Gewoon goed

Was heel goed

Prima geholpen

Goed geholpen door AVR

Klantvriendelijk

Geen mooie praatjes maar gewoon zeggen waar het op staat. Ik hou ervan. Voor mij geen andere garage meer

Zeer professioneel, topbedrijf

Afspraak voor tunen auto. Vriendelijk ontvangen. Alles klopt. Fijn en professioneel bedrijf.

Hoogstaande service

Onverwachte problemen met onze auto, direct naar avs gereden (zonder enige vorm van contact vooraf). Bij aankomst werd het probleem na inspectie gevonden en opgelost. De monteurs stonden direct voor ons klaar, zonder vragen of wat dan ook. Dat noemen we dus hoogstaande service!!

Al 2 keer hier geweest en altijd goed geholpen

Prima geholpen zoals altijd

Snel en duidelijk.

Ze hebben er alles uitgehaald wat erin zat..letterlijk en figuurlijk;)

Ze hebben er letterlijk alles uitgehaald wat erin zat en ook figuurlijk gesproken;) Het was n uitermate complexe reparatie met het hele motorblok wat eruit moest en later weer teruggeplaatst moest worden. Hebben ons stap voor stap alles uitgelegd heel fijn dat je weet wat er speelt. Heel anders dan bij dealers of andere garages. Uiteindelijk rijdt de auto weer als een veertje/:)

Snelle service in drukke tijden

Ondanks de drukte kon ik snel tussendoor geholpen worden. De lekkage in het koel systeem is opgelost.

keurig bedrijf

Voor het eerst een reparatie door AVS uit laten voeren van mijn BMW (4 jaar). Keurig geholpen en in tegenstelling tot veel andere garages, werd er ook vooraf helder en duidelijk gecommuniceerd. Ook een mooie werkplaats en de monteurs komen heel deskundig over. AVS heeft er weer een klant bij!

Goedbedrijf

Goede ervaring tot nu toe hoop ook in toekomst

Perfect geholpen , duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Goede garage

Altijd een goed relatie met jullie en een goede service.

Goede relatie en goede service.

Uitstekende kennis en vaardig. Klantvriendelijk en bereikbaar

Gewoon vakmensen die nog een goede diagnose willen en kunnen stellen. Goede communicatie en goed benaderbaar.

Uitstekende service

Pech onderweg. Stond op locatie met een auto die niet starte. AVS gebeld , locatie opgegeven en de sleutel in de brievenbus gedaan van de mede eigenaar van AVS. De volgende morgen was het probleem voor 10.00 uur verholpen . Accu was overleden. Snel geregeld en uitstekende service.

Kwam aanrijden, om een afspraak te maken, en werd direct geholpen worden top.

Top service !!!!

Heel fijn geholpen .. top service en eerlijk

Alles weer top geregeld

Open communicatie en deskundig advies. En ze komen na wat ze beloven.

Professionele onderneming.

Uitstekend geholpen van A tot Z, problemen met de bak zijn nooit leuk maar bij AVS weet je direct dat jouw auto in goede handen is.

Fantastisch

Heel goed

prima geholpen zonder wachttijd

een ding was ff minder de monteur heeft met instappen mijn Cream leer vuil achter gelaten dat was ff een misser denk ik!!!!!!!

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.