Vriendelijk personeel en kwalitatief super

Vriendelijke ontvangst Mooie en overzichtelijke showroom en werkplaats Deskundig personeel

Super service!

Super fijn uit de 'brand' geholpen door AVS! Na lekrijden, telefonisch contact gezocht met AVS, die direct 1 van onze zomerbanden (die daar opgeslagen liggen) uit het magazijn haalden en deze naar de plek des onheils brachten om deze direct terplekke om te wisselen met de kapotte band. Wij blij want we konden zo direct weer verder, en de kapotte band werd door André mee terug genomen ter vervanging. En dit alles in nog geen half uurtje tijd!! Hartstikke bedankt mannen!

Goede service!

Goede service! Zoekt altijd in samenspraak met de klant naar een goede en betaalbare oplossing.

Een uitstekende garage waar ze raad weten met je auto

Nu voor de 2e keer mijn auto hier gebracht. Na de 1e ervaring werd mij wel duidelijk dat deze vaklui weten wat ze doen.

perfect

even naar huis brengen omdat nieuwe uitlaat wat langer gaat duren geen punt. afleveren auto geen punt

Hele Nette en leuke service

Netjes en snel geholpen. En goede service.

Perfect mensen naar mijn hart.

Conform afspraak en tijd auto kleine beurt en apk gegeven en zoals afgesproken gemeld wanneer ik auto weer kon ophalen. Een man een man een woord een woord.

Goed geholpen!

Snel en vakkundig en deels gratis!

Top bedrijf

Er is geen betere garage in de Hoeksche Waard

Professioneel & gezellig ☕️

Prettig en vlot geholpen

Service met de hoofdletter S !

Nette prijzen, Goede service. Denken goed met je mee om autorijden leuk en betaalbaar te houden.

Vriendelijk, eerlijk en goede service

Vorig jaar een Skoda gekocht bij AVS. Dit jaar auto laten keuren en een kleine beurt laten geven. Door gladheid een paaltje geraakt. Flinke deuk in de voorbumper. Volgens de garage in mijn eigen dorp moest er van alles van binnen vervangen worden. Wat flink wat ging kosten. Bij AVS laten kijken. Niks (ernstigs) aan de hand. Dus geen onnodige kosten gemaakt!

Kwaliteit service

Hele aardige mannen die een goede service leveren met kwaliteit. Niet de goedkoopste maar goedkoop is duurkoop. Voortaan ben ik daar te vinden voor al mijn autoproblemen.

Netjes en snel geholpen en volop koffie

goede en service

snel en correct geholpen met goede service bij kleine repartie klaar terwijl u wacht

Fantastisch

Snelle service en goed geholpen. Auto laten chippen was een goede keuze geweest.

Goed en eerlijk advies en keurig uitgevoerd!

Wat issues met de youngtimer. Goede uitleg en onderdeel keurig vervangen. Geen onnodige werkzaamheden en keurig op tijd klaar voor een nette prijs.

Altijd bereikbaar met de juiste expertise

Altijd vriendelijk, altijd wel plek en belangrijkste van alles: ze weten wat ze doen.

Mijn auto grote beurt laten geven. Perfect uitgevoerd. Rijdt weer super. Bedankt

Goede service met daar aan een nette prijs

Klantgericht en snelle service

Vriendelijke ontvangst, snelle service, gericht op slimme oplossingen.

Alles volgens afspraak en klant vriendelijk

Deze garage is een aanbeveling

Avs staat altijd klaar als er zich een probleem voor doet.

Had helaas een gebroken veerpoot met mijn Passat. 1 belletje en direct de mogelijkheid voor de reparatie. Bedankt weer! Jan Storm

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.