Op een zeer prettige manier geholpen. Een prima zakelijke deal zorgde voor een aankoop via de telefoon en internet. Het blijkt dus dat er bedrijven zijn die 100% te vertrouwen zijn. Prima indruk. Gr. Will Koerten
Wij hebben hier onze auto gekocht. Er waren wat kleine mankementen, maar dit hebben we gelijk besproken. Verder wilde de verkoper hierdoor niet in de prijs zakken. Omdat de prijs ons heel voordelig leek hebben we de auto gekocht. Achteraf wel jammer dat de stoel echt niet verstelbaar is, de ruitenwisservloeistof niet werkt, de regensensor niet werkt en de ramen niet automatisch gaan. Dit had ons verteld moeten worden en als we dit wisten hadden we meer van de prijs af willen hebben. Dat geeft uiteindelijk een lagere score dan ik had gewild.
Ik heb in december 2013 een Ford Focus gekocht. Vorige week begaf de airco het helaas vlak nadat de Bovag Garantie was verstreken. De pomp bleek stuk. Best kostbaar begreep ik. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan. Ik kreeg zelfs gratis een leenauto mee tijdens de reparatie.
Vandaag voor het eerst bij Landeweerd geweest voor een grote beurt aan mijn Renault. De prijs was zo laag dat ik er niks van verwachtte, maar het tegendeel werd bewezen. De eigenaar zorgde voor koffie, de monteur gaf uitgebreide uitleg bij de uitgevoerde werkzaamheden en naderhand kreeg ik een checklist mee zodat ik alles nog eens na kon lezen, inclusief geadviseerde reparaties voor volgend jaar. Geen opdringerige verkooppraatjes om me iets aan te smeren. Een verademing in vergelijking met veel andere autobedrijven in Apeldoorn. Ik kom zeker terug. Ga zo door mannen!
GOED EN BETROUW BAAR WAT ZE ZEGGEN MAKEN ZE WAAR 1ste klas monteur en afspraak is afspraak PREFECT
Prettige, vriendelijke sfeer. Bereid om mee te denken. Aan de andere kant niet altijd open over de kwaliteit van de auto: - de advertentie klopte inhoudelijk op een 2-tal punten niet - een aantal gebreken kwam aan het licht na de auto gereden te hebben (kapotte cruise control, defecte antenne, lege katalysator). Dit had vantevoren gemeld moeten worden.
Ik had een schaafplek op de bumper van mijn Opel. De bumper spuiten kostte bijna 400 euro. Dit vond ik teveel voor een 11 jaar oude auto. Via een vriend kreeg ik het telefoonnummer van Autohuis Landeweerd. Zij adviseerden om het d.m.v. spotrepair te herstellen. Het resultaat is echt super en ik moest slechts 150 euro betalen.
Uitstekende ervaring met dit bedrijf! Ik heb mijn auto gebracht voor het vervangen van de distributieriem. Dit hebben ze perfect gedaan en voor een schappelijke prijs. Toen ik de auto ophaalde hadden ze hem ook gewassen.
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn auto. Ik ben goed, vriendelijke en op een fijne manier geholpen. Ook na het aanschaffen van de auto kon ik voor alles terug komen. Een zeer tevreden klant dus!
Wij waren op zoek naar een andere auto, ik was n beetje op internet aan t surfen en kwam via autotrader een leuke auto tegen, n landrover freelander, bij Autohuis Landeweerd in Apeldoorn, n plaatje op de foto\'s, een duidelijke omschrijvingen van de auto. Afspraak gemaakt via het contactformulier en de volgende dag al n reactie en gelijk een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en voor n proefrit, ik ben geweest naar het bedrijf en om een lang verhaal kort te maken, ik heb hem gekocht, de auto was precies zoals beschreven ik ben eerlijk en netjes geholpen door de eigenaar, en na n paar dagen kon ik hem al ophalen met als leuke verrassing dat de auto onder een mooi oranje kleed was verborgen, net een groot kado, en onthult werd door mij waarna ik na het regelen van de papieren met mijn nieuwe auto naar huis ging We hebben de auto nu een week en hij bevalt prima, net als de goede service !
Na de auto gekocht te hebben kregen wij problemen,deze zijn bij ons in de buurt opgelost,alles is prima verlopen,de garagebedrijven hebben het onderling goed opgelost. Vriendelijke Groet, Fam Pegels.
Wij hebben een erg positieve ervaring met dit bedrijf en bevelen hem ook zeker bij anderen aan.
Prima , wij zijn goed geholpen
Auto gekocht voor een goeie prijs, 2 maanden naar aankoop van de auto onstond er een storing, Autohuis Landeweert heeft alsnog alle mogelijke gedaan om deze probleem op te lossen
We zijn erg tevreden met dit bedrijf en hoe Robert Landeweerd ons geholpen heeft.
Gisteren kocht ik mijn eerste auto bij Autohuis Landeweerd en heb er een zeer prettige ervaring aan over gehouden. Ik werd zeer vakkundig geholpen door Robert Landeweerd en hij heeft ook een goedkope autoverzekering voor me geregeld. Ik kan dit autobedrijf voor iedereen aanbevelen! De slogan vertrouwd en voordelig word dan ook zeker nagestreeft.