Oké

Via werkgever bij Blankert. Denk niet privé hier hier te leasen.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Overige
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Uitleg over nieuwe auto.

Goeie service beste aanrader

Echt goeie aanrader

Uitstekende service

Vriendelijk personeel en behandelen goed en nemen gelijk actie

• Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? N.v.t.

De snelste en makkelijkste shortlease bedrijf ooit

Het is super eenvoudig om een ​​auto te selecteren en een quotum aan te vragen. De mensen van Blankert antwoorden binnen een paar uur en zijn ook altijd telefonisch bereikbaar voor hulp. Het mooiste is dat de auto wordt afgeleverd en opgehaald op elk gewenst adres! Redelijke prijzen ook.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Via een familielid/vriend/kennis
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Het facturatiesysteem is een beetje oud (via mail) en soms zijn er te veel e-mails. Een dashboardoverzicht op de web zou veel beter zijn.

Warm contact en snelheid schakelen

Ik heb de aanvraag als positief ervaren, snel contact en geregeld. Ga zo door!

• Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? 1 maand borg en volle tank

Het is prettig zaken doen met blankert

Oplossingsgericht

Mensen denken mee en zijn toegankelijk

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Eindcontrole verbeteren

Goede ervaring

Er word snel gereageerd, en qua bezorgen van de auto etc. is alles goed gegaan. Dus over het algemeen een goede ervaring.

Zeer klant onvriendelijk

Auto op maandag gehuurd, afgesproken om dinsdag ochtend te halen om 8:30. Auto was er niet, een uur zitten wachten in de vrieskou (voor de kantoren is het totaal niet verwarmd (al zit er verwarming)) Na een (naar mijn inziens terechte) kritische opmerking bleek er een auto voorgereden te worden welke een ander merk en type was als wat afgesproken. Na een handtekening (op een tablet) van de dame die het voertuig afleverde kon ik gaan. Enige vorm van verontschuldiging of excuus bleef uit. Voorruit was vies aan de binnen zijde. voor de rest auto rijd gelukkig goed.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Klant vriendelijker zijn en zorgen dat je klanten als ie lang moeten wachten minstens warm kan zitten. En hou hem op de hoogte van de gang van zaken

Te veel gedoe voor een (short)leaseauto

Mijn ervaring met Blankert was een voldoende: - het contact met Blankert was snel gelegd en professioneel - het aangaan van een leasecontract was snel en gemakkelijk - de prijs was redelijk Echter, de prijs lijkt ten koste te gaan van de service, want: - de auto werd geleverd met forse schade: een linkerzijspiegel en een niet werkende wisser op de voorruit. Niet erg netjes, nu werd het mijn probleem. De zijspiegel heb ik geaccepteerd, maar de vooruitwisser kwam ik later pas achter wat zorgde voor een gevaarlijke situatie tijdens slecht weer. Ik heb zelf tijd moeten investeren om deze te laten vervangen. - bij facturen aan mij was telkens de vervaldatum dezelfde als de factuurdatum. Dat is niet gebruikelijk. Op mijn eerste verzoek is dit aangepast. - het heeft een maand geduurd voordat ik eindelijk een schaderapport kreeg waar alle schade zoals aanwezig bij ingebruikname juist op werd vermeld. Ik moest hier helaas meerdere keren achteraan mailen en bellen. Uiteindelijk is het fijn opgepakt en opgelost. - bij inleveren van de auto werd de sleutel aangenomen en werd ik een fijne dag gewenst, maar dus moest ik er zelf om vragen om een rondje rond de auto te lopen en de kilometerstand op te nemen zodat beide partijen een zelfde beeld van de auto hadden en met name ikzelf niet achteraf voor verrassingen kwam te staan. Wel zo fijn. Dit werd ook gelijk gedaan. Kortom voor mij wat teveel gedoe voor een leaseauto die juist moet ontzorgen.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Schade afhandelen voordat auto's worden verhuurd

Transparant duidelijk verhaal

Als zzp-er erg blij met Blankert Shortlease. Ze denken mee en zijn flexibel.

• Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? N.v.t.

Opstelling naar de klant waardeloos!

Ik was in eerste instantie op zoek naar shortlease voor woon werkverkeer, toen kwam ik via internet uit bij Blankert. Ik had ze gebeld, en had er,in eerste instantie een heel goed gevoel over, maar ik dacht eerst is een weekje huren,wat mij prijstechnisch erg aansprak. Ik heb nu een weekje gereden in een promoauto ,de auto was prima maar de opstelling naar de particuliere klant schiet erg tekort. Een mooi goed verbeterpunt voor 2025 ,daar hoeven ze geen extern bedrijf bij in te huren!

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Opstelling naar de particuliere klant

Auto 2 x kapot

Mijn geleasede auto was tot 2x kapot. Contact verloopt moeizaam, zaken worden niet goed opgepakt, communicatie onderling tussen de auto-ophalers en de leasemaatschappij slecht.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Overige
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? communicatie

Snel geregeld, goede tarieven

Had snel tijdelijk een extra auto nodig. Even rondgezocht op internet en uiteindelijk gekozen Blankert. Soepel en eenvoudig offertetraject, ruime keuze en goede service.

• Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? N.v.t.

Goede auto, snelle levering, maar geen transparante prijsopgave

De auto waarmee geadverteerd werd bleek niet leverbaar te zijn, maar wel een duurdere upgrade. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit geen ongelukje was. Het verschil tussen de geadverteerde prijsopgave en de uiteindelijke factuur bedroeg 80%. Dat is een enorm verschil. Ja, daar zit het fiscale effect tussen, maar als ondernemer wil je vooraf weten wat de daadwerkelijke factuur gaat worden. Leuk voor de sales van Blankert, maar slecht voor de betrouwbaarheid.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Overige
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Geef een eerlijke prijsopgave en bereken de daadwerkelijke kosten. De fiscus is de zorg van de klant, niet van Blankert voor de klant.

Auto stond netjes voor me klaar.

Auto stons netjes voor me klaar.

• Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? N.v.t.

Snel geholpen met vriendelijke service

Ik heb op korte termijn een shortlease auto kunnen ophalen bij Blankert. Goed geholpen en vriendelijke te woord gestaan.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? De documenten ter ondertekening zijn niet digitaal invulbaar, dat is onhandig.

Mieters

Als ZZP’er is een shortlease auto erg handig. De kosten zijn overzichtelijk, je hebt een representatieve auto. Niet gedoe met verzekering enz.. Heb nu mijn 3e auto van Blankert, en ik rij er een jaar mee. 0 problemen gehad en ondanks dat het bedrijf hard groeit blijft alles uitgevoerd met een erg persoonlijk en vriendelijke benadering. Er wordt met je meegedacht. Hiervoor geleased bij VWP lease. Heb nu naast betere service, een betere prijs. Blijft gewoon erg belangrijk, goed contact!! Bedankt Blankert shortlease

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Groter kantoor :)

Helemaal Perfect

Alles was heel duidelijk over de email en de auto werd op tijd geleverd. De auto was ook helemaal schoon.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Via een familielid/vriend/kennis
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? De auto was van binnen niet schoon gemaakt

Snelle service

Een oprechte verhuurder

Goede motorvoertuigen die schoon zijn

Uitstekend!

In mijn voorbereiding voor mijn reis van 7 weken vanuit Curaçao naar Nederland, was het vinden van de juiste auto voor mij erg belangrijk. Via internet kwam ik in contact met meerdere verhuur cq shortlease auto bedrijven, waar Auto Shortlease Blankert uit Zwolle absoluut met het geven van alle benodigde informatie om tot een keus te komen als de beste uit de bus. Vragen werden snel beantwoordt via de telefoon alsmede de bevestigingen via de mail. Éénmaal de voor mij de juiste auto als keus te hebben gemaakt, ontving ik binnen een dag de offerte voor een zeer scherpe prijs voor de gekozen auto met de daarbij aangeboden service. Hier konden de andere twee concurrenten absoluut niet aan voldoen. Door de bijzondere vriendelijke en geduldige contact met Gideon van Auto Blankert en de geboden shortlease prijs was de keus snel gemaakt voor mij. Ook bij het afgeven van de auto werd ik vriendelijk ontvangen door de medewerkers en geholpen met het installeren van mijn mobiele telefoon voor de bluetooth connectie in de auto. Ook tijdens mijn verhuur periode werd ik uitstekend begeleid door Danny met het behandelen van een onterechte parkeer boete via de gemeente Amsterdam, die ook gecorrigeerd werd en verder keurig afgewikkeld werd. Al met al was mijn ervaring vanaf het eerste contact en gedurende mijn 45 dagen shortlease van de auto, een uitstekende ervaring met Auto Shortlease Blankert. Dank je wel voor jullie vriendelijheid, geduld, begeleiding, goede service en niet te vergeten de aantrekkelijke leaseprijs. Groot compliment voor jullie bedrijf en zonder twijfel zal mijn volgende huur cq shortlease auto wederom bij Auto Blankert Zwolle zijn. Met vriendelijke groet, Ronald Añes Curaçao

Snel en soepel traject

Zeer snelle acceptatie en snelle levering

Heel goed geholpen

Ik zocht een short lease auto die ik ook snel moest hebben. Ik ben door de verkoopafdeling zeer correct geholpen. Transparante informatie en afspraken zijn nagekomen.

• Hoe bent u met ons in aanraking gekomen? Onze website
  • Wat zouden wij volgens u beter kunnen doen? Minder papieren administratie

Marsweg 3 B

8013 PD Zwolle

387200880

Over Blankert Shortlease BV

Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.