Zeer vriendelijk en meedenkend

Zowel het maken van de afspraak en de ontvangst ter plekke als ook het meedenken zijn prima. Bedankt!

Kom hier al jaren en altijd vriendelijk, goede service

Super!

Voor de 1e keer geweest ivm aanschaf Fiat 500C voor APK. Kom hier zeker terug voor klein en groot onderhoud.

Netjes geholpen

Ik breng mijn alfa 33 hier al een tijdje als hij onderhoud of apk nodig heeft. Word altijd netjes geholpen

Altijd fijn hoe snel je er geholpen wordt.

Mijn parkeerhulp sensor gaf een storing. Alleen om te schouwen even snel langs en een half uur later was het al gerepareerd. Wat is dit toch een fijne zaak!

Kwaliteit en goede service

Onze camper is bij Den Hartog in ervaren handen. Ze denken mee, geven goed advies en maken waar wat ze beloven. We blijven daarom terugkomen.

Erg goed

Kundige monteurs, vriendelijk personeel

gewoon je werk doen!!

als collega, goed samen werk.

goed geholpen

goeie garage volgend jaar weer

Als altijd uitstekend!

Zie boven.

Duidelijke communicatie

De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden en kosten.

Alles naar behoren gedaan. Jammer alleen van de last minute duurdere accu.

Zeer kundig en prettig geholpen

Na de aangekondigde wachttijd, kreeg ik een tel van de berger dat hij nu binnen zo'n 10 minuten voor zou komen rijden. De feitelijke hulp aan de lekke band werd efficiënt opgelost. Het ging om een schroef in de band van mijn buscamper. Zelf zou ik de band niet hebben kunnen vervangen, de reserveband bleek ook nog een kapot / verdroogd ventiel te hebben. De lekke band werd uiteindelijk met een prop gerepareerd. Heel erg bedankt voor de hulp!

Voldoet volkomen aan wat ik ervan verwacht

Ik kan altijd op korte termijn afspreken. Veel aandacht naar mij als klant. Super tevreden

Snelle service

Wat een goede en snelle service

Vandaag had ik mijn auto voor het eerst gebracht bij den Hartog auto’s. Ik kreeg een leenauto mee en werd na tien minuten gebeld dat mijn auto was gemaakt. Een deskundige Audi en VW monteur had het probleem in no- time opgelost. De rekening was ook nog eens laag. Mijn weekend kan niet meer stuk. Dank jullie wel. Tot een volgende keer!

Alles is weer helemaal okee.

Zeer vakkundig en goede service

Auto voor kleine beurt en APK

Vakkundig en betrouwbaar met eerlijke prijzen

In mijn zoektocht naar een betrouwbare garage met echt verstand van auto’s, waar ik zeker was een eerlijke prijs en een goede service kwam ik Den Hartog Autoservice tegen. Ik ben dik tevreden. Ze konden me eindelijk uitleggen waar het ratelende geluid in de motor vandaan kwam, hebben slordigheidsfoutjes van vorige garages ontdekt en zo goed mogelijk verholpen. Waar ik bij andere garages als eens het gevoel had dat de geboden oplossing niet de oorzaak van het probleem verholpen had maar wel voor betaalde, heeft Den Hartog het probleem voor eens en voor altijd goed opgelost.

Prettig

Betrouwbare luitjes

goede service

goed team, eerlijke mensen

zoals altijd goed geholpen

netjes en goed geholpen

Aardige mensen, goed team!

Aardige mensen, goed team, ook mijn klassieker is daar in goede handen.

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein