Veel keus tegen een scherpe prijs

Helemaal top

Zeer vriendelijk geholpen

Slecht

De verkoop was goed, maar bij het ophalen was de verkoper uit beeld. Het manneke dat ons hielp was slecht op de hoogte. 1.snapte niet dat we niets in te ruilen hadden 2. Wist niet dat de auto al op naam stond 3. Kon geen uitleg geven over de factuur 4. Gaf de sleutels en zoek het maar uit uit Bij thuiskomst bleek 5. Koplampen lek 6. Banden uitgedroogd. 4x nieuw banden 7. Geven standaard geen reactie op mails 8. Kunnen geen auto historie overleggen. 3e range auto verkopers. Geen aanrader!! En dat voor een auto van 30k

In 1 woord positief

Zeer net bedrijf,dat vertrouwen uitstraalt. Vriendelijke mensen,zeer goed en duidelijk te woord gestaan. Afspraken nagekomen zoals afgesproken. Volgende auto,zeer zeker eerst bij van de Hurk kijken.

Bedrijf wat vakwerk afleverd en afspraken nakomt ,in een woord Super !!!

Electrische deur van onze VW Multivan was stuk. Deze werd correct en op professionele manier gemaakt. Ondertussen is ons een prima leenauto ter beschikking gesteld. Prettig contact met de medewerker van het bedrijf. Absoluut een aanrader voor reparaties en onderhoud !!!

Goede service en klantgericht.

Een fijn bedrijf waar ik goede zaken mee heb kunnen doen. Goed met mij meegedacht en de auto voldoet aan al mijn wensen.

Goed geholpen

Goed geholpen.

Goede Service en Duidelijk

Als de overhandiging dadelijk ook zo goed verloopt ben ik een tevreden klant

Waatdeloos

Niet aan afspraken houden Onjuiste informatie Toch hun gelijk willen halen Lullen en zwetsen

Niet goed.

Beste heer , mevr Tijdens de bestelling veel aandacht gekregen. De dag dat ik de bus ophaalde helaas geen aandacht. Verkoper liep niet mee naar de bus. Kreeg de sleutels en succes ermee. Afgelopen dinsdag mijn eerste rit mee gereden. Olie lampje begint te knipperen ad blue lampje begint te knipperen en geeft storing aan. Als je de bus in de achteruit versnelling zet begint het te knarsen. Niet 1 x maar elke x. Onder de motorkap hoor je een geratel. En dit voor een bus uit 2017. Nou nou van den Hurk schaam je.

Netjes geholpen.

Nieuwe auto is gratis voor de deur afgeleverd, de inruiler is direct meegenomen. Het hele proces is digitaal afgehandeld. Prima georganiseerd.

Smorgens stonden er 3 gewassen bussen klaar om alle 3 een proef rondje in te rijden.! Helemaal goed!

Ik ben nog steeds erg tevreden

Ik ben klant sinds de oprichting van ATC en ben blij dat er naar mijn indruk weinig verandert is sinds ATC weer opgegaan is in Van den Hurk.

duidelijk en behulpzaam

Wordt goed en vriendelijk geholpen

Ze nemen de tijd voor je. Helpen bij al je vragen. Mike ging na onze vraag meteen uitzoeken wat de mogelijkheden en de kosten waren.

helemaal volgens verwachting

gewoon goed, zoals het hoort

Breed aanbod van bedrijfswagens met concurrerende prijsstelling

Ik had vanaf de website al een beeld van het aanbod, dus wist waar ik wat kon vinden. Ruim de oriënteringstijd kunnen nemen, zonder druk van een verkoper. Aansluitend een goed bevallen proefrit en een meer dan acceptabel inruilbod, zodat de deal snel beklonken was. Over een paar jaar weer voor herhaling vatbaar.

prima goed werk afgeleverd

prima goed werk afgeleverd

Betrouwbaar

Eerlijk netjes komen Afspraaken na

ze kunnen snel schakelen voor een nieuwe bus

Top bedrijf goed geholpen door Sjoerd en een mooie bus snel geleverd.

Verwacht geen coulance

Een paar maanden geleden een auto gekocht bij van den hurk bedrijfswagens, toen begon het drama, auto ging inhouden,grote olie lekkage, van den hurk de gelegenheid gegeven om dit euvel op te lossen, maar daar hadden ze weinig trek in dus de auto weggebracht voor onderzoek Conclusie.. 4 verstuivers versleten, vervangen 1000 euro, hoge druk brandstof pomp vanwege olie/brandstof lekkage 1000 euro auto houd nog in... diagnose van de automatische versnellingsbak... daar zit het probleem, automatische versnellingsbak revisie 3500 euro 5500 euro kosten , weer naar van den hurk terug gegaan geen enkele coulance of garantie volgens van de. Hurk. mee denken terwijl ze zelf een grote werkplaats hebben met monteurs Willen ze ook niet, het enigste wat ze willen is zo veel mogelijk auto’s verkopen waar ze niets van weten, krijg je problemen met auto’s van dit bedrijf dan verwacht niet dat dit word opgelost

onlangs coroan goeie service

eerste indruk omdat ze ons even vergeten waren d8t ik we zijn gewoon een klant. eenmaal uitgelegd dat het door de enorme drukte kwam super service verleend. namen de tijd ervoor papier werk netjes uitgelegd en goeie communicatie over de telefoon. Na de koop en de na zorg super gewoon.

Professioneel en vriendelijk

Prima, vriendelijk en professioneel geholpen.

Vertrouwde expertise

Zoals altijd weer fantastisch geholpen. Prima garage met fantastische medewerkers. Ik vaar 100% op hun expertise en ben nog nooit teleurgesteld. Zowel met zakelijke als privé reparaties.

het is, what you see is what you get.

Denk een goede bus gekocht te hebben voor een goede prijs. ja als je zelf beetje verstand van autos hebt, aanrader denk ik

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond