Uitstekend.

Netjes geholpen. Altijd duidelijk gecommuniceerd wat er aan de auto gedaan moet worden. Voordat ze het gaan doen.

Heel fijn weer geholpen. Ze denken goed mee en zijn heel fijn in de omgang

Heel fijn weer geholpen. Ze denken goed mee en zijn heel fijn in de omgang

staan altijd klaar met woord en gedaar

top

Prima service.

Prima service.

Fijne mensen

Vakkundig personeel

Ben zeer tevreden !

Geen overbodige kosten, zoals wel bij Ekris Huis ter Heide

Vriendelijk personeel en vlot werk

Ik ben reeds meer dan 20 jaar klant met verschillende auto's voor reparaties en APK. Knap werk om met al die verschillende merken en types auto's goed werk te kunnen leveren. Altijd goed kontakt met Bosch Car service Den Dolder en tot op heden altijd keurig geholpen voor een redelijke prijs.

André en zijn mannen zijn een top team.

vriendelijk attent kennis van zaken EN zéér klantgericht !!

Geweldige service

S'morgens auto opgehaald door bosch carservice s'middags al klaar,top service

Prima garage

goeie service vriendelijk mensen top

Fijne garage voor apk en onderhoud

Ik kon gemakkelijk een afspraak maken. Telefonisch contact en contact aan de balie prettig. Heldere uitleg van de rekening.

Heel tevreden

Altijd netjes verzorgd

Een goed en vakkundig bedrijf. Top.

Een bedrijf waar je goed wordt geholpen.

Altijd vriendelijk, goede service en ik kom er al jaren.

Geweldig en snel geholpen

Geweldig en snel geholpen

Geweldige service, zorvuldig,

Er wordt heel zorgvuldig gekeken wat nodig is. Ik word op de hoogte gesteld wat er vernieuwd moet worden. En als extra is de auto gewassen. En niet als laatste maar de vriendelijke wijze van de medewerker. Heel fijn en vertrouwd.

Snelle en goede service en met kwaliteit

De titel zegt het al. Er is vriendelijk personeel die altijd willen meedenken als je ergens over twijfelt of nadenkt. Daarnaast werken ze snel met oog voor kwaliteit.

Uitstekend, zeer goede service

Omdat er geen fietsen meer waren, kreeg ik een leen auto mee. Snelle afhandeling van de grotebeurt. Top service

uitstekend top

uitstekend top

Uitstekende service.

Al vele jaren een bedrijf waar je als klant niet op afstand van de medewerkers staat. Je wordt er prima geholpen en een prettige sfeer.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke mensen en vakkundig geholpen

Altijd goede service

Correct contact, goede service, prettige mensen, deskundig. Fijn zo'n garagebedrijf in Den Dolder te hebben!

zoals altijd alles prima geregeld en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ik kom hier al bijna 10 jaar met mijn inmiddels 16 jaar oude VW Golf plus die ik destijds bij een zusterbedrijf in Driebergen heb gekocht. Elk jaar APK plus (grote of kleine) beurt. Je wordt tijdig gebeld door André als er iets bijzonders is dus geen onaangename verrassingen achteraf. Mijn vrouw heeft haar auto hier ook in onderhoud en is ook zeer tevreden.

goede service

duidelijk overlegd over wat nodig is. Op tijd aangeven als er andere zaken nodig zijn. betrouwbaar

Willem Arntszlaan 139

3734EE Den dolder