Een professionele garage met vriendelijke mensen

Ik kom hier voornamelijk voor het onderhoud van mijn auto. En dat haat prima! Goede service, deskundige en vriendelijke mensen,

Super garage!

Twee dagen voordat we op vakantie zouden gaan probleem met de auto, maar AVS heeft er voor gezorgd dat we toch optijd en onbezorgd van onze vakantie konden gaan genieten.

Een goed adres wat je prettig als klant geholpen wordt.

Geen schade of reparatie is te gek er is altijd een herstel voorstel en nazorg

Klantvriendelijk en service is uitstekend

Snelle schakeling, top geholpen

Terwijl ik (nog) geen klant was hebben ze snel gereageerd op het probleem én verholpen. Erg vriendelijk, schakelen snel, super tevreden. Voelt goed.

Het was afgelopen week erg druk, maar er werd direct tijd vrijgemaakt toen ik kwam

Altijd vriendelijk en altijd perfect geholpen

Geweldig,fantische bedrijf

Snel,eerlijk en een goeie prijs/kwaliteit

Uitstekende zorg voor de auto en meedenkend met de klant

Volledig klein onderhoud inclusief controle op onderdelen waar bij eerdere auto problemen waren ontstaan vlak voor de vakantie. We kunnen met een gerust hart op weg!

Prima garage

Goede service en denken met de klant mee.

Prima mensen.

Prima garage.

Gewoon goed.

Niet fijn als je auto naar de garage moet,moet het wel is dit een goeie garage, kundig personeel, afspraak wordt nagekomen en de koffie is goed.

Zij leveren een prima en snelle service

Steeds bereid om kleine reparaties snel op te lossen

Goed geholpen

Fantastische gasten

Ik bracht mijn auto per ongeluk een dag te vroeg voor de apk en een beurt. Ondanks de grote drukte hebben ze mijn auto die dag toch gedaan. Dat is service!!!!

Perfecte garage !

Airco was stuk en ondanks de drukte kon ik heel snel geholpen worden. Heel fijn!

Ik zal in het vervolg 5 minuten voor het einde van de rit de airco uitzetten.

remschijven en -blokken wel wat duur, moet maar wennen aan de prijzen van daag de dag.

Verrast over factuur

Door ontbreken info, voorafgaande aan uitvoering werkzaamheden (airco controle en zo nodig bijvullen), verrast over kosten voor druktesten Airco-systeem. Het systeem bleek lek en kon derhalve niet meer bijgevuld worden. Advies; geef vooraf even een inschatting van minimale kosten

Snelle zomercheck! kopje koffie erbij en even wachten voor het beste resultaat en dat was het. ik veilig op vakantie!!! dank heren van AVS

Perfect en snel geregeld

Snelle en goede service

Prima garage. Puike service

Fijne garage. Ik rij er graag voor om.

Stabilisator koppel stang moest vervangen worden. Moest snel, want we gaan op vakantie. Ondanks grote drukte maakte Aart tijd vrij. Nu kunnen we op vakantie zonder continue storend gebonk onder de auto. Super!

Komt voor mij over als een heel betrouwbaar bedrijf, geen poespas verhaal.

Goed, schoon en betrouwbaar.

Top garage

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.