Goed bedrijf, denken mee, goed advies, eerlijke prijs
Auto gekocht die in Duitsland stond. Super snel en deskundig afgehandeld en nu dus in het bezit van onze droomauto. Vriendelijke verkoper met gelukkig veel humor.
Mooie occasions staan eigenlijk overal wel te koop. Dat wil echter nog niet zeggen dat je je nieuwe auto ook overal wilt kopen. Belangrijk is voor mij het gevoel dat je overhoudt na je eerste bezoek. Welke auto's staan er bijvoorbeeld nog meer te koop, is het een nette garage/showroom en vooral hoe zijn de mensen en hoe loopt het contact? Bij De Pruis Auto's zit dat wel goed dus. Net bedrijf en via Martijn gewoon een goed/prettig contact. Toen alles op zijn plek viel kon er een deal gemaakt worden, waarbij een goed bod op de eigen inruilauto het geheel definitief maakte. Na 500 km te hebben gereden ben ik blij met de nieuwe auto en heb ik er alle vertrouwen in dat dit zo zal blijven en dat ik ook goed geholpen zal worden als zich toch iets met de auto voordoet (het blijven auto's).
In december 2020 een Audi A3 Limousine gekocht. Op afspraak langs gekomen en uitgebreide proefrit kunnen maken. Auto viel erg in de smaak, dus onderhandelen maar. Fijn geholpen door Martijn, erg klantvriendelijk, respectvol en 'what you see is what you get'. Transparant in prijzen en wat je daarvoor krijgt. Inruilen van oude auto ook geen enkel probleem. Een paar dagen later auto netjes gepoetst en voorzien van een beurtje (die overigens standaard bij de prijs in zit, net als 6 maanden BOVAG garantie) opgehaald. Nu na een klein half jaartje nog steeds erg tevreden met de auto en geen enkel probleem mee gehad. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.
Wij zijn al jarenlang klant bij de Pruis.Al sinds 2006 en als het aan ons ligt blijft dat ook nog jaren zo. Deze mensen doen net dat stapje extra.Hier denken ze nog met je mee. Zo weet je dat je altijd weer met een veilige auto op pad word gestuurd. Ook is er altijd wel tijd voor een bakje koffie en een gezellige babbel, terwijl je wacht tot je auto weer klaar is. Ze hebben ook altijd een zeer mooie collectie auto's staan voor verkoop.Wij zijn nog steeds erg blij met de auto die we bij hun gekocht hebben. Dus zeer zeker een aanrader om een nieuwe auto te kopen of uw auto in onderhoud te geven.
Omdat wij van ver moesten komen is het altijd even afwachten hoe de contacten verlopen. We waren zelf nog niet bekend met deze garage maar omdat we goede berichten hadden gehoord uit onze omgeving hebben we deze stap genomen. We zijn van het begin tot het einde echt zeer tevreden! Wat een lieve en meedenkende verkoper heeft ons geholpen! Echt top! We hebben een prachtige Audi q3 gekocht en daar zijn we heel tevreden over. We vertellen dit verder!
Vandaag mijn auto opgehaald vw passat variant uit 2020 oude ingewisseld, zeer mooie deal gekregen zodat de nieuwe auto binnen bedrijfs budget viel!! Verkoper Martijn heeft alles perfect geregeld, financiële zaken ( met boekhouding Cartec bv. ) en alle wensen voor aflevering auto! Martijn nogmaals bedankt voor de prima service maar ook vooral de gezelligheid en de heerlijke fles wijn!!!!
Ongeveer 5 jaar geleden hebben we hier een VW Passat gekocht. Superauto. Met alle vertrouwen in Martijn hebben we nu wederom een VW aangeschaft. De VW Tiguan stond met een mooie rode strik op ons te wachten! Prachtige auto en we zijn er erg blij mee. Bedankt voor de juiste en vriendelijke afhandeling.
Recentelijk een CR-V gekocht, deze stond er super netjes bij tijdens de aflevering, van binnen en buiten schoon gemaakt. Contact met Martijn als zeer prettig ervaren, nam de tijd gedurende het overleg, een auto kopen is een gevoelszaak, mijn vertrouwen is uitgekomen. De auto rijdt geweldig, maw ik ben zeer tevreden.
Zeer gastvrij ontvangen. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk en zonder poeha te woord gestaan.
Ik ben net in het bezit van een a4 welke onderhoud nodig had. ik kwam er achter dat de Pruis dat kon verzorgen ipv de dealer en heb ze gebeld de zelfde week kon ik nog terecht en hebben het super geregeld. super service leuk bedrijf.
In februari 2020 een ge-importeerde VW Sharan aangeschaft bij De Pruis Auto's. Zeer tevreden over het gehele traject en het bijbehorende klantcontact. Wij zijn goed geholpen en netjes behandeld, bedankt Martijn.
Ik heb hier onlangs mijn Volkswagen Golf gekocht. We hadden 's morgens telefonisch contact en ik kon direct in de middag komen kijken en proefrijden. Ik kreeg alle informatie die ik nodig had en daarna heb ik meteen de aankoop laten bevestigen. De auto is voor aflevering nog nagelopen en grondig schoongemaakt (ook de bekleding). Ik ben zeer tevreden over de service, het contact en het verloop van dit verkoop/aankoop proces.
Nadat er afspraken telefonisch zijn gemaakt kun je er lang op wachten, maar de beloofde stukken worden niet gestuurd. Heb meerdere keren uitvoerig gebeld over dit verhaal.
We hebben het hele proces van het kopen van een tesla model 3 via garage Pruis geregeld. Wat een plezierige ervaring! Goede , duidelijke, communicatie en een byzonder prettige aflevering. Een heel verschil , wat ik gelezen heb,met de ervaringen van andere kopers die dit via Tesla hebben gedaan. Bij aflevering kregen we een goede uitleg en er mankeerde niets aan de auto, die stond prachtig gepoetst in de showroom. We zijn in goed vertrouwen met deze garage (Martijn) in zee gegaan en ze zijn het vertrouwen meer dan waard geweest. Een aanrader!!
Op vrijdagmiddag eind de dag hadden wij een deal m.b.t. een auto die ik zou financieren. Direct de financiering in orde gemaakt, maar deze had nog wat extra documenten nodig. Deze waren netjes aangeleverd door mij. Dinsdag middag rond half 5 kreeg ik een e-mail van de verkoper dat de auto definitief was verkocht aan een ander persoon?!?!? Dinsdagavond was de financiering rond, waardoor ik nu met een financiering zit, terwijl ik de auto niet heb. Aangegeven dat ik het schandalig vond. We hadden tenslotte al een deal over de prijs en gezegd dat ik de financiering niet in een weekend kon regelen. Ik ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf!
Setheweg 8
7942LB Meppel
De Pruis Auto’s in Meppel is ruim 20 jaar een toonaangevend, (merk)onafhankelijke dealer en maken gebruik van een groot en betrouwbaar netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland.