goede service, goed behandeld

Geweldig!!! Heel klantvriendelijk en heel veel kennis.

prettig

Zijn snel en vakkundig.

goede service, goed behandeld

Landeweerd denkt mee over de zinnigheid van uit te voeren onderhoud. Een onderhoud dat niet nodig wordt niet uitgevoerd, maar w

perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf. Goed overleg over reparatie, onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een Volvo V40 Cross Country bij dit bedrijf gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen en als verrassing kregen we bij de aflevering te horen dat de auto een onderhoudsbeurt had gekregen plus een nieuwe apk. Dit terwijl bij ons bekend was dat dit een maand na aanschaf zou moeten plaatsvinden.. Kijk, dat is in onze ogen nou \"ouderwets goede service\" Robert, dank daarvoor. We zijn erg blij met onze auto en de manier hoe met ons meegedacht werd

perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf, altijd klaar on te helpen

Reddingsbrigade Apeldoorn

goede service, goed behandeld

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Helpt meedenken voor oplossingen richting de klant om het hierin zo gemakkelijk mogelijk te maken. Prijs kwaliteit is in een zeer goede balans voor de klant, in service gerichtheid en werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

Wij hebben beide auto’s in onderhoud bij Landeweerd. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk (normaal) personeel waar je gewoon afspraken mee kan maken die ze ook nakomen. Zoals het hoort maar wat je in de autobranche niet vaak tegenkomt.

perfect, zeker aan te bevelen

Goeie indruk gekregen nav mijn eerste bezoek. Ik kwam langs na een actie in de krant en dan verwacht je wel gebeld te worden dat er van alles aan mankeert. Maar nee hoor, geen mankementen. De auto was ook gewassen. Al met al erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen, zeer vriendelijke monteur, alles correct verlopen, een aanrader als ik dit bedrijf een cijfer moest geven een dikke 10.

goede service, goed behandeld

Prima werkplaats, kundige monteur die met de klant meedenkt. Lekkage kofferbak die ik zelf niet kon pinpointen, is keurig opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Door een ongelukkige omstandigheid had mijn auto een aanrijding met een dier. Gevolg schade aan bumper, op meerdere plaatsen gebroken, en de koplampen waren ontzet en van hun bevestigingen gebroken. De zichtschade viel eigenlijk wel mee, maar het herstel niet. De samenwerking van Landeweerd me de verzekeraar en het schadeherstelbedrijf was perfect. De prijsopgave, het onderzoek van de expert en de planning voor onderdelen en herstel waren goed geregeld. Mijn auto ziet er weer uit als nieuw door het adequate handelen van de mannen van Autohuis Landeweerd.

perfect, zeker aan te bevelen

auto voor apk gebracht vooraf duidelijk wat de kosten zijn .bij bijzonderheden mij netjes op de hoogte gebracht en de reparatie netjes uitgevoerd volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Een fris bedrijf met leuke medewerkers. Na ontvangst van onze \'nieuwe\' auto hebben wij toch een probleem ondervonden na enkele weken. Na een belletje met de garage hebben wij een goede oplossing gekregen van 25% op de reparatie. Erg netjes als er geen garantie is afgenomen. Bij het ophalen na de reparatie stond deze weer netjes gewassen en gepoetst in de showroom voor de \'nieuwe\' aflevering. Super leuk en geheel onverwachts.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden! Als ZZP-er was ik op zoek naar een dieselauto. Via Landeweerd is dit gelukt met een full operational lease. Daardoor rijdt ik nu in een veel jongere auto dan ik beoogd had tegen bijna dezelfde maandlasten en met meer zekerheid. Het was vlot geregeld en de aflevering van de auto was bij mij thuis. Dat had ik nog nooit mee gemaakt. Persoonlijk en met kennis van zaken!

slechter dan verwacht

Na alle betrouwbare reviews zijn we na landeweerd gegaan omdat daar voor ons een auto stond die ons aan stond. Daar aangekomen werden we goed ontvangen. Onze eigen auto werd voor mogelijke inruil bekeken. De auto die we op het oog hadden gaven ze aan start klaar te zijn en onderhouden. Met een auto van 30.000 km verwacht je niet veel van. Aan onze auto zagen ze alles wat er aan kon mankeren. Dus wij zagen dit in het positieve: \"dan hebben ze deze auto ook goed nagekeken en verwachten we ook dat hij niet/niet veel mankeerd.\" Deal gesloten. 4 maanden later (nu) hebben we de apk. Blijkt hij op 3 punten afgekeurd (banden voor versleten, gordel achter versleten en de multiriem een scheur door verkeerde montage). Mijn eigen garage geeft advies luchtfilter is zwart, maar dit is geen apk punt. Daar wij dit niet hadden verwacht hebben we contact opgenomen met Landeweerd. Maar ze geven aan dat ze het niet wisten. Sorry maar dat gaat erbij ons niet in. Onze auto zagen ze alles aan en deze auto weten ze nergens wat van. Ze boden ons 25% korting voor reparatie en opnieuw apk. Dus nee het vertrouwen in deze garage is weg voor een leek als ons, hebben ze het mooi makkelijk kunnen afhandelen. Bij onze garage heb ik ook een auto gekocht en als die rijklaar is en onderhoud heeft gehad dan is dit ook zo. Dus nee Landeweerd vind ik niet betrouwbaar meer. Vandaar 1 ster!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

uitstekend!