Gewoon goed

Prettig, snel en goed geholpen.

Zie boven.

zoals altijd weer vlot geholpen

Motor starte niet meer. Na een snelle diagnose (zonder afspraak) bleek de startmotor defect te zijn. Ik kreeg een gratis leenauto mee en kon mijn auto de volgende ochtend weer ophalen. Goed en snel gerepareerd!

Uitstekende service

Heb meerdere malen mijn auto hier gebracht voor onderhoud of advies over bepaalde onderdelen en services voor de auto. Vanaf dag 1 had ik een vertrouwd gevoel en deze werd tot nu toe ook waar gemaakt. Super vriendelijke mensen werken er.

Top service!

Eerste keer dat ik hier de auto heb gebracht. Heel snel en goed geholpen en voor een nette prijs.

Top service en heel snel

Ik had online een afspraak gemaakt voor alleen egr klep. Vervolgens kon daar ook de grote beurt en pak bij en was dat allemaal heel snel gedaan en alles vervangen wat nodig was.

Snel en goed

Ik kon, ondanks de drukte, tussendoor snel terecht voor een snelle reparatie. Vriendelijk, goed en competitief geprijsd.

Netjes geholpen goede service

Bij het weg rijden nog wat problemen gehad kan gebeuren maar dit is snel opgelost top vandaar geen 5 sterren.

zeer goede service

Per mail prijs opgave gekregen en daarna afspraak gemaakt. Alles ging volgens die afspraak. Ben zeer tevreden en de automaat van mijn Alfa Romeo Brera is weer als nieuw.

Vriendelijk en goed geholpen. Ik ben erg blij met mijn contract.

Top geholpen, voor een eerlijke prijs.

Top geholpen door Autoborg, ook kleine puntjes die ik had aangegeven worden voordelig meegepakt en uitgevoerd. Bij dit bedrijf is het afspraak = afspraak. Als ik 1 negatief punt moet benoemen dan is het de leenfiets, deze verdient dezelfde behandeling als mijn auto.

Goede service zoals altijd

Prettig contact en goede service zoals altijd. Wordt eerst overlegd voordat er iets gedaan wordt.

Snelle goede service

Zonder afspraak heengegaan keurig geholpen Kreeg leenauto mee en 2 urr later auto gereed

Service

Goede en duidelijk advies en service zoals het afgesproken is .

Snelle service, vriendelijk te woord gestaan

Prima. De cappuccino uit het apparaat was niet zo prima ;-)

Snelle en kundige service

Snelle en kundige service

Snel en goed geholpen

Mijn voertuig hier laten keuren. Een afspraak was snel gemaakt en de kosten waren zeer netjes.

Denken mee.

Denken mee

Vriendelijk

Heb goed advies gekregen en de auto is top afgeleverd

Service geweldig

Al 16 jaar laat ik mijn auto daar onderhouden,en altijd naar volle tevredenheid.

uitstekende service, fatsoenlijke prijs

Snel, betrouwbaar en vriendelijk.

Eigenlijk elke ervaring is positief geweest. Ik breng mijn auto al een paar jaar hier langs. Alles wordt altijd netjes opgelost en ik krijg vooraf de kosten aangegeven. Mogelijkheid tot leenfiets of auto is ook gemakkelijk. Een fijne garage.

Goede service, vriendelijke bejegening

Onderhoudsplan is een service waar ik erg tevreden over ben

Prettige ontvangst.

Meteen een goed gevoel bij aankomst.

Hooghoudtstraat 12

9723TG Groningen