Onze auto’s kunnen altijd op korte termijn terecht, vragen worden snel beantwoord. Ahmet komt zelfs de auto halen en brengen als we in nood zitten. Hartstikke top 👍🏽
Al jaren vaste klant, zeer tevreden over het meedenken in oplossingen, deskundigheid en uitgevoerde reparaties. Een eerlijk bedrijf waarbij ik weet waar ik aan toe ben
Met Social Deal een Airco onderhoudsbeurt gekocht. Omdat het druk was afgesproken om de auto te brengen dan werd het wel tussendoor gedaan. De auto om 8 uur gebracht en omdat ik de fiets mee had, kon ik nog iets ander doen. Er werd mij gevraagd hoe laat ik weer terug was. Na een uur kwam ik terug en stond de auto al weer klaar. Dat was heel fijn omdat ik anders eerst naar mijn woonplaats moest fietsen en dan weer terug. Prima gereld dat het in één keer kon. Verrassing was in blikje cola in de blikjeshouder. Prima service
Super service!
zeer goed, vakkundig en snel
Prima garage, eerlijk en volgens afspraak
Eerlijk bedrijf , denkt mee, eerlijke prijzen , komt afspraken na. Duidelijke afspraken.
Ik ben al jaren klant en zeer tevreden! Zeer correct in het contact, goede service en duidelijke afspraken! Kortom zeer tevreden.
Prima service en contact. Uitgevoerde aircobeurt volgens afspraak. Ze kijken ook of ze andere belangrijke punten zien en overleggen hierover.
Keurig netjes. Er wordt netjes gewerkt met foto’s.
Ondanks de drukte toch alle tijd voor kwalitatief herstel.
Goed bevallen, zelfs met social deal korting super behandeld correct en prettig. Auto schoner terug dan gebracht... extra service top!
Zeer goed.
Prettige kontakten, goed en duidelijk advies. Vriendelijk personeel.
Snelle, professionele service en reële prijsverhouding.
Goede communicatie Denkt goed mee Vertrouwd bedrijf
zeer tevreden