Na een telefonische afspraak werden we hartelijk ontvangen bij Fortis. De door ons uitgekozen VW Beetle Cabrio 50s uitvoering stond te blinken en na de proefrit waren we verkocht. Een nette auto die vervolgens keurig werd afgeleverd. Tot op heden een zeer goede ervaring met Fortis Automotive!
Beste Herman, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wordt enorm gewaardeerd! Wij wensen jullie heel erg veel plezier met de mooie Volkswagen Beetle Cabrio. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
2 weken geleden langs geweest voor een mooie Peugeot 308 sw. Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen en ruimte voor onderhandeling waardoor we op een goede prijs uit kwamen. De week erna konden we hem al ophalen en de kinderen mochten de auto onthullen, erg leuk! De auto hebben we nu bijna een week en hij bevalt super!
Beste Pauline, Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij wensen jullie gezinnetje een veel veilige kilometers toe in de mooie ruime Peugeot. Hopen dat jullie van de zomer lekker met de auto weer op vakantie kunnen in het buitenland. Was erg leuk dat jullie kleine zwartepietjes de Peugeot gingen onthullen. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Vorige week vrijdag kwamen wij onze nieuwe mini ophalen. Stond geweldig ingepakt. Eerst even wat dingetjes doorgenomen en op naam gezet! En ja toen mocht mijn zoontje het doek er vanaf halen! Wat een geweldige auto. We hebben er een heel goed gevoel bij altijd bij Fortis onderhouden en mocht er wat mee zijn dan weet ik zeker dat we terecht kunnen bij Fortis. Gert wat heb je het leuk gedaan en alles tot in de puntjes verzorgd. Maandag de aankoop gedaan en vrijdag konden we de auto al ophalen echt super Bedankt hiervoor!
Beste Laura, Nogmaals van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie schitterende Mini! Was inderdaad een onwijs gezellige en leuke aflevering. Wij hopen dat jullie nog jaren heel veel plezier gaan krijgen van deze mooie occasion, en dat schakelen gaat wel weer wennen hoor ;) Met klantvriendelijk groet, Gert Liefting
Voor de prachtige Mini Cooper Cabrio die ik vorig weekend heb mogen ophalen moesten we eerst een stuk rijden. Gelukkig zijn we van tevoren goed geïnformeerd aan de telefoon of het deze rit ook waard was. Een eerlijke garage die open staat voor jou wensen, een garage die weet hoe de klant te verrassen met een geweldige onthulling van de auto bij het ophalen en daarna wegrijden met een goed gevoel en een hele nette, mooie en fantastiche auto. Bedankt Gert en Fortis automotive!
Beste Miriam, Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier met je mooie Mini Cabrio! Maar dat gaat vast wel lukken als het mooie weer er in het voorjaar weer aankomt. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Uitstekend geholpen, zeer professioneel en snel was ik hier alwéér een rib uit mijn lijf kwijt en een mooie auto rijker. Fortis is een aanrader, ook voor onderhoud!
Beste Frank, Bedankt voor je top beoordeling. Wij wensen jullie leuke gezin heel veel veilige kilometers toe met de leuke Captur. en ik hoop dat de hond ook geniet van de extra ruimte! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Ontvangst, onderhandelingen en afhandeling zijn bijzonder plezierig verlopen!!
Beste Anneke, Bedankt voor de dikke NEGEN! Zijn wij erg blij mee. Heel veel plezier met de mooie Suzuki Swift voor de ritjes naar Amsterdam! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Afgelopen week een BMW 1 serie aangeschaft tegen een goede prijs. Ik had een Mercedes SLK in te ruilen waarvoor ik een bepaald bedrag wou ontvangen, na een mooie onderhandeling zijn we hier uitgekomen, Oplevering van de BMW was heel bijzonder, ik mocht hem zelf onthullen. Mijn ervaring met Fortis Automotive en het team is zeer positief. Ik zou er zeker weer naar teruggaan.
Beste Hanneke, Je hebt ook echt een schitterende BMW gekocht! Leuke bak om straks de kleinkinderen mee te vervoeren. Dan gaan wij een nieuw baasje zoeken voor de SLK! Team Fortis wenst je veel veilige kilometers met de dikke BMW! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Anderhalf jaar geleden een mooie Citroen DS5 gekocht bij de garage. Bij aflevering ontbrak de hoedenplank en was een missend onderdeeltje niet geplaatst. Niet getreurd, dat werd opgelost. Echter de boordcomputer was ook kapot. Ook deze werd gerepareerd. Enkele weken later weer gerepareerd enzovoort. Ongeveer 6x is de auto terug geweest om de boordcomputer te herstellen. En nog steeds af en toe storing. De garage reageerde ook niet altijd op de klacht zodat we ze een herinnering moesten mailen Na 30000 km was de motor stuk. (In totaal 100000km). Tja zei de verkoper, u had kunnen lezen dat deze motoren wat meer problemen hebben. U kunt hem wel inruilen voor iets anders. Dat hebben we maar niet gedaan bij deze garage
Beste Hans, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. De ene auto is op bepaalde punten helaas gevoeliger voor storingen dan de andere. Het spijt ons dat wij in uw geval, hoewel wij dat wel geprobeerd hebben, niet tot een bevredigende oplossing zijn gekomen. Met hartelijke groet, Team Fortis Automotive
Vandaag mijn Alfa romeo mito opgehaald. Een goede auto voor een goede prijs. Ze hebben alles gedaan wat we afgesproken was. Een aardige verkoper waardoor we goed geholpen zijn. Ik zou er zo weer langs gaan voor de volgende als het zover is.
Wij hebben hier onlangs een tweedehandse auto gekocht. De auto zag en netjes en goed onderhouden uit. We werden zeer prettig geholpen door Gert. De prijs die zij vragen vonden wij ook redelijk en alles was bespreekbaar. Ze maakten er echt een feestje van toen wij de auto kwamen halen. Mochten wij in de toekomst een andere auto nodig hebben, dan zullen wij hier zeker weer gaan kijken!
Beste Nadine, Bedankt voor je leuke review. Aflevering was inderdaad een feestje. Echt een hele leuke nette occasion gekocht! Wij verwelkomen jullie graag over een paar jaar weer voor een andere! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
We hebben lang gezocht naar een betaalbare en betrouwbare occassion. Dat is nog niet zo makkelijk in een markt met veel aanbieders die snel geld willen verdienen. Een auto bij FA kopen voelde goed, natuurlijk zijn ze vriendelijk en profesioneel. Maar ze doen wat veel andere niet doen. Ze gaan naast je staan en denken mee hoe jij een passende auto kunt krijgen, voor jouw budget, die veilig is en bij je past. Nico van FA, dankjewel jij krijgt zeker een 10 van ons. Groet Malu en Davor 'de ridder'
Een occasion gekocht. We zijn uitstekend geholpen door de vriendelijke en gezellige autoverkopers. Leuke onthulling gehad van de auto en ze zijn eerlijk over de prijsstelling.
Beste Marco, Leuk dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Hartelijk dank daarvoor. Onthulling was ook zeker erg leuk. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Recent heb ik een mooie Ford Mondeo station aangeschaft tegen een scherpe prijs. Ik had een auto in te ruilen waarvoor ik een bepaald bedrag wou ontvangen, na een mooie onderhandeling zijn we hier uitgekomen, beide partijen waren tevreden. Oplevering van de Ford was heel speciaal hier werd aandacht aan besteed. Mijn ervaring met Fortis Automotive is zeer positief, vriendelijke en eerlijke behandeling.
Beste Erik, Het waren inderdaad spannende onderhandelingen maar heel leuk dat we er samen uit konden komen. U heeft zeer zeker een prachtige Mondeo gekocht. Heel veel plezier met de ruime stationwagon. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Zeer netjes transparant bedrijf,fijn zaken doen, geen verkoop praatjes en alles netjes afgehandeld.
Beste Vincent, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Het was een gezellig en eerlijk gesprek. Wij wensen u heel veel plezier met de mooie Nissan Qashqai 1.6! Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Auto gekocht bij Fortis automotive, alles prima geregeld , zeer vriendelijk geholpen, en alles snel afgehandeld. Bij het ophalen was de auto bedekt met een kleed, die we zelf eraf mochten halen. Grote duim voor ze ..
Ben een tevreden klant!
Vanaf het eerste contact bleek de aankoop van onze nieuwe Mercedes C 200 Estate een soepel proces te zijn. Gert onderhandelde met open vizier en Kees begeleidde ook de overdracht op een charmante manier. Kortom, professioneel met een 'human touch'. Met verrassingen. Op termijn zal blijken hoe goed de auto zal zijn, maar wij zullen dat met vertrouwen ervaren.
Beste Joke en Johan, Nogmaals van harte gefeliciteerd met de aankoop van de prachtige Mercedes-Benz C200. Ik hoop dat jullie er weer vele jaren plezier van gaan krijgen. Het waren gezellige gesprekjes op het kantoor met een lekker bakkie erbij. Jullie cadeautje en de handgeschreven kaart staan mooi op het bureau. Bedankt voor jullie mooie review jullie zijn altijd welkom om aan te komen. Met klantvriendelijke groet, Gert Liefting
Ik heb een heerlijke Opel Corsa gekocht die lekker op de weg ligt. Aardige verkoper en snel geregeld.
Ik heb een mooie Audi A3 gekocht bij Gert. Afspraak is afspraak bij deze autodealer. Transparant, duidelijk en heel vriendelijk! Aanrader!
Na pech met onze vorige auto moesten wij met spoed opzoek naar een nieuwe auto en die hebben wij hier gevonden! We zijn echt vriendelijke ontvangen en goed geholpen, de communicatie liep ook uitstekend en ze hebben de auto erg netjes afgeleverd wij kunnen weer genieten van de mooie auto!
Wij kwamen voordat we op vakantie gingen nog een nieuwe auto uitzoeken. Het gevoel was goed, dus we kochten een Audi A3 Limo. Hij moest nog wel een grote beurt hebben en er moest het een en ander aan vervangen worden. Dit was nogal krap voordat wij op vakantie gingen, maar ze hebben het toch voor ons geregeld. We zijn inmiddels terug van vakantie en de auto beviel TOP! Kortom, we raden het je aan hier een auto te kopen!
Wij zijn online terechtgekomen bij Fortis Automotive en uiteindelijk super blij met de service en met onze nieuwe Audi Q2. De verkopers Gert Liefting en Joris Jonker hebben ons uitstekend geholpen, erg klantvriendelijk! Bedankt voor de fijne en betrouwbare service. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe auto dan zou ik zeker een kijkje nemen, je zult geen spijt krijgen!
Bij aankoop van een andere auto werd ik prettig ontvangen en kon ik de auto meenemen voor een lange proefrit. Bij het ophalen waren alle afgesproken werkzaamheden verricht en stond de auto gepoetst op de oprit klaar.
Kleine onderhoudsbeurt gemakkelijk online ingepland via de website van de Fortis Automotive. Begin van de dag gebracht en einde van de middag weer op kunnen halen;) Super gedaan Michael en Simon onwijs blij mee en als klap op de vuurpijl ook nog keurig gewassen toen ik mijn auto weer kwam ophalen. Door omstandigheden kon ik de auto pas na 18.00 uur ophalen maar de verkoper Gert Liefting was zo hoffelijk om langer te blijven. Uitstekende service ik kan het iedereen aanbevelen.
Wij waren al een tijd op zoek naar een bepaalde type auto peugot 308 station in een bepaalde kleur en optie’s! We wisten wat we wilde! Maar dat was best een zoektocht omdat bij elkaar te vinden! Via internet meerdere dealers afgegaan waar wij iets vonden, maar waar we iedere keer teleurgesteld van terug kwamen! Achteraf gezien waren daar de reviews ook slecht! Dus dit bevestigde ons gevoel! Tot dat we bij Fortis Automotive terrecht kwamen en daar onze auto vonden! Reviews waren top, dus namen de stap naar deze dealer te gaan! Eenmaal daar, voelde het gelijk goed en vertrouwd en konden een proefrit maken met de peugot 308! Top auto! Deal was daarna snel gesloten! Mooie en eerlijke openheid van zaken! Goede service, maar ook goede prijs/kwaliteitsverhouding! Wij zijn geholpen door Gert en EnWij zijn 100% tevreden!
Wigstraat 22
8223EG Lelystad