voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e keer geweest.\r\nNetjes en snel geholpen, gewezen op aankomende onderhoud en/of gebreken.\r\n\r\nDe kinderen vonden de Autodrop snoepjes wel lekker trouwens. 😋

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heren ik zou willen zeggen ga vooral zo door. Een aanwinst voor Eerbeek

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbare en professionele garage. Prettige ontvangst. Keurige werkplaats. Kundige monteurs die met je meedenken zonder de intentie te hebben om je een poot uit te draaien.\r\nNiets dan lof voor deze garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eerste keer bij Dorpsgarage Elshof geweest, en het valt me op dat de mensen die er werken bijzonder vriendelijk in de omgang zijn. super service,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer plezierige eerste ontvangst

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Telkens als ik bij de garage kom,word ik op een erg vriendelijke manier geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik tevreden over de oplossingen die jullie hebben voor onze vraagstukken. En dat tegen een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding. Aan ons een trouwe klant die positieve mond op mond reclame laat rondgaan...topbedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service en kunde van de medewerkers waren super. En er werd een goed advies gegeven
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede en snelle service, steeds net dat stapje extra. Hele relaxte sfeer en persoonlijke benadering. Echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Ze helpen je altijd wanneer je in nood zit! Rondom sluitingstijd kreeg ik motorproblemen en ik kon nog gewoon langs komen om te kijken hoe groot het probleem was. Dat doet niet elk bedrijf op een mooie zomerse dag :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren lang vaste klant en dat zal zeker zo blijven
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt goed voorgelicht over de staat van de auto en de eventuele reparaties. En hier wordt de tijd voor genomen. Vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Staan altijd voor je klaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, goede communicatie. Leenauto of fiets beschikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net en eerlijke mensen plus een snelle service.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service. Altijd flexibel en meedenkend.

Coldenhovenseweg 27

6961EA Eerbeek

Over Dorpsgarage Elshof

Onze omgeving (en ons dorp) mobiel houden, dat is waar het ons om gaat. Of je nou een auto bezit of gebruikt. Wij zetten ons dagelijks in om geplande of onverwachte onderbrekingen van jouw mobiliteit zo kort, zorgeloos en prettig mogelijk te maken. Bij ons ben je te gast. Als het nodig is, halen we je op en brengen je ook weer weg. We staan altijd voor je klaar en dringen niets aan je op. Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent en daarom zijn wij altijd open en duidelijk over tijd en kosten. Van ons mag je kwaliteit verwachten. We zijn kritisch op ons eigen werk, zodat jij weer veilig en vertrouwd de weg op kan. En als we je dag ook een stukje leuker hebben gemaakt, dan kan onze dag helemaal niet meer stuk.