helemaal goed

Door eerdere ervaring met stefan wist ik dat ik zou zitten bij Hurks. Volgende keer zal ik stefan weer contacten

Goede en snelle service

Goed geholpen. eerlijk bedrijf. De deal was snel gesloten. Veel bus voor relatief weinig geld. Goede ervaring gehad

veel keus

moesten snel een wagen hebben gelukkig hebben ze hier genoeg keus

Goed overleg alvorens een reparatie tot ik ben weer een jaartje on route

Mooi bedrijf

Altijd goede service.

Altijd goede en vlugge service , nette afhandeling!!

Ik ben vriendelijk tewoord gestaan en goed ingelicht over de bedrijfsauto’s . Ben dan ook zeker geslaagd voor mijn bedrijfsauto. Ik ben zeker positief over Van Den Hurk.

Snel en betrouwbaar

Heb zojuist mijn tweede bedrijfsbus aangeschaft via Van den Hurk. Ze geven goed en eerlijk advies en komen afspraken snel en correct na. Ik zou ze van harte kunnen aanbevelen.

Alles is uitstekend

Alles is uitstekend

top

top

Klantvriendelijk en service gericht

Zeer tevreden over de omgang met mij als klant .

Helemaal goed.

Snel en vakkundig conform afgesproken prijs.

Goede service en kennis

Goede service en kennis

matig

Mijn Jeep inruilen ging redelijk goed, betaling liep wat stroef, maar de seat die ik kocht bij jullie was een stuk minder helaas. zelf moest ik mijn jeep schoon e.d inleveren, de seat werd achter van de parkeerplaats geplukt. Had een aflevering graag anders gezien. Volgens Bart had de seat alleen olie en een filter nodig, hij was altijd bij van den Hurk in onderhoud geweest, helaas is hij niet door de apk gekomen. Meerdere grote problemen onderhuids, dus geen goede aankoop.

goed advies en erg behulpzaam

ik was al een tijdje op zoek naar een andere auto en ben bij van de Hurk goed geholpen. Vriendelijk en goed advies !

Goede service snel en betrouwbaar

Wij komen er al 20 jaar. Altijd goed. Denken ook mee. En verkopen ook ieder merk nieuwe wagen, naar wens.

Goede service gehat

Goede service gehat

buiten gewoon

klantvriendelijk goedeservice ben zeertevrede

prima geregeld

Goede communicatie en meedenkend

...

Goede verkoper

Prijzen zijn goed, maar tank harstikke leeg ,mmmmmmmm

Klantvriendelijk meedenkend probleem oplossend bedrijf

Je wordt netjes geholpen en denken niet in problemen maar zoeken mee naar oplossingen waar het kan. Gewoon TOP

Heel goed! Uitstekende medewerkers, aardig en ook gewoon humor!

Vond het superfijn dat ze niet zaten te zeiken over mondkapjes, ik ben tegen die walgelijke dingen, en heb die niet opgedaan. (dit vind ik een heel groot pluspunt). Verder met 2 Transporters gereden en een ervan gekocht, en is echt een heerlijke auto! Zij hebben er 4 nieuwe velgen opgezet, inperiaal, trekhaak, alles keurig volgens afspraak, en kon hem nog eerder halen als was afgesproken zodat ik hem nog in kon richten! Kortom: Ik moest er 1.5 uur voor rijden maar heb geen spijt!

Stijn heeft top service gegeven .

Wij waren moet spoed op zoek naar een bus en Stijn heeft ons perfect geholpen

Tot op heden goed.

Aangezien mijn aankoop nog afgeleverd zal gaan worden kan ik er nog niet al teveel over zeggen. Echter bij mijn vorige aankoop heb ik dit bedrijf als een goede leverancier ervaren.

Accuraat en duidelijk

Zoals ik al zei accuraat, duidelijk en behulpzaam in het vinden van oplossingen. Correct en vriendelijk

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond