prima vak garage

prima vak garage , vriendelijk en goed geholpen

mooi nieuw pand en service altijd goed

Prima service en heldere communicatie.

Het bedrijf komt klantgericht over en luistert goed naar de vragen. Goede service en hele nette factuur hoe alle kosten in rekening zijn gebracht. Goede communicatie als er mankementen zijn en wat de kosten gaan zijn. Dit idee hoorde ik van iemand en is misschien aardig: Een garagebedrijf maakt een filmpje als de auto op de brug staat en filmt de mankementen en wat er nodig is. Het voorbeeld was: Film van de banden en de millimeters van het profiel wat aangaf dat ze nieuwe banden nodig had omdat het profiel te weinig was. De klant ervoer het beeldmateriaal als heel prettig en gaf een heel betrouwbaar gevoel.

Goede service!

Auto gebracht voor S tronic automaatbak olie vervangen. Ik heb er op kunnen wachten tijdens de service, mooi pand, vanuit de wachtruimte zicht op de werkplaats. Geconstateerd dat de koppeling toe aan vervanging, duidelijke uitleg wat het probleem is en wat er allemaal moet gebeuren. Nu wachten op juiste en goede offerte!

Toptop

top service en erg klant gericht

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Heb vertrouwen in de medewerkers.

Snel en vakkundig

Fijne ontvangst, duidelijke afspraken en binnen korte tijd weer veilig op pad. Tot de volgende ;-)

Prima beurt

Geen verassingen

Goede klantgerichtheid Goede uitleg omtrent werkzaamheden Goede prijs

Goed geholpen

Ze weten waar ze het over hebben en je wordt eerlijk en goed geholpen. Iets waar het bij de gewone dealer regelmatig aan ontbreekt.

Super service

Op dinsdag gebeld of er op zaterdag remvloeistof vervangen kon worden. Geen probleem..

Zoals gewoonlijk, top

Het maakt niet uit wat je hier brengt voor onderhoud, in ons geval Gmc, Peugeot, Vw, Audi , Mini, Mercedes , Iveco , het komt altijd goed .

Betrouwbaar en deskundig!

Goede service, deskundig, heldere afspraken en nette prijzen.

Zeer goede en vakkundige garage

Wordt vriendelijk en snel geholpen met veel vakkennis en zeker niet voor een dure prijs. Kortom ik blijf hier graag klant en kan zeker andere deze garage aanbevelen!

Snelle diagnose

Na een aparte storing toch snelle diagnose kunnen maken en gelijk gehandeld materiaal besteld en snel kunnen maken. Top gedaan!!

Goede afspraak en overeenkomstige prijs

Na enig rondbellen en verschillende offerteaanvragen uiteindelijk bij AVS aangekomen. Een prettig en eerlijk gesprek gevoerd over de uit te voeren werkzaamheden en prijsafspraak. AVS heeft de reparatie naar behoren uitgevoerd tegen een prijs die binnen de afgegeven marge viel. Ook wel prettig dat men het vervangen onderdeel nog heeft liggen en de tijd neemt om even uitleg te geven bij wat ze gedaan hebben en eventueel tegen zijn gekomen. Als klein en enig minpuntje zou ik de snelheid willen noemen. Een afspraak duurde een paar weken, maar dat had vooral te maken met hun verhuizing naar een nieuw pand. De reparatie zou ongeveer 8 uur duren. Dat hebben ze binnen die tijd gedaan, maar de totale tijd dat ik mijn auto kwijt was liep van 08:00 op dag 1 tot 16:00 op dag 2. Leerpunt voor mij is voortaan iets duidelijker te zijn in de afspraak wanneer ik de auto weer nodig heb. Inderdaad "voortaan", want ik zou zo weer naar AVS teruggaan.

Ook voor oldtimers expertise

Voor onze 34 jaar oude Porsche 944 turbo ook het juiste adres, zo door de APK met de aandacht voor de door mij genoemde punten. Ook is de stuurbekrachtiging defect was geen afkeur punt maar wil het gerepareerd hebben, ze denken mee dus wordt revisie in plaats van vervanging, dus met 2 weken weer terug

Perfecte service

Kennis van zaken Altijd overleg Persoonlijke aandacht Service gericht Goede prijs/kwaliteit

Nette zaak en kennis van zaken.

Gewerkt volgens afspraken in overleg met mijn wensen. Ik heb genoeg ervaring door 36 jaar werkzaam geweest te zijn in diverse functies in motorfiets- zowel als autobedrijven om in één oogopslag te zien dat hier netjes en bovenal met vakkennis gewerkt wordt. Ik ben er nu 2 keer geweest en kom zeker terug.

Fantastisch!

Fantastisch!

Zoals altijd was de alles uitstekend.

Alles is lekker laagdrempelig, dit moeten jullie vooral zo houden!! Er was wederom prima contact mogelijk voor overleg. We zijn weer uitstekend geholpen en zeer tevreden.

Prima gasten, prima service!

Onlangs de Audi 40 TDI hier laten voorzien van chiptuning. Prima, en direct merkbaar, resultaat.

Ik heb mijn auto na lang zoeken eindelijk een hele goede garage gevonden. Ik heb mijn auto langs verschillende garage's gebracht voor een probleem met tikkende geluid bij het motorblok vandaan. Ik ben langs een aantal garages geweest voor een diagnose. Allen gaven een verschillende diagnose die achteraf gezien allemaal leugens waren. In Rotterdam heb ik helaas een garage uitgezocht die mijn probleem moesten verhelpen. Deze garage heeft een onderdeel vervangen bij een door hun verkeerde gestelde diagnose. Het probleem werd niet verholpen en ik kreeg hierdoor een nieuwe probleem erbij. Uiteindelijk ben ik bij AVS auto's terechtgekomen. Ik ben door Aart heel goed geholpen. Zij hebben het prutswerk van de clowns van Garage Willem in Rotterdam-Overschie hersteld. Het echte probleem was mijn nokkenasversteller die vervangen moest worden. Die is heel goed gedaan.

Goed, snel en goedkope service

Afspraak maken, binnen een week terecht. Doen alleen wat nodig is, en wat je van ze vraag tegen een scherpe prijs. Geen poespas.

Mijn aanbeveling

Ik kom al geruime tijd bij AVS. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een TOPbedrijf vind.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.