Geweldig bedrijf! Totaal niet opdringerig, of mooie verkooppraatjes. Wordt super netjes geholpen. Echt een aanrader!
Wij hebben laatst een BMW gekocht en zijn heel tevreden met de service van BF-auto's. De mensen daar waren heel vriendelijk en het bedrijf is een echte aanrader! De koffie was ook heel lekker.
Boris verkoopt geen troep. Alle auto's zijn netjes, gepoetst, goed onderhouden en hebben acceptabele kilometerstanden. Eigenaar is niet opdringerig en je kan gerust een proefrit maken zonder verplichtingen. Maw, een aanrader.
We hebben een auto gekocht, je verwacht een goede auto. Voor 700 euro een half jaar garantie erbij betaald. Nu blijken de remmen en de accu slecht te zijn en krijgen we te horen dat hij niks doet. Wat een slechte service! Hoe kan je met een zuiver geweten mensen een auto verkopen met slechte remmen en een slechte accu??
Beste Johan, Bedankt voor deze ge-wel-dige cijfers! Heel veel succes en veel veilige kilometers gewenst!