Ik had tijdelijk een vervangende auto nodig dus voor 1 maand een auto via Blankert. Op de dag dat ik de auto ging halen, bleek dat mijn eigen auto al veel sneller dan verwacht terug was. Zonder probleem kon het maandcontract worden omgezet naar daghuur voor enkele dagen.
Het process om een auto te leasen is eenvoudig en snel geregeld. De communicaties is vriendelijk en professioneel. En je kan de auto voor de deur laten afleveren!!!
Snel met leveren goede service aanrader!!!!!!
Al 8 jaar klant. Simo Jan is een fantastische medewerker. Top Goede service
Vlugge nette service
Van alle bedrijven, doorheen alle industrien, waar ik mee te maken heb gehad blinken ze uit. Vriendelijk, competent, meedenkend, en prijs-competitief. Kortom, best in class :-)
Goed te woord gestaan en meegedacht en aflevering was keurig. Ik heb alleen nog niet mn tankpas ontvangen.
Beste S.R., Bedankt voor je positieve review! Er is een miscommunicatie geweest over de tankpas, onze excuses! Wij hebben hier inmiddels contact over gehad en de tankpas is onderweg! Wij wensen je nog veel (rij)plezier! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Toen mijn ‘all weather’banden er niet onder bleken te zitten heeft Blankert alles op alles gezet om het ongemak zo beperkt mogelijk te houden en het probleem op te lossen. Hierdoor kon ik uiteindelijk toch met een gerust hart op vakantie.
Beste Desiree, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat we je zo op weg hebben kunnen helpen met deze oplossing! Geniet van de vakantie en van de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
N/A
Positieve ervaring tot heden. 16:30 contact opgenomen en de volgende dag kon ik gelijk de auto ophalen op een tijdstip naar keuze. Bezorging is ook mogelijk maar vond ik niet nodig. De flexibiliteit, dagelijks opzegbaar na 1 maand, is wat ik fijn vind bij Blankert Shortlease als zzp-er. Ook heb ik een gloednieuwe auto meegekregen met 28km op de teller, dat is bij shortlease niet een gegeven, dus extra fijn. Bij het afhalen moesten er alleen gegevens van mijn rijbewijs genoteerd worden en mijn bankrekening, terwijl ik die op de formulieren had ingevuld. Dat was een klein minpuntje. Al kwam dit mogelijk door mij dat ik de auto al een uur na goedkeuring opkwam halen (uiteraard in overleg) ipv de volgende dag.
Dag Erik, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat de snelheid je bevalt. De gloednieuwe auto is ook zeker een mooie bijkomstigheid! Dat nog niet alle gegevens in het systeem stond (of onjuist in het systeem stond) kan meerdere factoren hebben. Uiteindelijk is alles gelukkig voor elkaar en hebben we weer een klant blij kunnen maken met onze service en snelheid! Veel (rij)plezier gewenst en op een mooie samenwerking! Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Duidelijk en snel, een aanrader
Highly recommended.
Dear Lucas, Thank you for your review. We are glad to hear you would recommend our service! We wish you a nice day! Kind regards, Blankert Shortlease B.V.
Zeer snel geschakeld en een mooie auto afgeleverd gekregen.
Beste Daan, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van levering en de auto! Wij wensen je nog veel rijplezier! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik lease sinds juli een auto via Blankert Shortlease omdat ik niet vast wil zitten aan een contract van een aantal jaren. Recent de auto omgewisseld voor een ander model de communicatie, afhandeling en service is echt perfect bij Blankert Shortlease. Ben zeer tevreden!
Beste Mila, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met Blankert Shortlease. Ook naar jou de complimenten voor de snelle reacties op onze vragen. Veel (rij)plezier gewenst in de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
alles volgens afspraak, alles prima!
Beste A.Hock, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Mijn ervaring naar aanleiding van de aangevraagde offerte is dat wij bijzonder tevreden zijn over de hele gang van zaken. De snelheid waarmee gereageerd wordt, de afhandeling en de bezorging van de shortlease auto. Wij kunnen jullie aanraden bij andere mensen die een auto nodig hebben voor een korte termijn.
Beste R. Opheikens, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Met Simo Jan valt goed te schakelen!
Beste R., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Het was super fijn dat alles op zo'n korte tijd nog geregeld kon worden. Een auto hoort alleen wel schoon afgeleverd te worden. Overal nog kruimels in de auto. Frisdrank/plank op de binnenkant van de voorruit. Op de achterkant zat iets wat leek op kauwgom. Tevens was de ruitelvloeistof op. Wel zo netjes om dit ook te controleren voor het opleveren van de auto.
Beste W., Bedankt voor uw review! Wij betreuren het feit dat de auto niet schoon is afgeleverd. Wij hebben de foto's hier van gekregen en zijn ons er meer dan bewust van dat dit niet hoort. U heeft ook inmiddels contact gehad met de accountmanager van dienst. Uiteraard kan het gebeuren dat de auto niet helemaal schoon is aangezien er vele door onze handen gaan maar dit waren wel opzichtige dingen welke wij hadden moeten schoonmaken. Wij hopen dat de auto u verder gaat bevallen! Mocht er nog wat zijn horen wij dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Snel geregeld en auto snel geregeld!
Beste Martijn Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Dank voor de prettige ervaring.
Beste S.V., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Comfortabele auto. Ik heb wat meer kilometers gereden dan verwacht, maar ik hoop dat er niet veel extra kosten worden gerekend. Snelle levering trouwens. Het is niet de goedkoopste shortlease, maar al met al tevreden.
Beste W., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Extra gereden kilometers worden afgerekend met een voorafbesproken prijs. Op de eindafrekening zal alles duidelijk worden qua kilometers. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
zeer duidelijk vrijdag een auto gekozen maandag geleverd daarna na een maand per dag opzegbaar wat een geweldig bedrijf en goede service en uitstekende bereikbaarheid
Beste Marc, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Duidelijke communicatie is fijn
Beste R.K., Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Helaas werkt de cruise control niet
Beste Wiepke Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Excuus voor het ongemak wat betreft de Cruise Control. Dat hendeltje is de zogenoemde limiter Je stelt zelf een limiet in qua snelheid en de auto zorgt ervoor dat je niet harder gaat rijden, dit resulteert in een verminderde verbruik en een fijnere rit. Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Ik ben erg goed geholpen en alles was op maat voor me! Ik ben zeer zeker tevreden en natuurlijk lekker flexibel.
Beste Mahmut, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over Blankert Shortlease! Wij wensen u nog veel (rij)plezier met de auto! Met vriendelijke groet, Blankert Shortlease B.V.
Marsweg 3 B
8013 PD Zwolle
Bij Blankert Shortlease vinden wij het belangrijk dat u snel en goed wordt geholpen. Daarom hebben wij altijd een shortlease auto voor u beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een personenauto of een bestelbus; bij ons kunt u altijd direct over een geschikte shortlease auto beschikken. Ook kunt u een keuze maken uit een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. Ons wagenpark breiden wij daarnaast wekelijks uit met diverse nieuwe auto’s. Hierdoor hebben wij altijd een geschikte en representatieve shortlease auto voor u beschikbaar.