Prima geholpen, problemen opgelost..
Aa
Bij wisseling van de bougies, werden sporen van een steenmarter onder de motorkap ontdekt. Niet alleen werd dit opgeruimd, maar ik kreeg ook tips om bezoek voortaan te voorkomen. Dit is de extra service, die men graag wil.
Goed, vriendelijk en adequaat geholpen.
Doen wat je vraagt en denken met je mee
Goed ontvangen, gelijk aan de slag, bakje koffie gekregen. Na 20min. was de banden wissel goed gedaan en kon ik weer vertrekken. En tip gekregen om over na te denken, of je je banden wel on-line moet kopen. Uitlijnen is mogelijk, maar wordt "uitbesteed".
Ruitensproeier doet het niet meer (voor en achter). Na ca 15 minuten diagnose gesteld te hebben blijkt pompje defect te zijn. Totale kosten voor vervanging €85, dat vond ik wel duur en wil erover nadenken. Diagnosekosten €25 (voor 15 min??). Tot mijn verbazing kost dan het vervangen van het pompje nog €45, dat is totaal €70. Als ik het direct had laten vervangen (voor €85) was ik ruim 20% duurder uitgeweest!! Was een foutje volgens de medewerker (foutje in nadeel van de klant natuurlijk...).
Beste Erik, Jammer dat u deze onvrede niet direct kenbaar hebt gemaakt. Dan hadden wij het direct kunnen uitleggen. Helaas bleek u telefonisch niet bereikbaar voor een toelichting. De geklokte diagnosetijd is 0,32 uur x EUR 69,95 per uur exclusief btw. Afgerond naar 0,3 uur betaalt u inderdaad 25 euro inclusief btw. De totale reparatiekosten worden vervolgens geschat. Het is immers altijd lastig vooraf te bepalen hoeveel arbeidstijd precies vereist is om de reparatie uit te voeren. Zeker bij een auto die al 24 jaar oud is. De door ons genoemde bedragen zijn dus schattingen en het door u benoemde prijsverschil staat gelijk aan 12 minuten arbeidstijd. Erg lastig voor ons om zo nauwkeurig te schatten vindt u ook niet? Een werkend ruitensproeiersysteem is erg belangrijk voor de veiligheid en is bovendien een APK keuringspunt. Als u over een dergelijke kleine, niet al te dure reparatie wil nadenken geven wij liever een ruime schatting mee ter overdenking, zodat het wellicht meevalt naderhand. U interpreteert onze goedbedoelde prijs-indicatie negatief en dat betreuren wij ten zeerste.
Snelle en goede service!
goede service en vriendelijk.
Voor de tweede maal mijn autobanden laten vernieuwen
Goede service en communicatie
Wat er ook is of gedaan moet worden. Je kan er altijd terecht en er is altijd wel een oplossing. En het allerbelangrijkste is het vertrouwen.
Wanneer ook en voor wat ook, we zijn altijd welkom en worden prima geholpen!
Probleem met achterband gehad. Zonderafspraak aan komen rijden. Zonder moeilijk te doen dezelfde dag geholpen. zoals altijd goed overleg, nagebeld en zelfs stond dit keer mijn auto dezelfde dag weer klaar ipv 3 dagen zonder te zitten.
Snel, vakkundig, volgens afspraak.
Ben geweest voor een nieuwe banden. Netjes zwarte-gekleurde loodjes op de zwarte sportvelgen gedaan.
In tijden niet zo goed geholpen bij een garage! Betrouwbaar!
Een paar nieuwe banden,je bent een keer aan de beurt,zo ook ik. De banden bestelt bij Bandenconcurrent,en een garage uitgezocht die inde buurt was. De banden werden snel en goed geleverd bij de garage Landeweerd in Apeldoorn. Vandaag (zaterdag 19-03-2022) werden ze gemonteerd, snel en goed,en de service was TOP! Mocht ik een garage aanraden, dan is het Garage Landeweerd wel. Een goed visite kaartje voor de garagewereld. Dank voor de bandenwissel
Heldere adviezen en goede beschrijving wat er aan de auto moet gebeuren, en wat eraan zit te komen.
Prima bedrijf. Voor mij "om de hoek", op loopafstand, wat ik zeer prettig vind. Kom er voor onderhoud. Goed onderling overleg wat wel of niet moet gebeuren. Ook achteraf prima geholpen bij vragen/opmerking over de factuur.
Perfect onderhouden en snelle behandeling
Vorig jaar hebben we onze Fiat 500 bij Landeweerd gekocht. Helaas hebben we net buiten de Bovag garantie een lek in de auto geconstateerd. We mochten de auto meteen langs komen brengen en er is zeer veel tijd gestoken in het opsporen en oplossen hiervan. Toen we de auto weer kwamen ophalen helaas een foutje geconstateerd (lek zat in deur, raampje ging niet goed meer dicht), waardoor we zonder auto terug moesten naar Friesland. Tot onze grote verbazing kwam de auto de volgende dag op de trailer de straat inrijden, wat een top verrassing! Zeer tevreden over deze vakkundige garage, maar ook het stukje menselijkheid, begrip en fijne contact wat wij hebben ervaren. Kortom; deze garage is iedereen aan te bevelen!
Dankjewel voor deze mooie complimenten! Dit is waar ons team blij van wordt en waarom we elke dag enthousiast aan de gang zijn ;-)
Vriendelijke, duidelijk en goede service
geweldig gesteund toen we met pech stonden