Altijd prettig, geen verassingen

Hele prettige zaak. Goede service, advies en geen verassingen bij bijvoorbeeld APK of grote beurt.

Super service en advies

Vriendelijk en professioneel

Goede service goede prijs snelle afspraak

goede service niets op aan te merken vriendelijke mensen

zeer tevreden over dit bedrijf en mijn auto is er ook blij mee

Professioneel

Goed en snel!

Ik kon snel met mijn auto terecht voor onderhoud. Goed en snel geholpen.

Perfect..aardig..goede service

Ik als compleet nieuwe klant werd goed en vriendelijk ontvangen. Het leek erop of ik al hier jaren kom. Service uitstekend !! Goed en verzorgd uitziende zaak. Voortaan kom ik hier voor onderhoud, reparaties en apk.

Alles correct afgehandeld

Zeer nette behandeling zoals het hoort

Wederom een juiste behandeling gekregen bij Bosch Car Service Autoborg

Goede contacten met zowel de baliemedewerkers als de servicemonteurs. Er werd goed meegedacht hoe een storing juist en het efficiënts mogelijk aan te pakken. Ook de opvolging tijdens en na reparatie was correct.

Zoals altijd uitstekend

Doen wat ze zeggen

Weer uitstekend!

Van te voren per e-mail contact gehad en een duidelijke prijsopgave gekregen. Alle werkzaamheden aan mijn Tesla zijn netjes uitgevoerd (Monteren en balanceren eigen gekochte banden, uitlijnen) voor een nette prijs. Remvloeistof vervangen bleek nog niet nodig. Ervaren mensen met veel verstand van auto’s en ze ‘sleutelen’ ook nog echt, zeer aan te raden!

De service en manier van werken is bij Bosch car service uitstekend. Ik had in mijn Ford een lastige storing ze hebben er echt alles aan gedaan om dit op te lossen. Bij de dealer wisten ze het niet en toch is het de mannen van Autoborg gelukt. Ook de communicatie was top. Petje af voor deze vakmannen.

Staan altijd voor je klaar

Water in de kofferbak Hebben geen lekkage kunnen vinden Nu ook nog steeds geen water Heeft er een hele tijd onder de sproeiers gestaan en alles goed gecontroleerd better sad than sorry

Zoals altijd prima

Alles keurig volgens afspraak verlopen en over alles ook keurig vooraf gecommuniceerd.

Snelle afspraak, snelle service, prettige afhandeling, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Zie boven.

prima service lekker vlot geholpen

zie boven

Klantvriendelijk,meedenkend en snelle service.

Positief.Snelle afhandeling van het probleem.

Erg prettig dat je een een mooie wachtkamer kunt wachten bij een kleinere beurt. wachtkamer goed uitgerust met wifi, lectuur en WC. Onvoorziene reparaties worden altijd overlegd.

Fantastische service.

na apk kon de auto direct gerepareerd worden op de aandachtspunten inclusief een grote beurt. Fantastische service.

Zeer deskundig en betrouwbaar!

Onze auto is al jarenlang in onderhoud. Onze Fabia is afgelopen maandag voor APK gekeurd. Goed gekeurd en bij de keuring werd ook duidelijk dat er een kostbare repetitie gedaan moest worden. Ze adviseerde om in een andere auto te investeren. Dit hebben we gedaan. Arnold weer dank!

zeer goed

al jaren mijn auto in onderhoud bij BCS Autoborg,en elke keer is de service uitstekend,je belt voor een probleem kunt vaak de zelfde dag langskomen,ze bekijken het probleem en maken gelijk een afspraak voor reparatie of een servicebeurt.

Waardeloos

Niet mij laten weten wanneer auto klaar was en veel te laat!!!!

Prima en betaalbare service

Snelle en prima service tegen een schappelijke prijzen

Goede en snelle service

APK laten doen door deze garage. Via internet een afspraak gemaakt. Door even te wachten was de keuring snel weer klaar. Top service!!!

Hooghoudtstraat 12

9723TG Groningen