Reeds jaren onze garage

Vlak voor de Kerst willen we deze hard werkende mensen een goed en succevol 2021 toewensen.

Prima. Goede communicatie en vooraf overleg over evt reparatie kosten.

Zie boven

Goed en snel geholpen

Wordt aan een leek zoals ik altijd goed uitgelegd wat er is gerepareerd en hoe zoiets tot stand komt.

Garage met veel kennis van VW

Met mijn vorige auto’s nooit een vast garagebedrijf gehad. Overal was er wel iets dat niet goed ging. Na de aanschaf van een VW Beetle 2.0 TSI kwam ik terecht bij AVS omdat ik had gelezen dat ze gespecialiseerd waren in Volkswagen. De eerste keer kwam ik er voor het spoelen van de DSG. Er werd uitleg gegeven wat er werd gedaan. Dit gaf al een goed gevoel. Onlangs ben ik opnieuw bij AVS terecht gekomen omdat de auto vermogen kwijt was. Binnen een half uur was er een diagnose. Aart deed me uitleggen wat er aan de hand was. Afspraak gemaakt voor herstel. De inlaat kleppen werden gereinigd dmv Walnut blasting, lambdasonde en koolstoffilter vervangen. Auto had voor even het vermogen terug. Na een paar maanden ging het motormanagenent lampje branden. Opnieuw naar AVS. De motor werd onder druk getest op lekkage en er werd geconstateerd dat het carterventilatiehuis lek was. Het onderdeel was op voorraad waardoor ik daarna weer fijn kan genieten van mijn geliefde auto.

Goede ervaring en altijd reparaties in overleg

Mijn ervaring is zeer goed. Als ik voor APK en een grote of kleine beurt kom, wordt ik altijd even van tevoren gebeld wat er gerepareerd moet worden. Dat is zeer prettig en weet je hoeveel je kwijt bent. Ook kan ik altijd een leen auto gebruiken, als ik dat van tevoren aangeef.

Mijn Citroen C5 weer blij na reparatie bij AVS auto's!

Ik ben blij dat met mijn vorige review de toon is veranderd. Nu liep het veel beter en klantvriendelijker. Dat is super! Daarbij is de vrouwelijke benadering van Aart zijn vrouw een goede aanwinst. Maar nu over mijn C5 3.0 V6. De klachten werden even doorgesproken en opgeschreven voor de monteur. Prima...Op een vriendelijke wijze werd mij ook thee aangeboden. De coronamaatregelen zijn natuurlijk niet leuk maar logisch. Veiligheid immers voor alles. Nadat de auto klaar was vertelde Aart mij de werkzaamheden aan mijn auto. Ook de nog onverholpen klacht (waar hij niets aan kon doen) en wat mijn huiswerk daaraan is. Dat ga ik ook doen en kom ermee terug. Ik ben gaan wandelen in het dorp en toen de auto klaar was ben ik keurig gebeld door Aart zijn vrouw. Ik ben tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto. Goed communiceren met elkaar is van groot belang. Ik prijs hen nogmaals over de vorige reparatie die AVS wel oploste en twee andere Citroengarages niet. Dat zegt iets over de kwaliteit van de monteur die mijn auto repareerde en...het teamwerk tussen elkaar als medewerkers. Hulde.

Nog nooit een gelijkwaardige of betere garage tegengekomen.

Hier is werkelijk niet op aan te merken. Als t dokters waren, dan had ik mn zieke kind ernaar toe gebracht.

Zelfde als altijd top

prima service en betrouwbaar

met aandacht geholpen

Uitstekende service

Auto moest op parkeerplaats bij supermarkt blijven staan, omdat die niet meer startte. Mijn man heeft op maandagmorgen de sleutels afgegeven bij AVS en nog diezelfde middag stond mijn auto mét een nieuwe accu weer voor de deur. Dat is goede pechhulp!

AVS denkt mee met de klant

Voor onderhoud en service al jaren klant bij AVS. Super tevreden hiermee. Vorige week bleken ze ineens mijn droomauto binnen te hebben gekregen. AVS kon me de volledige status uitvoerig beschrijven, waardoor ik het vertrouwen had om deze snelle bolide toch tweedehands aan te schaffen. Top, dat ik 'm op een afgesproken moment kon afhalen en zo snel met de GTI op weg kon zijn.

Service altijd goed

Super.

Voor de eerste keer daar geweest. Super goede service. Hele nette prijs. En ook nog eerder klaar dan verwacht. Toppie.

Matig

Bij het spoelen van mijn automaat bak was er volgens de bon van de ATF Evolution machine maar 4,1 liter gespoeld (inhoud bak 6,5 liter) De resterende olie is met het vervangen van het filter erin gepompt. De werkzaamheden zijn niet uitgevoerd volgens de werkprocedure van de ATF Evolution machine. Dit is natuurlijk geen spoelen maar olie verversen. Helaas wel voor spoelen moeten betalen. Hierdoor besloten om zelf een spoelmachine aan te schaffen om dit in het vervolg zelf goed te kunnen uitvoeren.

punctueel

Lekker schoon en clean bedrijf, zeer professioneel

Prima, eerlijke service. Nette prijs.

Keurig verzorgd. Auto thuis opgehaald en weer thuis gebracht.

Snel, open communicatie en geen verassingen.

Zeer professioneel

Gebeld om de versnellingsbak olie te laten spoelen en ik kon de volgende week erop gelijk terecht. Eenmaal aangekomen heel erg goed geholpen goed zicht over de werkvloer. Ik mocht ook even meekijken naar wat ze aan het doen waren. Kortom goed bedrijf waar ik zeker terug kom!

Zoals altijd vriendelijk, altijd aandacht voor de klant, kwaliteit, een nieuw pand en altijd een bakkie !

Goede ervaring

Snelle, vriendelijke en professionele ervaring. Zeker aan te raden!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Word altijd goed geholpen

Ondanks drukte.altijd tijd voor de klant.!

Altijd goede en deskundige service.

Vlug en vakkundig geholpen.

Uitstekende professionele sevice

Deze auto vorig jaar bij AVS gekocht. Perfecte auto en nu een jaar later gebracht voor een onderhoudsbeurt en APK. En alles was goed. Kreeg een leenauto mee wat ik ook een teken vindt van goede service. Maar de mannen zijn zeer vakbekwaam en luisteren naar de klant. Dit is een garage waar ik met vertrouwen naar toe ga.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.