Uitstekende service en vakmanschap!

Al jaren een vaste en tevreden klant bij AVS Autos! Of het nou gaat om een onderhoudsbeurt, controle of tuning van mijn auto, ik rijd altijd weer tevreden naar huis! Als ik ergens niet uitkom of vragen heb, kan ik altijd de telefoon pakken en staat AVS altijd klaar met advies en suggesties.

Duidelijk !

Had mijn auto gebracht voor een automaat spoeling. Netjes geholpen . De volgende dag na een koude start schakeld de automaat weer soepel. En voor een nette prijs.

Er wordt duidelijkheid gegeven over de reparatie en kosten. Men komt afspraken na. Vriendelijk. Koffie staat altijd klaar. Dus zij zijn ook gastvrij.

Mooie prijs voor een noodzakelijke beurt voor mijn auto.

Goede zakelijke ontvangst / gebruik leenfiets prima/ jammer van de wind/ wellicht voor ouderen een E-bike?! Auto rijdt weer als een zonnetje! Top.

geweldige service

Ik zit nu een paar jaar bij deze garage en ben iedere keer fantastisch geholpen.Ze doen echt hun best en denken met je mee om je niet op overbodige kosten te jagen.

Snelle goede service

Nadat de ANWB zaterdag aan het einde van de middag onze auto had neergezet met koppeling problemen, ben ik maandagochtend de sleutel wezen brengen. Maandag zijn ze er direct aan begonnen en dinsdagavond was hij al klaar. Prima service!

Perfect geholpen door vakmensen

Ik kwam met een probleem bij AVS, zij hebben mij direct geholpen. Service met de hoofdletter ‘S’, zoals het ook hoort te zijn. Ik zal hier zeker weer terug komen.

Eerlijk advies, snel handelen en een uitstekende service!

Via een collega hier naartoe verwezen omdat mijn auto kuren had. Dezelfde dag nog geholpen met een eerlijk advies en een paar dagen later was ook mijn auto al gerepareerd . Bedankt Aart voor de goede zorgen!

Servicegericht

Het was van onze kant nogal lastig een afspraak te maken...De monteur boodt aan de auto op te halen en aan het eind van de dag terug te brengen,prima service

Belofte meer dan waargemaakt

Mijn APK was verlopen en de auto had een kleine beurt nodig. Afspraak gemaakt, zou na 3 dagen klaar zijn. Op dag 2 werd ik gebeld met de mededeling dat de auto gereed was! Ik wens AVS veel succes in hun nieuwe onderkomen en bedank hun voor de super service.

fantastische garage

staan altijd voor je klaar

Aart topgozer

Perfect!

Altijd weer topservices

Heldere communicatie

Goed geholpen

Snelle service, vriendelijk en deskundig personeel, mooi verzorgd bedrijf, ruime keuze occasions. Absoluut een aanrader.

Helemaal tevreden

Prima bedrijf, alles volgens afspraak. Aanrader!

Eigen garage vond defect niet, AVS wel en snel!

Helaas stond ik met erg jonge kinderen twee weken geleden naast de snelweg met pech. Na overleg met de ANWB beiden het idee dat het de homokineet betrof. Met die opdracht naar de eigen garage gestuurd en niets werd gevonden, AWD olie ververst als enig mogelijke oorzaak. De dag na het ophalen weer langs de snelweg. Dit keer een blinde second opinion laten uitvoeren bij AVS. Bleek inderdaad de homokineet. Ondanks de vakantiedrukte hebben zij tijd voor mij gevonden en de aandrijfas+homokineet vervangen (kan niet los bij AWD Volvo). Mankement is verholpen en wij kunnen nu alsnog veilig op vakantie. Ben erg te spreken over de bereikbaarheid en snel handelen.

oke blij met extra service

iets langer dan afgesproken door fout van koerier

Storing is snel opgespoord en de zelfde dag nog verholpen

Een dag voor vakantie een olie vlek onder de auto ontdekt. ‘Kom maar even langs, dan kijken we even’ was de reactie van AVS. Binnen 15 minuten de lekkage gevonden en spullen besteld. De zelfde dag nog alles verholpen en met een gerust hart op vakantie!

heel goed

Uitstekende service TOP

Perfecte totaal service

Komt afspraken na en geen schimmige verhalen wat wel en wat niet kan.

Vakkundig geholpen

Terugkerende storing vakkundig verholpen ook in vakantietijd.

Goed en naar alle tevredenheid geholpen.

Zolang ik klant ben bij AVS (meer dan 10jr) altijd goed geholpen. Ook bij storingen tussendoor weten ze altijd tijd voor je vrij te maken.

Deskundig, betrouwbaar, betaalbaar en toegankelijk.

Al jaren mijn vaste garage. Onlangs op nieuwe hun nieuwe locatie geweest. Prachtig bedrijf, heel open en toegankelijk. Weinig afstand tussen klant en medewerkers. Koffie gedeelte geeft je het gevoel dat je in de werkplaats bent en zit te kijken naar je auto die gerepareerd wordt. AVS Auto's is altijd bereid te helpen, denkt met je mee en benadert elke klant persoonlijk. Daarnaast vinden ze altijd een betaalbare oplossing voor een defect aan je auto. Maar vooral eerlijkheid en betrouwbaarheid staat hoog in hun vaandel.

alles goed geregeld

alles goed geregeld

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.