Fantastisch

Betrouwbaar, kennis van zaken , vriendelijk . Top mensen.

Zoals altijd ervaar ik een voor mij passende prima service.

Ik voel ik mij thuis bij Crommenacker automobielen. Ik word alltijd persoonlijk behandeld. Jullie denken met mij mee, wat ik heel belangrijk vind.

Super TOP

Hele goede service , staan altijd klaar en de auto wordt goed gemaakt !!!

Eerlijke vakmensen

Doen wat ze beloven. Fijne garage.

Heel goed en Flexibel

Perfecte uitvoering van reparaties.

100 % VAKMANSCHAP

eerlijk, deskundig en betrouwbaar bedrijf

Uit meerdere keuzes een tweedehandse auto gekocht. Eerlijk deskundig advies gehad over de mogelijkheden zonder gladde praatjes. Komen afspraken correct na. Zeker een aanrader.

Meedenkend en goede service, bijna altijd bereikbaar

Bij geen gehoor wordt je altijd teruggebeld en meestal snel, luisteren goed en geven goed advies. Reparatie's worden zo spoedig mogelijk uitgevoerd, leenauto is beschikbaar. Voor mij is het een geruststelling als ik onderweg ben met de auto dat ik geholpen wordt mocht er iets zijn.

Een tweedehands Golf gekocht, rijdt uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen door Tim. Zelfs na de 6 maanden garantietermijn, kun je voor alle vragen bij hen terecht en helpen direct mee met zoeken. Crommenacker is zeker een aanrader, indien je op zoek bent naar een betrouwbare auto.

Nette bedrijf, goede service

Heb vorige maand hier een nissan qq gekocht. Auto is netjes afgelevered. Als extra service zelfs nieuwe set automatten en witte kentekenplaat bijgeleverd, top! Contact verliep goed, afspraken worden netjes nagekomen. Eigenaar Tim is geen gladde verkoper, maar een normale, eerlijke autoliefhebber met een mooi autobedrijf. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.

Klantvriendelijk en professioneel

Prettige mensen en een goede service en advies. Komen hun afspraken na.

100% tevreden!!

alhoewel ik geen hele dure auto kocht, wel hele goede begeleiding en klantvriendelijkheid. overdag kon ik perse niet, dus in de avond werd ik wel nog geholpen, mocht ik ooit een andere auto nodig hebben, ga ik zeer zeker terug.

Snelle, betrouwbare, vakkundige hulp

Zeer tevreden. Je word snel, correct en vriendelijk geholpen. Reparaties altijd in overleg, zodat er geen verrassingen achteraf komen. Erg betrouwbaar.

Zeer goede service

Wij zijn hier altijd correct geholpen en met een uitstekende service

snelle goede service en vervangend vervoer, ideaal.

Wij komen er al vanaf het begin en het is altijd goed geregeld en een goede service. Ze komen de afspraken na.

Goede deskundigheid en service Wordt met de klant meegedacht.

👍

Zéér goed!

Perfecte service

Nooit geen problemen en altijd correct geholpen. TOP garage

perfect, zeker aan te bevelen

Een bedrijf wat staat voor wat ze zeggen: Vriendelijk, kundig, betrouwbaar, meedenkend, kortom klantgericht

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede ervaring met Crommenacker en ben zeer tevreden over de service.

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Veel service.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Al jaren klant bij Ton. Altijd keurig behandeld en de auto wordt deskundig onderhouden/gerepareerd. Meedenken staat hier bij alle medewerkers hoog in het vaandel! Ik wens Ton/Tim en alle andere medewerkers veel succes met de toekomstplannen!

perfect, zeker aan te bevelen

Er zijn gelukkig nog mensen met het hart op de goede plek. Ben je 3 uur van huis bij een paardenkliniek met 2 paarden doe je de auto ontgrendelen en leg je alle spullen incl sleutels in de auto en laad je de paarden op en blijkt de auto weer vergrendeld te zijn🤷🏻‍♀️😩 Dan bel je ANWB.. helaas mw de auto staat niet op uw naam.. nee van mijn vader.. dat kam maar we kunnen u niet helpen. Bel je een andere garage.. nee .. veel te druk.. en dan bel je Ton vd Crommenakker die al binnen 15 min bij je is en met heel veel geduld en kennis van zaken ook nog in de regen je auto van t slot weet te krijgen. Blijdschap ten top👌 Vakwerk👍🙏 Blij dat er nog zulke mensen bestaan Dank is zeer groot!! Groetjes Jarmill

• Reden bezoek Andere reden

Bedrijvenweg 11 B