Prima, alleen jammer dat ze zonder overleg mijn ruitenwissers vervangen hebben.

Kom snel bij hen terecht voor de APK en het was ook geen probleem dat ik ook nog later vroeg of ze onderhoud wilden doen. Helaas hebben ze zonder overleg mijn ruitenwissers vervangen omdat zo zo’n ontzettend kabaal zouden maken, wat mijn inziens absoluut niet was. Mijn zaten Bosch ruitenwissers er pas een jaar op en maakten absoluut geen kabaal. Het was ook geen APK afkeur. Nadat ik aangegeven had dat ik geen nieuwe ruitenwissers a 50 euro wilde hebben ze mijn eigen er gelukkig weer opgezet, en natuurlijk heb ik het getest maar je hoort ze absoluut niet. Ik vind het zonde van het geld en ook niet duurzaam om goede ruitenwissers te vervangen.

goede service

Goede service vriendelijk en deskundige mensen

Snel geholpen

Terwijl ik geen klant bent, met een telefoontje kon ik gelijk terecht om mijn koplampje te laten vervangen. Snel geholpen.

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

Prima service en klantvriendelijk personeel!

Goede service, vriendelijk ,

Hoog niveau ook voor moeilijke klussen bij mijn Marea Weekend (1999)

Technisch vakmanschap. Goed netwerk om aan schaarse onderdelen te komen. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zeer vriendelijk. Hulpvaardig.

Vriendelijk en vakkundig

blij dat het verholpen is

zijn goed en vriendelijk geholpen door Kees den Hartog.

Super snelle en goede service!

Snel geholpen, kundige mensen en nette prijzen.

Ben zeer tevreden. Uitstekend geholpen en prima advies. Wat gebeuren moet gebeurd ook! Met dank Max Sitter

Uitstekend!

Vriendelijke behandeling en alle afspraken keurig nagekomen.

Top. Kundig en vriendelijke mensen

Kundig personeel. Weten waar ze het over hebben

Heeft aan alle verwachtingen voldaan!

Vriendelijk te woord gestaan, neemt de tijd ervoor. Duidelijk technisch advies. Telefonische info over kostenraming was nauwkeurig. Afwerking naar tevredenheid.

Betrouwbare en ervaren monteurs

Goed bedrijf met bekwame monteurs die wat campers betreft erg kundig zijn en duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en keurige prijs.

Deskundig en klantgericht

Wij hadden pech met onze camperbus in Italië. We hebben een aantal keren contact gehad. Uiteindelijk is onze camperbus naar Nederland getransporteerd en door garage Den Hartog gemaakt. Wij zijn hierover zeer tevreden.

Nooit verrassingen altijd snel klaar

Kees en de mannen werken snel vakkundig en je komt nooit voor verrassingen te staan. Je wordt altijd gebeld als er iets is en alles gaat in overleg. Mn Fiat en Alfa Spider bracht ik altijd al en nu mijn Jaguar ook weer.

Deskundig en behulpzaam

Ik ben heel tevreden over de deskundige hulp bij het oplossen van enkele technische mankementen aan mijn Ford Nugget camper. Kees heeft er veel aandacht aan gegeven en ook om mij alles goed uit te leggen. Ik ben nu voor het eerst bij Den Hartog geweest en ben heel blij nu een goede en vertrouwde campergarage gevonden te hebben. Echt een aanrader!

Snelle service ruitenwisserbladen vervangen

Heel fijn dat ik snel even tussendoor langs kon komen. Binnen 10 minuten was ik weer op pad met nieuwe wisserbladen op de voorruit van mijn auto.

Altijd goede service!

Al jaren klant bij Den Hartog met altijd goede ervaring. Uitstekend team van monteurs!

Weer helemaal top!

Wederom goed geholpen. Duidelijk aan de voorkant wat er moest gebeuren en volgens afspraak in 1 x dag alles gefixed. Top garage!

Betrouwbaar

Wederom betrouwbaar. Doen wat je vraagt en doen wat ze zeggen voor een eerlijke prijs. No nonsense.

Alles weer netjes en goed grote beurt en wat preventief onderhoud.

Goed en snel geholpen

Zoals altijd goed en snel geholpen

Prima bedrijf

Auto netjes gespoten keurig werk geleverdt komen afspraken netjes na zeer tevreden

Ambachtsweg 10

3433 PR Nieuwegein