Recentelijk zijn wij verhuisd naar Apeldoorn en moesten dus ook op zoek naar een nieuwe garage. Na het lezen van veel goede recensies op internet zijn we bij aar autohuis Landeweerd uit gekomen. We hebben onder andere de distributieriem en het gaskleppenhuis laten vervangen. En de goede recensies hebben ze waargemaakt. Je merkt dat de klant op nr 1, 2 en 3 staat! Ze overleggen, adviseren en denken mee bij onverwacht hoge kosten. Ze zijn erg vriendelijk en laten zien wat de staat was van de onderdelen die vervangen moesten worden. Onlangs hebben we pech gehad (rood olielampje) en ze waren per direct bereid om hulp te bieden.
In mijn zoektocht naar een nieuwe auto heeft Robert mij geholpen met adviezen en tips. Hoewel ik geen auto heb gekocht, nam hij de tijd om te helpen en overall een zeer prettige behandeling.
afgelopen februari een Skoda gekocht, zeer mooie auto en zeer tevreden erover, alleen helaas voor ons en autohuis Landeweerd ging de koppeling kapot en daarna de distributieketting, maar eerlijk is eerlijk , alles gewoon perfect opgelost door het team, ik zou hier zeker wel weer een auto kopen. En kan dit iedereen ook aanraden.
ervaring is heel positief! Heel snel en goed geholpen!
Tot nu toe prima bedrijf. Eerste keer een auto hier gekocht, maar ga beslist verder met dit bedrijf. gelukkig geen 3 delig pakken cultuur, gewoon netjes geholpen.
Grote beurt en APK laten uitvoeren. Duidelijke prijsopgave vooraf en er werken duidelijk vakkundige mensen. Kom er zeker weer.
Al meerdere malen een goede ervaring met de werkplaats
I had a broken gear box, and it had progressed very far already. The team did an amazing job from start to end, super efficient, fast and with the best option in my situation. After my recent move to Apeldoorn I have found the garage I was looking for. Ik ben heel blij. Duizend keer bedankt aan het team!!
Supersnelle hulp bij vervangen van de dynamo. Bestellen en repareren in 1 dag!!
Vriendelijke en persoonlijke behandeling. Staan je deskundig te woord en geven een goed advies.
Zeer kundig bedrijf. Zowel voor onderhoud als aankoop. Super goede service
Wij hebben de service als zeer goed ervaren; leenauto mee en onze auto op de afgesproken tijd weer klaar. Test-/diagnose-apparatuur gratis gebruikt; dat kom je nog weleens anders tegen!
Prima geholpen, terwijl ze erg druk waren en weinig tijd hadden. Goede service
Al vanaf het begin klant naar volle tevredenheid ook als je ergens niet mee eens bent wordt alles netjes opgelost.
Beste mevrouw van Zeist, Helaas beoordeelt u ons met een onvoldoende v.w.b. service. Onze medewerker Dennis heeft u telefonisch benaderd en u gaf aan dat u niet teruggebeld was. Hij heeft uitgelegd dat we wegens vakantie een beperkte personele bezetting hadden, waarover wij onze klanten per e-mail en facebook hebben geinformeerd. Ook ons antwoordapparaat bevatte een boodschap. Het is geen excuus, maar de drukte als gevolg van deze beperkte bezetting zorgde ervoor dat onze monteur uw terugbelverzoek vergat door te geven aan Dennis. U gaf aan dat u verder heel tevreden bent over de werkzaamheden en de communicatie hieromtrent. Wij waarderen uw kritische noot en zullen er in de toekomst zeker extra alert op zijn, maar we vinden het tegelijkertijd ook jammer dat een dergelijke menselijke fout afgestraft wordt met een 5. Fijne zomer gewenst en graag tot een volgende keer.
Wij zijn zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en hoe alles gemonteerd word word .alles. Tijdens de keuring en beurtje prima. Werk geleverd .zelfs nog wat extra . kleine dingetjes .zoals portieren smeren .bandendruk.vloeistof .enzv .groetje gerard v s
Autohuis Landeweerd ken ik pas voor het eerst voor mijn erco, goed sevice vriendelijk ontvangs, Heb mogen kijken naar het maken van mijn wagen. ben ik A technisch maar het boeid mij wel hoe de monteurs het maken !
kan goed merken dat de auto een grote beurt heeft gehad