Denken altijd met je mee

Ik heb mijn auto nu 4 jaar in onderhoud bij Bosch Autoborg en ik ben er erg tevreden mee. Ik ervaar een goede, vriendelijke service waarbij goed met de klant meegedacht wordt.

Geweldig servis

Ze hebben mijn distributieriem goed en snel vervangen voor de afgesproken prijs en ik ben heel vriendelijk en goed terwoord gestaan

uitstekende service

Goede service en duidelijke uitleg/ overleg als er iets met de auto blijkt te zijn bij een apk of onderhoudsbeurt. Heel fijn dat er een aparte nette ruimte is om te wachten.

Het gaat hier zoals het normaal ook elders zou moeten gaan.

Een zeer nette entree. Keurige prettige ontvangst. Prima normaal goed communicerend personeel . Nette schone werkplaats !

Alles keurig en netjes optijd

Weer een fijne ervaring. Onderdeel laten vervangen in de auto op afspraak. Netjes op tijd en binnen de afspraak afgehandeld.

Vriendelijk en betrouwbaar

We hebben onze auto’s al heel wat jaren bij BCS in onderhoud. Er staat altijd een leenauto klaar voor ons en er wordt keurig contact opgenomen wanneer er onverwachte kosten zijn. Het personeel staat ons altijd vriendelijk te woord.

Ik was op reis vanuit Lelystad om te genieten van een heerlijk weekendje weg in noord Duitsland, echter ik begon een tikkend geluid te horen terwijl ik Groningen binnen reed rond 16 uur 's middags. Toen ik onder de auto keek bleek mijn uitlaat doorgebroken te zijn. Ik heb meerdere garages proberen te bereiken, maar alleen deze garage waren vriendelijk genoeg om mijn auto te bekijken. De heren hebben overgewerkt om alsnog mijn uitlaatsysteem te vervangen ook al was het al na sluitingstijd. Ik ben ze echt zeer dankbaar en ik kon daarna weer vrolijk doorrijden naar mijn bestemming binnen een halfuur! Echt geweldig!

Zeer vakkundig en vriendelijke medewerkers

Ik kom er al jaren. Erg tevreden hoe ik ben geholpen.

Duidelijke afspraken

Snel geholpen via de telefoon. Afspraken zijn nagekomen en Bosch Car Service Autoborg belt voordat ze handelingen gaan uitvoeren. Dit is puur om de consument te laten weten wat er überhaupt aan de hand is met uw auto, maar ook zodat u niet voor een verrassing staat bij het betalen.

Fantastisch

Heel goed. Mijn auto was zelfs gewassen toen ik haar ophaalde.

Heel positief

Eerlijk en duidelijke afspraken, goede service en telefonisch contact

top

leen auto mee en een snelle service.

Vriendelijke mensen, goede service!

Uitstekend geholpen, prettige communicatie

Prima service, denken met je mee

Prima service, denken met je mee

Prettig geholpen, ik kom er graag terug .

Goed bedrijf , denken met de klant mee.

Hardstikke goeie service

Vet probleem met koeling van chinese kutvolvo adequaat gerepareerd . Onderdeel moest uit. Zweden komen. Wat een organisatie voor wat een premiummerk moet heten.

Meedenkend en kundig personeel.

Top service!

Snelle diagnose en kennis van zaken.

Vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam personeel

Ik kom hier al een tijd en ben gewoon heel tevreden over deze garage. Men denkt met je mee, probeert altijd snel tijd voor je te maken en je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan.

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Ervaren monteurs en receptionisten. Komen afspraken na. Staan altijd open voor advies.

Geen opmerkingen

Geen gedoe alleen redelijk prijzig

Goede en duidelijke uitleg, koffie staat klaar

Goede correcte service en vriendelijk personeel.

Goed.

Mijn onaangekondigde bezoek stond meteen helpen niet in de weg.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Hooghoudtstraat 12

9723TG Groningen