prima service

wordt altijd goed geholpen

Uitstekende service

Contact en afspraak is hier goed!

Het onderhoud is keurig uitgevoerd en het contact was ook goed!

Goede service, snelle afhandeling tegen een correcte prijs.

Goede service, snelle afhandeling tegen een correcte prijs.

Reparatie en apk prima

Ik heb altijd goede ervaringen bij jullie. Wat ik minder vond deze keer is dat je vergeet te bellen dat de auto klaar is. Ben er aan het eind vd middag maar heen gegaan om te constateren dat hij al klaar stond.

Uitstekend geholpen, en snel

Mijn ervaring zeer goed. Professioneel geholpen, goede monteurs. Echt geen klachten. Grote aanbeveling

Snelle service

In verband met een schroef in mijn band kon ik zo zonder afspraak terecht bij Bosch Car Service Autoborg. In een snelle tijd hebben ze mijn band kunnen repareren voor een kleine prijs en in de tussentijd kon ik wachten en eventueel thee/koffie pakken.

Attent

Keurig

Komen afspraken na en vriendelijk personeel.

Alles volgens afspraak.

Precies zoals beloofd.

Hoi

Hoi

Zeer goede service

Zeer vriendelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak en bij het bespreken van wat er gedaan moest worden aan mijn auto. Goede prijs-kwalitetsverhouding. Zeer prettig dat er een leenauto klaarstond. Kortom: een heel goede service.

Vriendelijk en deskundig

Banden laten vervangen. Goed, snel en tegen mooie prijs laten doen. Zeer tevreden, kom zeker terug.

Altijd vriendelijk en goede service

Goeie service vriendelijk personeel

De accu was vervangen terwijl ik wacht.

Goed en zakelijk geholpen.

U biedt gratis koffie aan, wat heel gastvrij overkomt. De koffie vind ik qua smaak niet te drinken.

Netjes en goed

Lampje vervangen was snel aan de beurt super geregeld allemaal

Betrouwbare en eerlijke garage.

Goed bedrijf waar meegedacht wordt zonder loze beloftes.

Vaste klant voor het derde jaar op rij top

Top garage

Prima garage

Prima garage en goede prijzen.

Alles keurig volgens afspraak. Leenauto aangeboden. Bericht toen de auto opgehaald kon worden. Netje, begrijpelijke uitleg. Tegen keurige kosten.

Hallo we hadden pech met de auto door een steen matter . Had kabels door gebeten de garage bij jullie heeft de probleem goed opgelost en stil we zijn heel blij dat we bij jullie een auto te hebben gekocht groetjes Janice

wederom zeer tevreden!

Factuurbedrag minder dan verwacht. Auto netjes gewassen na onderhoud.

Klantvriendelijke en prima service.

Hooghoudtstraat 12

9723TG Groningen