Hele goede service!
Vlotte bandenwissel, vriendelijk te woord gestaan.
Gewoon even een paar autolpen vervangen? Geen punt!!
Alhoewel wij klanten van AH Landeweerd maar kort zijn, voelen wij alsof het veel langer is. Eerst nieuwe banden voor onze caravan, gevolgd door een kleine beurt voor onze auto. Het verwisselen van onze banden, plus het opslaan ervan, heeft ons helpen beslissen, indien mogelijk, alle werkzaamheden hier te laten doen, indien dit mogelijk is. Onze oude adres kan AHL niet aantippen. Bedankt allemaal.
Er zijn 4 nieuwe all season banden gemonteerd. En mijn velgen zijn opgeknapt. Ze zien er weer uit als nieuw!
Altijd top! Zeer vriendelijk en klantgericht. Voor opslag zomer/winterbanden moet nu worden betaald: ivm verzekering en Arbo normen. Om t leed van de hogere prijs voor de klant te verzachten bedenken ze dan een actie waarbij de bandenwissel minder kost dan normaal! Dat noem ik nou klantgericht!
Prima service en goede klantbehandeling.
Erg fijn geholpen door Robert met het kopen van een 2e hands auto. Mochten meteen een proefrit maken, alles werd opgesteld hoeveel het zou gaan kosten. Na een weekend denken, hebben we op maandag de auto gekocht. En zaterdags konden we hem al ophalen.
Mijn banden die ik online kocht,werden met zorg onder mijn auto gezet.
Service is Hier altijd goed! Wordt meegedacht met de klant Top!
Vriendelijke behandeling waarbij verdienen niet het belangrijkst is, maar de klanttevredenheid.
Altijd zeer vriendelijk, goede prijs kwaliteitverhouding, een fijn informeel gevoel en ze denken met je mee om te zoeken naar de beste oplossing
Ik kwam voor een kleine reparatie. Snel geholpen. Prima voor elkaar.
Perfecte vakmensen die weten waarover ze praten. Vriendelijkheid en top service. Gratis leenauto. Super!
klant vriendelijk en ze komen hun afspraken na en ook voor een klein dingetje bijv. koplamp stuk kun je bij ze terecht
goede service
Goed / duidelijke uitleg Meedenkend Monteur ook zeer behulpzaam
vriendelijk,behulpzaam met voordelige oplossing
Inruil van mijn auto en de aanschaf van een andere auto