Goed.
Ik had voor een project snel een bakwagen nodig voor 1 maand. Snel geschakeld. Goede prijs, goed contact wel erg veel papierwerk.
Beste Christian, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze flexibiliteit waardeert. Wij kunnen uiteraard alleen flexibel zijn als de klant dat ook is, dat mag ook gezegd worden! De hoeveelheid papierwerk is inderdaad een dingetje waar wij mee bezig zijn. Momenteel werkt het op de oude manier nog het beste maar de digitalisering is onderweg! Veel (rij)plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
eerlijk efficient
Jonge man van rond de 23/24 heeft mij geholpen door het proces. Voor het eerst een auto gehuurd bij dit bedrijf. Werd goed begeleid!
Prima, alleen de communicatie en jullie interne systeem kan beter voor betere klanttevredenheid.
Beste J, Bedankt voor je review! Mooi dat de auto je bevalt, dat doet ons goed! Ik heb het nog eens nagelezen en ik kan mij voorstellen dat je de communicatie wat rommelig vond gaan. Dit heeft meerdere oorzaken gehad. Dat hoeft allemaal niet uitgelegd te worden, uiteindelijk moet het voor de klant duidelijk zijn en daar hebben wij in deze wat steken laten liggen. Uiteindelijk heb je volgens mij de auto die je graag wou, in the end komt het altijd goed! Veel rij(plezier) gewenst! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Snelle levering van de auto en flexibel bij aflevering.
Beste Yoke, Bedankt voor je positieve review! Helaas komt het wel eens voor dat de vorige klanten in een auto roken. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen en doen daarnaast ook ons best om de auto zo schoon mogelijk te krijgen, dat geldt ook voor nare luchtjes. Helaas kan het zo zijn dat met koud weer de lucht weg is, maar met het warme weer de lucht weer terugkomt. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen, in deze is dat niet volledig gelukt. Je mag ons uiteraard hierover contacten, dan kunnen we samen kijken naar een eventuele oplossing! Veel veilige kilometers gewenst! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Contact verloopt goed en snel. Levering snel en prima.
Erg snel een auto geregeld via Blankert
Men doet wat,men zegt, goede communicatie en duidelijke documenten
Beste M.A.J.W., Bedankt voor je positieve review! Fijn dat we je aan een auto konden helpen! Wat betreft de schades, voor ons waren een aantal schades niet noemenswaardig (als zijnde gebruikersschade, kleine schade of schade op plastic). Echter zaten hier ook noemenswaardige schades bij. Deze hebben wij dan ook toegevoegd aan het dossier. Het is altijd goed dat de klant zelf de schades ook nog even checkt. Ook wij kunnen dingen over het hoofd zien! Zulke checks kunnen vervelende eindafrekeningen of discussies voorkomen. Nogmaals goed dat je dit naar ons gestuurd hebt! Veel (rij)plezier met de auto gewenst! Blankert Shortlease B.V.
De communicatie liep zo soepel met al mijn vragen bij 1 persoon! (Dave)
Prettig bedrijf, denkt mee, zijn snel. Correcte medewerkers, persoonlijk en geen nummer. Super service, flexibel in alles. En prijzen zijn ook erg concurrerend. Zeer tevreden. Inmiddels via meerdere werkgevers een auto via Blankert, ook werkgevers ervaren service en afhandeling als erg prettig.
Ik kan er heel kort over zijn. van af het eerste contact tot drie dagen later ik de auto kon ophalen !! Goede uitleg en alles supersnel geregeld en geen gedoe
Makkelijk en snel geregeld allemaal
Prima ervaring. Maar de auto voortaan eerst naar de poetser brengen voor aflevering.
Beste J.C.G., Bedankt voor je positieve review! Je had aangegeven dat de auto niet schoon is aangekomen, onze welgemeende excuses! Het kan helaas gebeuren dat een auto in de snelheid van ons werken door een controle glipt en zodoende niet zo schoon kan zijn. Wij doen ons best om elke auto in nieuwstaat af te leveren bij de klant. Wij nemen contact met je op omtrent de situatie. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Prima service geleverd, men denkt met je mee. Tarieven zijn schappelijk
Ik heb een auto met aflever- en ophaalservice besteld. De communicatie over de tijdstippen van levering en ophalen was waardeloos. Voor 100 euro per keer werd ik de hele dag voorgelogen over de tijdstippen. Ik ben beide dagen vanaf ‘s ochtends vroeg thuis gehouden en aan het lijntje gehouden dat chauffeur onderweg zou zijn, terwijl de beste man pas ‘s avonds laat aankwam. Bij het ophalen is mijn verteld dat chauffeur binnen 15 min in mijn stad zou zijn maar uur later bleek dat ie pas 2 uur later zou aankomen. Toen ik ze aanspraak op de leugen van een uur geleden, zeiden ze dat er een ns vertraging was. Echter waren er geen vertragingen op ns website te zien. Ik heb het idee dat ik constant 10 jarige kinderen aan de lijn had die geen waarheid durven te vertellen. Kortom ze nemen de tijd van hun klanten niet serieus.
Dag Stella, Helaas is het hier op meerdere vlakken mis gegaan wat betreft het transport. Ook is er naar alle waarschijnlijkheid sprake van miscommunicatie tussen meerdere partijen. Uiteraard had dit niet mogen gebeuren. Wij gaan dit intern uitzoeken en zullen ons best doen dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Omdat mijn private lease maanden gaat duren qua bestelling juiste auto ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om een auto voor bepaalde tijd te regelen. Ik weet niet meer hoe ik via internet bij Blankert terecht kwam, maar toen ik ze belde en mijn wensen voorlegde toen was er een vrij duidelijke uitleg wat ze voor mij konden doen en op welke (korte) terrmijn. De shortlease prijs was ook redelijk. Check op mijn credibility, contract, aflever afspraak en autopapieren waren snel geregeld. Voor wat extra geld werd de auto een paar dagen later (vanuit Groningen bleek) door een werkstudent voor de deur afgeleverd in Amsterdam. Het is overigens exact dezelfde auto die ik heb besteld voor private lease. Dus ik kan alvast goed wennen aan de definitieve versie.
Dag Arthur, Ontzettend bedankt voor je positieve review. Mooi samengevat hoe snel het kan gaan met alle handelingen van dien. Wij wensen je nog veel rijplezier! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Super snel en geweldig geholpen.
Binnen 1 dag was alles geregeld en volgende dag stond de auto voor de deur ! Top
Auto is netjes geleverd. Enige puntje is dat de auto meer schade had dan dat op het afleverformulier benoemd staat.
Snelle afhandeling van zaken.
Beste J.J.M., Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de service bevalt. Het schaderapport bevat schades die opzichtig zijn en daadwerkelijk voor ons als schade gezien kan worden. Het kan echter wel eens voorkomen dat er wat over het hoofd gezien wordt. Het is daarom goed dat je foto's gemaakt hebt en deze naar ons toe gestuurd hebt! Ook bij schades waar je over twijfelt is het handig om foto's te maken en deze naar ons te sturen. Wij kunnen dan aangeven of dit 'gebruikersschade' is of echte schade wat wij dienen te noteren. Veel (rij)plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Vlotte service
In de basis was alles snel geregeld en werd de auto prompt op tijd afgeleverd. Het aantal aangeboden kilometers is in mijn geval ver onvoldoende. Ik had zelf ook te weinig berekend. Hoop daarover nog een regeling te kunnen treffen. Ook onduidelijk of de kilometers beginnen te tellen vanaf de aflevering bij mij of vanaf het wegrijden bij de leverancier. Ga straks even rekenen en neem dan nog contactvoorkeuren. Is nu naar tevredenheid bijgesteld!
Beste J.C. Nijdam, Bedankt voor je positieve review! Als het goed is heeft de accountmanager contact gehad omtrent de kilometers en verdere uitleg. Ook is alles in het systeem doorgevoerd waardoor je nu wel over het juiste aantal kilometers beschikt (wat uiteraard voordeliger is dan overkilometers betalen op de eindafrekening). Zoals de accountmanager heeft uitgelegd omtrent de kilometers: De kilometerstand begint en eindigt bij onze vestiging in Zwolle. De transportkilometers zijn voor de klant zelf. Ik hoop dat nu alles in orde is! Veel (rij)plezier gewenst met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Originele beoordeling
Beste J.C. Nijdam, Bedankt voor je review! Als het goed is heeft de accountmanager contact gehad omtrent de kilometers en verdere uitleg. Ook is alles in het systeem doorgevoerd waardoor je nu wel over het juiste aantal kilometers beschikt (wat uiteraard voordeliger is dan overkilometers betalen op de eindafrekening). Zoals de accountmanager heeft uitgelegd omtrent de kilometers: De kilometerstand begint en eindigt bij onze vestiging in Zwolle. De transportkilometers zijn voor de klant zelf. Ik hoop dat nu alles in orde is! Veel (rij)plezier gewenst met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Snel, duidelijk, klantgericht en vriendelijk.
Intenties zijn goed, wel het gevoel dat de contact persoon veel werkdruk heeft waardoor het klantcontact plus het overleg over de juiste lease wagen in het gedrang komt. Maar de keren waarin het contact telefonisch heeft plaatsgevonden zijn de ervaringen wat betreft de intenties en meedenken zeer goed.
Dag Eduard, Bedankt voor je review. Wij als Blankert Shortlease B.V. hebben op verzoek van onze intermediair een tijdelijke auto mogen leveren als voorlopen op een (eventueel) door u te bestellen leaseauto. Helaas hebben wij geen controle over het Leasetraject met uw contactpersoon. Wij zullen uw bericht daarom communiceren met onze intermediair zodat hij hierover contact met u kan opnemen. Wij zijn dan ook met deze reviewaanvraag benieuwd naar wat je vindt van de auto, de service van Blankert Shortlease en de snelheid van aflevering. Mocht je vragen hebben over de auto en onze service kan je ze altijd stellen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Marsweg 3 B
8013 PD Zwolle
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.