goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een schoon en een net bedrijf die tijd heeft voor klanten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk en wordt altijd goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was te mooi om waar te zijn maar toch is het zo ik kocht erg voordelig een set velgen voor mijn peugeot die gelijk de volgende dag netjes verpakt opgestuurd werden. Ook zaten er nog eens speciale wielbouten bij. Dit bedrijf verdient een dikke 10/10 op het gebied van service en klantvriendelijkheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service, goed advies. Je bent hier klant en geen nummer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zomerbanden met licht metalen velgen gekocht en staling van winter en of zomerbanden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik een specialist zocht voor het spoelen van de automaat van mijn RangeRover ben ik bij Bandenpunt uitgekomen. En daar ben ik bij gebleven. Dirk is goed in vakbekwaamheid en durft het ook te zeggen als iets verkeerd gaat, maar meestal weet hij dit voor het zover is in te schatten zodat ik altijd weet wat me te wachten staat. Hij heeft ook een keer een ongelukje gehad met een raam wat open was blijven staan in de regen, maar hij vertelde het netjes en heeft dit goed opgelost. Een paar reacties op internet snap ik ook niet, het is het soort bedrijf wat heel klant- en oplossingsgericht is. Dan moet je wel het gesprek aangaan zodat iemand een oplossing kan bieden. Dirk succes en tot de volgende keer.\r\n\r\nM. Harms.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een topbedrijf want ze zijn hondert procent eerlijk. heb mijn mercedes hier nu in onderhoud sinds een paar jaar en kwam vorig jaar terug van vajkantie met piepende remmen. terwijl de garage om de hoek van het hotel zei dat de remschijven vervangen moesten worde, meet Dirk alles na en wist daardoor dat alleen de remblokken versleten waren waardoor ik minder als de helft onkosten had. dat is heel netjes en een kleine moeite, maar ik heb met veel andere garages de ervaring dat ze vaak wel meer vervangen dan nodig al kun je dat niert altijd controleren natuurlijk. wat wel echt een verschil met de andere garages is, is dat Dirk alle kosten overlegd voordat de reparaties gedaan worde. en het is eem nette werkplaats.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant gericht,duidelijk in zijn verhaallijn t.a.v. onderhoud / reparatie\r\nService gericht,heeft verstand v zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf, goede uitleg over oplossingen voor klachten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Claxon werkte niet meer. Gelukkig kon ik kon gelijk terecht. \r\nEn als je tijdens de reparatie wat wilt weten over de auto kun je je vragen stellen. \r\nWas enkele dagen bij een Ford Dealer omdat ik een klein onderdeel zocht. Ze helpen je wel maar meer omdat het hun werk is. Dat gevoel had ik. Dirk daarin tegen heeft duidelijk nog passie voor het werk.\r\nVoor klanten die mindere ervaring hebben met dit bedrijf heb ik nog een tip. Luister eerst even naar wat Dirk te zeggen heeft over de klus.....en wees redelijk.\r\nDirk keep up the good work.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere malen afgelopen week op contact moeten hebben over een Suzuki. Steeds keurige en duidelijke communicatie. Zeer punctueel en deskundig bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf k ben vriendelijk en correct geholpen bij Bandenpunt Smink. Ik kwam er voor een jaarlijkse beurt en de keuring toen bleek er iets meer aan de hand maar ben netjes gebeld om te overleggen en overeen gekomen dat het toch maar gerepareerd moest worden .dat is prima gelukt .Ben erg tevreden .\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een idioot rotbedrijf!\r\nWe betaalden eerst een fiks bedrag voor het verhelpen van olielekkage, haalden de auto op en de auto lekte nog steeds! !\r\nVervolgens bleek een dopje vervangen te moeten worden, ook hiervoor kregen we een fikse rekening. Absurd.. 65 euro voor olie, 45 euro voor een dopje!!! Nooit weer!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar informatie over het wel of niet vervangen van de olie in de aut. versnellingsbak kwam ik uiteindelijk bij dit bedrijf. Duidelijke en deskundige info, klantvriendelijke benadering en liefde voor het vak en bedrijf. Prima geholpen en ook bij latere vragen direct contact. Blijf er zeker komen. Dirk, bedankt, ook voor de koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een kleine garage, met expertise, goed in service, en altijd meedenken met de klant. Hier ben je geen nummer. \r\nTwee duimpjes omhoog.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb afgelopen week mijn Samuria bij Dirk gebracht voor groot onderhoud . Grote beurt 4 nieuwe banden en de stoelen waren versleten , hij voor mij opzoek gegaan naar andere stoelen en gevonden . Dirk heeft weer perfect werk afgeleverd voor een leuke prijs ,en als service heeft ie zelfs de auto uitgezogen . Bandenpunt is en echte aanrader .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Absolute aanrader! Wij zijn nu al een aantal jaartjes trouwe klant bij Bandenpunt Smink voor regulier onderhoud en reparaties. Dirk is (klant)vriendelijk, geeft eerlijk en goed advies, draait er niet omheen, betrouwbaar, duidelijk een expert in zijn werk. Je weet wat je aan hem hebt, hij doet niets zonder overleg en houdt zich altijd aan de afspraken. Hij kan technische aspecten van onze auto, van mankementen aan de auto en van zijn werkzaamheden duidelijk uitleggen aan ons leken, waardoor je weet wat hij doet en nooit het gevoel hebt dat je niet weet wat en waarom bepaalde werkzaamheden nodig zijn. Kwaliteit van zijn werk is uitstekend. Niets dan lof voor deze vakman.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer prettig. Na een APK keuring, mijn auto werd afgekeurd, de eigenaar nam contact met mij op om te overleggen wat er moest gaan gebeuren. Ook had hij een prijs voor me wat het ging kosten. De prijs is mij ook erg meegevallen.Nadat ik akkoord heb gegeven benadrukte hij ook dat als er andere kosten gemaakt moesten worden omdat er onverwachte dingen vervangen moesten worden of afbraken, hij contact met mij opnemen om dit te overleggen. Toen ik de auto ophaalde werden mij alle vervangen onderdelen getoond. Onder het genot van een lekkere kop koffie kreeg ik uitleg waarom het vervangen moest worden. Ook attendeerde hij mij op de remmen, deze moeten waarschijnlijk over niet al te lange tijd een beurt krijgen. Ik weet nu waar ik aan toe ben. Dit is een prettig bedrijf waar je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Automaat laten spoelen bij Smink. Vriendelijke en kundige jongeman. Was een erg prettige ervaring. Indien nodig zal ik zeker weer naar Smink gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee keer geweest. Lekke band en voor een niet goed werkende ruitenwisser.\r\nZonder afspraak direct correct geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slechte ervaring met deze garage!! Waardeloos!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf waar actief wordt mee gedacht. Dirk heeft veel kennis van allerlei zaken en automerken. En, een prima stagiaire!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanuit het zuiden met te versleten banden naar het noorden moeten komen, via intenet bij Dirk uitgekomen. Goed advies en betrouwbaar ook zeer service gericht. Rij weer veilig rond op 4 nieuwe michelin\'s crossclimate all seasons banden.

Hoofdstraat 22

7873 BC Odoorn

Over Dorpsgarage Nederland

Dorpsgarage Odoorn is begonnen als specialist in banden voor auto, aanhangwagen, motorfiets, 4x4, oldtimers en klassiekers. Door nooit "nee" te verkopen hebben we ons door de jaren heen in vele technische disciplines weten te verdiepen. Zo werd de klantenkring steeds groter en komen klanten van steeds verder op de specialistische kennis af. Hiermee worden niet alleen particulieren maar ook collega-garagebedrijven bedient. Een andere klantengroep die steeds groeiend blijft, is het MKB. Hiervoor bieden we aanvullende voorwaarden waarbij alles erop gericht is dat de ondernemer door kan pakken als er iets met een (bestel)auto moet gebeuren. Een greep uit de diensten: - Apk keuringsstation - Bandenspecialist - Diagnosespecialist / Elektronicaspecialist / Specialist in motorschade - Autoverhuur personenauto's - Autoverhuur bestelauto's - Onderhoudsabonnementen - Pechhulp bij onderhoud In 2011 begon Dirk Smink een bandenspeciaalzaak in Nieuw-Buinen. Met een achtergrond als all-round monteur werden echter binnen afzienbare tijd complete voertuigen uit elkaar gehaald en weer opgebouwd. Een groeiend klantenbestand deed ook het technische team groeien en inmiddels zijn we gevestigd in Odoorn waar we honderden klanten per maand helpen hun auto optimaal te benutten. Wat nooit veranderd is, is het oog voor kwaliteit, liefde voor het vak en persoonlijk contact met de klanten. Dorpsgarage: Haalt het beste uit uw auto ;)