Vriendelijk, open, geven goed uitleg over de mankementen van de auto.
Prima Service, word er altijd vriendelijk geholpen.
De beste
goede service, vriendelijk, klant gericht. je bent geen nummer maar hij herkent de klant van naam kortom top
In één woord uitstekend. Correcte en uitgebreide service. Auto wordt snel gemaakt en indien er zaken meevallen worden die kosten gewoon van de raming gehaald.
goede service en betrouwbaar prettig dat er niet gelijk alles vernieuwd wordt als er iets mis is maar ook naar goedkopere (tweedehandse)oplossingen gekeken wordt.
Prima bedrijf, staat altijd klaar, uitstekende service!
Mijn Mercedes E320Cdi tot volle tevredenheid in onderhoud. Eerlijk en deskundig. Zeer correct en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Komt gemaakte afspraken keurig na, en is klantgericht en levert goede kwaliteit tegen een acceptabele prijs.
Mijn ervaring met Medkar de laatste jaren is zeer positief. Er wordt altijd een verwachting van de kosten gegeven, en daar houden ze zich aan. Valt het ongunstiger uit, dan bellen ze vantevoren. Bij vervanging van een onderdeel mailen ze daarvan vaak een foto. Er zijn leenfietsen een een leenauto beschikbaar. Ik kwam met mijn Suzuki Alto uit \'99 voor de keuring. Je kan er ook op wachten in het gebouw, dat is fijn. Er moesten toch wat reparaties aan verricht worden, en die vielen hoger uit dan €250,-, dus kon ik de leenauto (een nieuwe Fiat 500) kosteloos meekrijgen, zlfs al rijd ik zelf een \'oud\' bakje. Het personeel is zeer adequaat en vriendelijk. Ik kwam jaren bij een andere garage, maar kreeg via vrienden Medkar aanbevolen. Bij Medkar zijn de kosten vervolgens altijd lager geweest dan mijn vorige garage. Ik verwijs nu familie en vrienden met vertrouwen door. Medkar krijgt van mij een dikke 10
Goed, heb absoluut geen verstand van het repareren van auto`s en van prijzen weet ik ook niks. Het is een kwestie van vertrouwen dat de juiste onderdelen vervangen worden.
goed voor elkaar! scherpe prijs, nergens moeilijk over doen, word op de hoogte gehouden via de app. en voor zover ik nu kan bepalen goed werk geleverd. auto rijd na 14 maanden stilstand weer als een zonnetje.
1 woord: geweldig !
Apk uitgevoerd. Zeer duidelijke en professionele uitleg en reparatie. Denkt mee met de oplossingen om een voor beide tevreden reparatie en bijbehorende rekening te realiseren. Kortom goed en betrouwbaar net bedrijf!! Complimenten.
Top service!
Mijn airco koelde niet meer. Prima en erg snel geholpen!
Vriendelijk, goede prijs/kwaliteit, zeer klantgericht. Denken mee over oplossingen die de kosten laag houden. Ze sturen foto\'s van wat er is/wordt vervangen. Je weet precies wat er gebeurt en waarom! Dat maakt een onderhoudsbeurt eindelijk eens transparant en duidelijk! Top!
Altijd maatwerk en keurig volgens afspraak. Qua prijs ook erg aantrekkelijk.