Zeer professionele goed georganiseerde garage. Zeer klantvriendelijk en denken met klant mee. Een bedrijf wat ik graag wil en ga aanbevelen bij mijn relaties. Een garage waar men service nog met hoofdletters schrijft, Fred van \'t Blik, Zwolle.
Duidelijke uitleg. Moderne techniek om via de app foto\'s te ontvangen. Vriendelijke benadering. Wel wat hoge uurloon.
Goede ervaring. Zijn mijn inziens eerlijk en transparant. Ik heb netjes van tevoren een offerte gehad. Auto was van binnen netjes schoongemaakt (extra service gratis) dat is natuurlijk top!
Prima Service Vriendelijk ontvangst Denkt mee
Goede ervaring, heel klantgericht. Ik werd thuisgebracht en weer opgehaald. Via de app op de hoogte gehouden van mankementen. Ik wist precies wat ik kwijt was, omdat ik van te voren een offerte had gehad.
Zeer tevreden, vakkundig eerlijk oprecht en goed geholpen voor een goede prijs
Goede service, staan altijd klaar voor je Ook goede prijzen
Ik kwam hier voor een bandenwissel, 2 nieuwe 4 seizoenen banden. Ik had hier van tevoren online een offerte over opgevraagd en ik kreeg hierop heel vlot een antwoord met een gunstig tarief. Daarna ook heel makkelijk en snel een afspraak hiervoor ingepland. Vanochtend kwam ik voor deze afspraak, alles ging prima. Vriendelijke ontvangst, auto was binnen een uurtje klaar en ik kreeg voor de tussentijd een leenfiets, fijn.
Heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Medkar , prima service , klantvriendelijk en nette prijzen , kortom een aanrader ( en ik zeg dit niet om te slijmen )
Zeer goede ervaring komen afspraken vlot na en dat tegen een zeer nette prijs en een correcte uitleg van het check rapport
Zeer prettig. Goede service.
Goed.Wielenwissel in 20minuten klaar en niet duur.
Klantvriendelijk en deskundig bedrijf
Bij binnenkomst vriendelijk ,goed geholpen.
Ik ben erg blij met Medkar! Het bieden van goede service is bij dit bedrijf niet zo maar een loze kreet maar echt iets waar je op kunt vertrouwen.
Naast een prima kwaliteit voor onderhoud biedt Medkar ook een uitstekende service !
prettig en eerlijk advies!
Eindelijk een garage waarbij je blindelings kan vertrouwen op het personeel. Eerlijk, snel , betrouwbaar