Duurde even met ups and downs maar we hebben het samen behaald
Na veel gedoe met verschillende rijscholen in zwolle heb ik tijdens het terras zitten ikrijbijklaas voorbij zien rijden, na snel contact via whatsapp hebben we snel een afspraak kunnen inplannen en al snel was er een goeie connectie. Er word veel tijd en moeite in je gestoken door klaas. Geen gedoe met andere leerlingen ophalen tijdens de rijles is iets wat de rijlessen o.a. hun kwaliteit geven. Met de jarenlange ervaring waar klaas mee aankomt kan je ervannuit gaan dat hij ook jou kan laten slagen. En met zijn omgang met autistme opleiding/training heeft hij het geduld gekregen om ook de hoop met mij op het laatste moment nog niet op te geven. Ik heb die opleiding zeer zeker tot de max bij hem getest, dus heb je autistme of pddnos kwaaltje of wat dan ook, is klaas de gene die je moet hebben, want als hij mij een rijbewijs kan laten halen zonder zelf psychiatrische hulp nodig te hebben, kan hij al helemaal jou helpen aan een rijbewijs. Meld je aan, maak contact, doe een proefles en ik weet zeker dat ook jij je connectie met hem kan vinden.