wel betaald niks gekregen
Via een social deal bon , airco laten bijvullen (totaal 550 gram).De monteur geeft aan airco is lek (via een speciale bril klein druppeltje te zien en reparatie kosten bijna net zo hoog als waarde auto) .Oke 2 jaar geleden ook hier laten bijvullen ,toen zij de monteur de airco is lek ik weet het zeker.Nou ik heb er ruim 1,5 jaar lang mee gereden en de airco blies gewoon ijskoude lucht.Met dit nog in het geheugen wil ik de auto zo meenemen voor eigen risico.Maar mag niet van de monteur alles moet eruit.Omdat ik het er niet mee eens was zou hij er nog 100 gram erin laten zitten.Dit betekent dus al een ingescande bon (dus geld weg) en de 450 gram word gewoon weer aan de volgende klant verkocht.Nog wel via de mail contact gehad maar zij schuilen zich liever achter de
STEK ( organisatie voor airco/koelingen) dat zij niet mogen vullen bij een lek.Op mijn vraag waarom het 2 jaar geleden wel mocht kreeg ik geen reactie, ook is het tegen strijdend dat 100 gram wel erin mag blijven maar de 550 gram niet.Wel betaald (via ingescande deal bon)maar geen volledige airco bijvulling gekregen.ook geen compensatie gekregen dus ben ik zeer ontevreden