perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was te mooi om waar te zijn maar toch is het zo ik kocht erg voordelig een set velgen voor mijn peugeot die gelijk de volgende dag netjes verpakt opgestuurd werden. Ook zaten er nog eens speciale wielbouten bij. Dit bedrijf verdient een dikke 10/10 op het gebied van service en klantvriendelijkheid.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle afhandeling en verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle en correcte afhandeling , prima adres

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier voor onderhoud en reparatie van de auto en de motor. Ik word altijd snel en goed geholpen en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik kan het zeker aanbevelen aan iedereen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf persoonlijke benadering, erg vriendelijk en zeer deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vanaf het eerste uur klant. Altijd eerlijke en goede service. Ben zeer te vreden, mijn Peugeot 306 uit 1999 rijdt nog steeds.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele open benadering en duidelijke uitleg van de uit te voeren reparatie. Snelle afhandeling. Kennis van zaken en zeker voor mij een garage waar ik vaste klant wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb de automaatbak van mijn porshe boxster laten spoelen en laten voorzien van een nieuwe filter en natuurlijk olie,schakelde eerst niet heel soepel maar nu als boter.prima werk dus... ook aan te raden voor porsche rijders.ps.de koffie was ook prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een dikke Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Goede service en goede kwaliteit. \r\nAutomaat spoelen, dit had direct een goede invloed op de automaat! Hij schakelt weer soepeltjes!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en goed advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb de banden voor de caravan laten vervangen, kreeg goed advies en snelle service. Voorts hebben we een set lm wielen met banden gekocht en laten monteren. Prijs /kwaliteit verhouding erg goed . Wederom goed advies en keurige afwikkeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Het klantcontact is hier perfect met een duidelijk verhaal en de prijzen zijn er schappelijk. Reparatie worden snel uitgevoerd. Vaste klanten hebben een streepje voor dat zich vertaald naar goede service.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele aardige mensen die de tijd voor je nemen. Leggen goed uit en maken gezellig een praatje.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Neemt de tijd voor een klant, legt alles goed uit en denkt mee. Prima service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds de zomer van 2014 in het bezit van een Volvo 245 van 23 jaar oud. Dankzij de service, deskundigheid en kwaliteit die we bij Bandenpunt Smink ervaren loopt de auto als een zonnetje en stappen we iedere dag vol vertrouwen in.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Korte tijd na aankoop van een nieuwe Volvo S80 in 2010 begon de automaat een hinderlijke \"bonk\" te geven als ik weg wil rijden. Hiervoor ben ik teruggegaan naar de dealer, die mij eerst naar de importeur stuurde. Die stelde dat er niets aan de hand was, maar liet me ook in een zelfde auto rijden die wel correct schakelde. Ik ben niet akkoord gegaan en de importeur heeft een onafhankelijke (?) specialist ingeschakeld. Tot mijn verbazing trok deze de zelfde conclusie. Enkele jaren later (vorige maand) heb ik de automaat bij de dorpsgarage in Nieuw-Buinen laten spoelen en reinigen, en warempel de automaat doet het nu beter dan ooit, schokvrij. Fijn om met de eigenaar te spreken, hij legt heel begrijpelijk uit en het bedrijf neemt echt de tijd voor diagnose en oplossing. Ook handig was om meteen de airco een controlebeurt te geven, dit kon tegelijkertijd. 100% tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het bestellen van winterbanden plus velgen bij Bandenpunt Smink tot volle tevredenheid van mijn kant, kreeg ik bericht dat Dirk de beschikking had over een spoelapparaat voor automatische versnellingsbakken. Na zijn deskundige advies besloot ik dit te laten doen. Na deze behandeling, van mijn 14 jaar oude Audi A8, was het resultaat werkelijk fantastisch: Het schakelen verloopt nu weer erg soepel en.....benzine - en olieverbruik zijn duidelijk minder geworden!! EEN ECHTE AANRADER.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks de levering van verkeerde maat velgen, ben ik zeer tevreden over de service vanuit Bandenpunt!

Hoofdstraat 22

7873 BC Odoorn

Over Dorpsgarage Nederland

Dorpsgarage Odoorn is begonnen als specialist in banden voor auto, aanhangwagen, motorfiets, 4x4, oldtimers en klassiekers. Door nooit "nee" te verkopen hebben we ons door de jaren heen in vele technische disciplines weten te verdiepen. Zo werd de klantenkring steeds groter en komen klanten van steeds verder op de specialistische kennis af. Hiermee worden niet alleen particulieren maar ook collega-garagebedrijven bedient. Een andere klantengroep die steeds groeiend blijft, is het MKB. Hiervoor bieden we aanvullende voorwaarden waarbij alles erop gericht is dat de ondernemer door kan pakken als er iets met een (bestel)auto moet gebeuren. Een greep uit de diensten: - Apk keuringsstation - Bandenspecialist - Diagnosespecialist / Elektronicaspecialist / Specialist in motorschade - Autoverhuur personenauto's - Autoverhuur bestelauto's - Onderhoudsabonnementen - Pechhulp bij onderhoud In 2011 begon Dirk Smink een bandenspeciaalzaak in Nieuw-Buinen. Met een achtergrond als all-round monteur werden echter binnen afzienbare tijd complete voertuigen uit elkaar gehaald en weer opgebouwd. Een groeiend klantenbestand deed ook het technische team groeien en inmiddels zijn we gevestigd in Odoorn waar we honderden klanten per maand helpen hun auto optimaal te benutten. Wat nooit veranderd is, is het oog voor kwaliteit, liefde voor het vak en persoonlijk contact met de klanten. Dorpsgarage: Haalt het beste uit uw auto ;)