Fietsendrager probleem uitvallen verlichting opgelost door monteren andere stekker. Veel tijd besteed, niet vol gerekend.
vakkundig en klantgericht
Denken goed met je mee, zo dat de kosten overzichtelijk blijven.
Altijd netjes geholpen en goed werk geleverd.
Een woord top
Uitstekende service en kennis van zaken. Daarnaast bespreekt de garage alle opties met je en ze denken mee (ook om kosten te besparen). Ik twijfel nooit over de analyse van de mensen van Landeweerd.
Garage die je met je mee denkt. Wordt altijd top geholpen een aanrader deze garage
Wilde bij grote beurt de banden vervangen. Er werd voorgesteld om voordeliger type te monteren dan de aanwezige banden. Werkzaamheden worden altijd gecommuniceerd.
Gorde service vriendelijk personeel.
Ik heb mijn auto voor een APK keuring aangeboden. En die kwam er met glans doorheen. Alleen de banden waren op leeftijd en kwamen scheurtjes in. Nadat het bedrijf contact met mij zo ht 4 nieuwe banden eronder. En dezelfde dag nog weer opgehaald. Echt hele goede service. Erg blij mee.
Kom hier nu al verschillende jaren, en voel mij hier gehoord en begrepen. De mensen denken hier met je mee. Voordat er een dure reparatie wordt uitgevoerd, wordt je opgebeld, of je dit wilt laten doen, zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Dat alles duurder wordt, weten we allemaal.
Al jaren ben ik een vaste klant vanwege: betrouwbaarheid, korte lijnen, helderheid over kosten, denken mee.
Zeer betrouwbaar
Ging er heen en had de achterrem kapot. Ze hadden geen tijd. Maar ze zeggen hier kan je niet mee doorrijden. Laat maar staan. Dan kijken we als we een gaatje tussen kan plannen. En ze bellen eerst op voor de kosten. Alles goed afgehandeld en met een dag was de auto weer klaar
No nonsense!
Goede vak garage met kwaliteit
Er wordt gedaan wat nodig is om kosten minimaal te houden. Service aanbod om de klant te ontzorgen,
Mijn auto had een kleine reparatie nodig: ze denken pro actief mee en handelen in goed vertrouwen, waardoor mijn auto veel sneller weer klaar was dan verwacht. Goed werk geleverd voor een eerlijke prijs.
Ze halen zelfs mn auto op alst moet.
gerepareerd en gewassen, rijdt weer prima
Ik zou deze garage nooit aanraden
Prettige omgang en ontvangst,duidelijk overleg
de herinnering van een aantal uitgestelde werkzaamheden was op de afgesproken tijd.
......
Worden altijd zeer vriendelijk geholpen. Wij zijn erg blij met de vakgarage.