goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Euroholland zorgt elke les weer voor de optimale kwaliteit. Tijdens het rijden word je op je gemak gesteld en heb je de mogelijkheid om zelf ideeën in te brengen. Daarnaast is er ook sprake van een goede uitleg door gebruik van (autotheoriekaarten) en voorbeelden (die aanwezig zijn in de auto).\r\nKortom een goede rijschool!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met mijn rijopleiding. Ik heb het rijbewijs in één keer gehaald bij deze rijschool. De begeleiding was heel erg professioneel maar er was wel ruimte voor wat plezier in de auto. De begeleiding die ik had was op maat en met veel passie gegeven ik ben dik tevreden en kan deze rijopleiding iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool euroholland is een erg betrouwbaar bedrijf. \r\nDe rijschool leert je meer dan alleen het geen wat je tegen komt op je examen, je wordt serieus genomen, en ook het tempo wordt naar jou aangepast.hij is ook erg flexibel. Ook voor mensen met ADHD edz, adviseer ik deze rijschool aan, ze hebben geduld en ervaring en zijn anders dan de meeste rijscholen die je alleen maar het geen leren voor het examen en als het erop aan komt je nog niet veel kunt.. hier leer je echt iets.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk, snel en goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top instructeur en top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke tijd gehad. We hebben veel gelachen, maar ik heb ook veel geleerd. Iedereen krijgt op de juiste manier aandacht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toppp!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door omstandigheden kom ik van een andere rijschool, en gelukkig kon ik bij Klaas terecht en heb het hier kunnen afmaken.\r\nLeuke en gezellige rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding. Intructie\'s worden goed uitgelegd. Kort gezegd uitstekende rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Rijschool Euroholland heb ik zeer goede rijlessen gehad, Klaas is vrolijk, geduldig en legt al je problemen op een duidelijke en passende manier uit. Altijd in voor een praatje, heel flexible m.b.t. rij uren, ophaal- en afzet locatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Komt afspraken na, alles is netjes geregeld. Heeft veel geduld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg vriendelijke man en wil je graag dingen leren. Ik heb met plezier gereden en er zijn veel grapjes gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je krijgt les op maat.. de één leert snel de ander langzaam en hier past rijschool euroholland zich op aan.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring. Tot nu toe alles gehaald in 1 keer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lessen worden op maat gegeven. Fijne samenwerking

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het duurt veel te lang je bent zo een jaar bezig en kost erg veel geld goedkoop is duurkoop

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij nu 1 keer per week erg klantvriendelijk \r\nVeel geduld eeg tevreden een top rijschool !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg veel plezier gehad in het rijden bij Euroholland. De lessen zijn leerzaam en goed opgebouwd. Daarnaast ben ik erg goed geholpen met mijn faalangst en is dit goed opgepakt in de lessen. Kortom ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor Euroholland en zou achteraf precies hetzelfde doen!

Catharinastraat 19

7941JD Meppel