Perfecte service

Hier voel de klant zich koning.

oke

goede service

Deskundig, klantvriendelijk en thuisbreng service. Zeer tevreden.

prettige en goeie service !

Buitengewoon goed

Uitermate vriendelijke en deskundige mensen.

Uitstekende hulp en service

Mijn auto stond met een lekke band op eigen terrein en het lukte me niet zelf om dit te verhelpen met plakspul en ik had geen reserveband Bosch car service den dolder is bij mij thuis gekomen om de lekke band op te halen en een nieuwe te plaatsen. Een 10 voor service!!

Met glans door de keuring

Bij het juiste onderhoud bij Bosch Car Service glij je met glans van de schans bij de keuring.

Prima !

Kleinschaligheid en persoonsgerichte benadering spreken erg aan. Heldere afspraken vooraf en alle merken welkom. een aanrader !

top service en aardige mensen

top service en aardige mensen

Tevreden

Wij zijn tevreden.

Fijn geholpen

Fijn geholpen en alles is weer tip top....tot volgende jaar

perfect geholpen volgens afspraak .

Goed en volgens afspraak geholpen , netjes thuisgebracht en gebeld toen de auto klaar was .

Vakkundig en vriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen - 40 jaar oude auto, dus niet meer de laatste stand van de techniek. Denken graag mee en nemen het werk serieus. Helemaal goed!

Top service, prettige communicatie, vanaf nu mijn vaste plek voor onderhoud

Top geholpen en de auto rijdt weer als een zonnetje.

altijd behulpzaam

top

Goede en snelle service

Kwam langs zonder afspraak . Maar kon er opwachten . Bedank voor de snelle service

Vakantie check goed uitgevoerd

Goede, vriendelijke en snelle service.

Meer dan top !

Top !!

Bijzonder attent en vriendelijk.

Klantgericht, snel en adequaat en zéér vriendelijke medewerkers, met name André. Ga zo door, ik blijf absoluut klant.

Vriendelijk met verstand van zaken!

Goede afspraken, klantvriendelijk en persoonlijk ben nieuwe klant en ik blijf!

Ik kwam onaangekondigd wegens een kapot dimlicht.

Doordat ik onaangekondigd kwam kreeg ik toch alle aandacht en tijd. En op een zeer vriendelijke manier ook nog. Ik durfde bijna niet te vragen nadat lamp verwisseld was, of er misschien ook even naar banden en olie gekeken kon worden. No probleem, dat ging met dezelfde vriendelijkheid. Een echte aanrader dus deze garage.

In eerste tnstantie goed geholpen

Later bleken er wat mankementen te zijn En ben daarom niet zo tevreden over hoe het gegaan is.

Goede service, duidelijk en eerlijke prijs.

Altijd goed geholpen, veel gezeur met de auto gehad bij ander bedrijf. Hier alles opgelost zonder extra kosten. Kijken echt naar t belang van de klant en is vriendelijk personeel

perfect

Goed garage met vakkundig en zeer vriendelijk personeel

Willem Arntszlaan 139

3734EE Den dolder