Goede kennis van zaken + prima service en vlotte hulp
Prima !
Wat een goede service! Vriendelijke medewerkers, leenauto, auto schoo bij levering. Kortom super!
Vorig jaar voor het eerst geweest. Omdat ik goede ervaring mee heb ben ik weer terug gekomen. Een heldere uitleg.
positief, maar kan geen echte beoordeling geven omtrent de deskundigheid en prijs/kwaliteit, omdat het slechts een bandenwissel betrof
Altijd goede service, behulpzaam en snel.
Top service zoals altijd
Snelle en goede service
Snel en netjes geholpen
Super mooie zaak en schoon...een beetje verstopt achterin de Marslanden. Ik werd snel vriendelijk geholpen... mijn zomerbanden heb ik laten verwisselen voor mijn winterbanden via Social Deal. Kreeg lekker drinken, zomerbanden in een hoes en een Tobleron reep.
Erg goede service bij de seizoenswissel van de banden.
Zeer positief. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Nette garage, snelle wissel van mijn banden en nog gratis mijn ruitenwisservloeistof bijgevuld. Super!
Ik heb de gang van zaken als erg prettig ervaren. Aardige ontvangst, de garage ziet er supernetjes uit!
Eerlijk, professioneel advies, ook een offerte op maat om over na te denken, niet opdringerig maar met de boodschap: denk er eens over na. Communicatie is prima. Prijs is ook zeer redelijk. Bedankt mensen!
Vriendelijke ontvangst, keurige zaak.
Nette ontvangst. Ik kwam alleen voor bandenwissel. Ze zagen dat er ook twee lampjes kapot waren. Prijsopgave vooraf. Goede service. Voor herhaling vatbaar.
Tweedehands auto gekocht. Na een week of drie \'ging er een lampje branden\'. Reparatie was Bovag garantie. Service rond garantie uitstekend! Zelfs nog kosteloos een mankementje opgelost wat niet onder de garantie viel!