Goed en deskundig geholpen

Fijne garage waarbij klantvriendelijkheid voorop staat!

Fijne garage met een top service, kom er graag ook al kost het vaak geld

Zoals verwacht, super goed

Dit zijn mensen met liefde voor het vak. Kunnen heel veel een voorbeeld aan nemen.

Prima garage.

Mijn eerste ervaring bij AVS Auto's is mij goed bevallen. Niets is teveel gevraagd. Goede service en vriendelijke mensen.

Blinken uit in service en kwaliteit

Zie boven

Altijd een “Vertrouwd” adres met prima service

Prima service en werkzaamheden prettig en vakkundig uitgevoerd !

Super tevreden!

Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk. Zijn uitstekend geholpen. Aanbevelen? Jazeker!

Super!

Ik was erg laat met het maken van een afspraak voor de keuring van mijn auto. Toch kon ik heel snel terecht en kan mijn auto na een grote beurt en APK gekeurd weer veilige kilometers maken.

Persoonlijk, heel deskundig en veel service

Een nette omgeving waar deskundig en specialistisch gewerkt wordt. Altijd vriendelijk en extra service! Ik heb een complexe wagen en ben erg blij dat ik deze betrouwbare en prettige specialisten heb gevonden.

Prima service en snel!

Gewoon goed, snel en vriendelijk.

Top service en Top personeel

Mijn auto hier gekocht. Was eigenlijk al gesloten maar is toch weer opengegaan voor mij en langer doorgewerkt voor mij. Daarna terug gekomen om een modificatie aan mijn auto te laten doen en dat werd ook top gedaan!

Enige minpuntje is dat de melding van volvo on call er niet uit is en dat was wel toegezegd vooraf bij het telefoongesprek.

Pico Bello !

grandioze service , prima kwaliteit in materiaal en arbeid. niet duur en toch hoge kwaliteit !

Goede service en resultaat geleverd!!

AVS heeft zo’n beetje heel mijn auto uit elkaar moeten halen om de lekke verdamper van mijn BMW F11 te vervangen. Ik zag hier nogal flink tegen op, maar Aart zei dat ik me niet hoefde te maken. Heel m’n dashboard en stoelen gedemonteerd, maar ook weer netjes in elkaar gezet. Alles recht, niet gekrast en de airco werkt weer. Maar bovenal kraakt mijn dashboard minder dan voor de operatie, waar ik erg blij mee ben. En de prijs.... nooit leuk om zo’n groot bedrag voor een reparatie te betalen, maar dan wel goed om te weten dat het echt een zeer schappelijke is. (Misschien wel meer dan schappelijk gezien het werk) Al met al erg blij en zeer tevreden!!

Afspraken worden nagekomen, er word met de klant meegedacht

Goede dienstverlening voor, tijdens en na uitvoering.

Na een telefonische afspraak en een goede uitvoering van de werkzaamheden een duidelijke uitleg over de werking van het product.

Je bent hier geen nummer.

Betrokken , vakkundig en een persoonlijke benadering.

Fijne service en geen blauwe koeien

Fijne garage

Zeer betrouwbaar en je kunt er altijd terecht!

Mijn auto moet gewoon rijden en betrouwbaar voelen. Aangezien ik er 0 verstand van heb en ook nooit zal krijgen, is het fijn als je een garage hebt waar je te allen tijde terecht kan en die altijd bereid is met je mee te denken in oplossingen die voor mij ook betaalbaar zijn. Zeer professioneel, zeer betrouwbaar, laagdrempelig en altijd bereikbaar. Zeg nooit nooit, maar in dit geval...Ik ga er nooit meer weg!👊😉

Binnen een half uur een set nieuwe banden!

Snel en vakkundig geholpen!

Vriendelijk en snel geholpen

Goed vakkundig en vriendelijk

Goede service,prijs en kwaliteit

Super goed geholpen en goede service.

Zeer vakkundig bedrijf.

goed als altijd

professioneel en vriendelijk

Goede service bij een betrouwbaar bedrijf

Diverse offertes hij verschillende bedrijven aangevraagd voor het uitvoeren van onderhoud aan mijn Audi TT. Heb uiteindelijk voor AVS gekozen omdat deze niet alleen de goedkoopste was, maar men heeft ook nog als specialisme Audi/Volkswagen heeft. Indien er aanvullende reparaties nodig zijn dan gebeurt dit keurig en alleen in overleg.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.