goede service, goed behandeld

op internet gezocht naar een andere auto en zo terecht gekomen bij autohuis landeweerd,het viel me meteen op dat er reactie,s van klanten op stonden met positieve geluiden nu hier is niets over gelogen dit is een autobedrijf die klanten wil hebben en wat belangrijker is ook wil houden. dus een aanrader

goede service, goed behandeld

op internet gezocht naar een andere auto en zo terecht gekomen bij autohuis Landeweerd mede om de klant beoordelingen van zijn eigen site.ik moet zeggen hier is niets gelogen over het algemeen heeft Apeldoorn niet de beste naam wat autobedrijven aan gaat maar autohuis Landeweerd doet hier alles aan om dit vooroordeel te veranderen en met succes of te wel een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke en sociale medewerkers. Men neemt rustig de tijd om alles te bespreken. Ben heel goed geholpen en er word eerlijk onderhandelt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Dit was voor mij een hele plezierige ervaring, ik ben tevreden over de auto en het bedrijf. Wat mij betreft hebben ze een vaste klant erbij.

goede service, goed behandeld

Onze ervaring met Autohuis Landeweerd is erg goed! De communicatie, zowel via de mail, telefonisch en persoonlijk verliep heel open en prettig. Robert kwam op ons erg vriendelijk en betrouwbaar over en de service was heel netjes. Ook onze Peugeot 308 SW bevalt tot nu toe ontzettend goed!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Bij de bezichtiging van de auto werden we heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Onze meiden werden als prinsesjes behandeld en voelden zich direct thuis. Vervolgens is alles heel snel, prettig, klantvriendelijk en enthousiast afgehandeld :). We zijn helemaal blij met onze aankoop. Dank voor de hulp, de service en de auto!

goede service, goed behandeld

Wij zochten een vervanger voor onze oude auto. Autohuis Landeweerd had op dat moment een mooie en voordelige auto staan. De prijs was goed en wij kregen ook een goede prijs voor de oude auto terug. De verkoper was vriendelijk, nam de tijd en ook een uitgebreide proefrit was geen enkel probleem. De aflevering was netjes en erg verzorgt.

goede service, goed behandeld

Je kan rustig naar toe gaan voor voor onderhoud/onderdelen. Hij behandeld ieder mens hetzelfde maar Hij komt zijn belofte wel naar. En daarom zou hij een warme douch verdienen. En een goed 2014

O

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een andere auto gekocht bij autohuis Landeweerd, super service en een mooie prijs!

goede service, goed behandeld

zeer vriendelijk, klantgericht, trouw aan hun woord.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk, prettig geholpen.

goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele prettige ervaring gehad met het kopen van onze auto. Autohuis Landeweerd is zeker aan te bevelen als je een andere auto zoekt. Vriendelijk, alle tijd en natuurlijk kopje koffie en meedenken met de aankoop wat heel prettig is. Hier is het leuk om een auto te kopen!

goede service, goed behandeld

Onze ervaring met Robert Landeweerd is erg goed. Na het bekijken van een auto, bleek deze auto toch wel wat te klein voor ons, Robert gaf zijn eerlijke mening en probeerde niks te verkopen. Vervolgens is er een zoektocht gestart na de passende auto en deze is gevonden een mooie Chrysler Voyager. De auto is als nieuw en wij kunnen voorlopig weer een behoorlijk aantal jaar voort met deze Chrysler. Wij zijn enorm blij met de auto en de creativiteit en service welke Robert Landeweerd ons heeft geboden, Robert bedankt. groet Arno

perfect, zeker aan te bevelen

Van ver gekomen en vanwege scherpe prijzen en uitstekende service zijn we nu eigenaar van een prachtige Peugeot. Top bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Na een uitgebreide zoektocht op internet hebben we bij Autohuis Landeweerd een mooie Volvo V70 gekocht zonder garantie voor de lage internetprijs. Na 3 weken werkte de airco niet meer. Na een telefoontje heeft de heer Landeweerd de auto gerepareerd. Omdat het zo kort na aanschaf was hoefden we maar de helft van de kosten te betalen. Keurig! We gaan volgende week dus lekker koel op vakantie.

goede service, goed behandeld

Ik had niet van u gehoord. Maar d.m.v. internet ben ik bij u terecht gekomen. De service was goed en het contact ook. U hebt me zo goed geholpen dat ik dezelfde middag nog met een auto thuis kwam. Ik werd heel goed behandeld. Ik ben zeer tevreden.

Deventerstraat 329

7322RG Apeldoorn