Ook dit jaar weer shortlease via Blankert want het bevalt uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk, denken mee en hebben ondanks de huidige krapte op de automarkt weer een perfecte auto verzorgd. Van harte aanbevolen!
Beste JC, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik had snel een andere auto nodig. De Blankert Shortlease service sloot daar naadloos op aan.
Beste Erwin, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Naar aanleiding van een e-mail van mij omtrent "problemen" met mijn leaseauto heeft Blankert Shortlease BV aangeboden een splinternieuwe auto bij mij af te leveren. Dit had wat mij betreft niet gehoeven, maar uiteraard was ik erg tevreden met deze service. De nieuwe wagen werd 3 dagen later al bij mij thuis afgeleverd en omgeruild met de "oude" leaseauto.
Beste Jerome, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Wij hadden nog al een speciaal verzoek voor auto afstand en short lease duur. Blankert heeft ons meerdere opties gegeven.
Beste R., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
De auto die ik had van Blankert had een kapotte airco, en de garage kon het onderdeel niet binnen enige tijd bestellen voor een reparatie. Gebeld met Blankert, ze stelden zelf voor dan de auto te ruilen zodat ik daar niet op hoefde te wachten. Heel vlot geregeld, fijn meegedacht en goede communicatie.
Beste F., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
vriendelijke, duidelijke communicatie. doen wat ze zeggen te gaan doen; op tijd. helemaal goed.
Beste Anna, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
I have had a wonderful experience with Blankert. Very responsive staff and quick hassle free processing of documents. The car quality is superb.
Dear Sir/Madam Dev, Thank you for your review! It is good to hear that you are satisfied with Blankert Shortlease. We wish you a lot of (driving) fun with the car! Yours sincerely, Blankert Shortlease B.V.
Voor een tijdelijke oplossing heeft Blankert Shortlease BV een prima aanbod en service.
Beste Jorn, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
- support is niet op gewenste niveau - voldoen niet aan AVG\GDPR - voorbereiding van auto voor de klant is niet op gewenste niveau
Vriendelijke medewerkers goed geholpen
Beste Jo, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
op tijd afgeleverd, schoon en goed contact met bestuurder.
Beste S., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Zie boven
Beste J.F.G.M., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Snel en professioneel
Beste Michaël, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Tot op heden ben ik tevreden met Blankert. Op vragen krijg ik over het algemeen binnen één of twee dagen antwoord. Er ging iets mis met de borg maar bij navraag kreeg ik snel antwoord sat dit werd opgelost (dit moet nog gebeuren maar is nog maar twee werkdagen geleden). Tot op heden dus tevreden.
Beste R.P., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
In mijn zoektocht naar een short lease auto ben ik vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerkers van Blankert. Het contact was erg prettig en reacties waren meedenkend en snel.
Beste Stephan, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Dag voor ontvangst van de auto heeft Blankert geinformeerd naar het aflever adres. Op de dag van aflevering blijkt de bezorger (keurig nette jongen) bij het verkeerde adres te staan (3km verderop) doordat Blankert aan deze bezorger het verkeerde adres heeft doorgegeven. Bij aflevering bleek de auto niet gewassen en beschadigd (zonder dat dit vermeld was op het uitleveringsformulier). Nadat ik de auto in ontvangst heb genomen moest te bezorger naar het station (4KM verderop). Er was geen Taxi geregeld voor deze bezorger vanuit Blankert en dus moest de bezorger 4KM lopen naar het station (vind dit persoonlijk niet kunnen) Daarnaast heb ik geen overeenkomst-formulier ontvangen van de auto op de mail of op papier. Alles bij elkaar een onvoldoende.
Beste S., Bedankt voor uw review! Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over Blankert Shortlease. Bij het afleveren van de auto is helaas een miscommunicatie ontstaan. Onze excuses hiervoor en voor het feit dat de auto niet schoon was bij het afleveren. Dit had niet mogen gebeuren. Ondanks alles wensen wij u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren.
Beste Laarakkers, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Easy car pickup , car quality is beyond expectations, instructions are very clear. Communication is fast and on point
Dear Sir. Sukhtian, Thank you for your review! It is good to hear that you are satisfied with Blankert Shortlease. We wish you a lot of (driving) fun with the car! Yours sincerely, Blankert Shortlease B.V.
Gewoon een top bedrijf. Je hoeft maar te bellen en er staat binnen een uur weer een auto voor je klaar. Dylan ontzettend aardig altijd.
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Volgens verwachting
Beste Fleur, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Blankert shortlease is goed te bereiken zowel telefonisch als via de mail, prijzen zijn duidelijk en krijgt snel een offerte na aanvraag. Vriendelijk personeel kan altijd terecht voor vragen.
Beste Benjamin, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik ben in mijn zoektocht naar een shortlease-auto via LeaseLinq in contact gekomen met Blankert. De deal was snel gemaakt en uitgevoerd.
Beste Harry, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Auto afgeleverd op juiste plek en datum. Auto was schoon en netjes. Wat ik minder prettig vind is de geur die in de auto hangt. Een soort zoetig chemisch geurtje. Dat had voor mij niet gehoeven
Geachte mevrouw Penninkhof, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Prima, het gehele proces verliep snel en soepel van aanvraag tot levering.
Meerdere voorstellen ontvangen binnen 1,5 uur. En zelfs met twee nieuwe auto’s tegen een eerlijke prijs en snel en keurig geleverd.
Beste M., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto verder! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Marsweg 3 B
8013 PD Zwolle
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.