan om je auto voor een reële prijs te maken.

Deskundig en servicegericht.

Prettig geholpen en deskundig.

Altijd goede service

Kennis, prijs/kwalieit OK

Gouwe tent

Flexibel en rechtstreeks contact met een van de bazen.

Snel gehandeld en snel afgeleverd

Weer prima geholpen

Zoals altijd netjes en vlot geholpen bij AVS auto's.

Super meegedacht aan een oplossing

Bus laten chippen voor mee vermogen. Super snel geregeld en super service.

Meedenkende vakmensen die verder gaat dan verkoop

Auto gekocht eind 2020, bleek wat mis te zijn met de dynamo. De auto had geen stroom meer en kon niet van zijn plek. AVS gebeld en hebben mij netjes en zo snel mogelijk geholpen, de dynamo viel binnen de bovag garantie en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Auto is weer in prima staat en ben erg blij met de service.

Super geholpen

Idem

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.