Super!

Zoals ik gewend ben, doen wat ze zeggen en nemen de kosten VOORAF met je door!

Goed geholpen.

Na wat contact via de app en afspraak gemaakt om de nieuwe bus te komen halen. Die stond keurig volgens verwachting klaar om mee te nemen. Erg goed geholpen door Mike Mennen. Volgende bus gaan we daar zeker weer halen. Ga zo door.

Goed geholpen

Heel goed geholpen

Kwaliteit en niet te duur. Vakkundig en veel keuze

zeer goede SERVICE

Ik ben uitermate vakkundig geholpen, super service en binnen een uurtje kon ik met het nieuwe busje wegrijden, alles geregeld.

Flexibel, behulpzaam en goed meedenkend.

Zoals in bovenstaande zin omschreven. Korte lijntjes waardoor we snel kunnen schakelen. Altijd flexibel in het oplossen van 'problemen'. Nagenoeg altijd vervangend vervoer beschikbaar en als we erom vragen ook nooit te beroerd om even een bus bij ons op kantoor op te halen of terug te brengen.

netjes en vlot geholpen!

Duidelijk, snel en geen poespas. Aan de andere kant komt deze beoordeling te vroeg wat de auto wordt volgende week pas geleverd.

voertuigspecificaties

Als je een auto zoet op hun site en je kijkt dan naar de specificaties, dan staan er dubbele en ja zelfs 3 dubbele voertuigspecificaties op. Het lijkt dan alsof dat voertuig heel veel specificaties heeft, terwijl dat niet zo is. En als je dat dan zegt, dan zeggen ze dat ze niet verantwoordelijk zijn, want dat staat in de kleine regeltjes! Dat is je wel heel erg gemakkelijk vanaf maken en ik vind het misleiding! Kijk het kan altijd wel een keer gebeuren, maar dit vind ik wel overdreven en misleiding. Het klopt gewoon niet. Als een bakker zijn brood verkoopt en die zet er een euro op, dan moet die dat brood ook voor een euro verkopen, terwijl het misschien wel 3x zo duur is.

Zeer netjes geholpen

Verkoper Sven is een echte topper!

Heb bij van den Hurk een Honda Goldwing (2018) gekocht. Verkoper Sven heeft alles tot in de puntjes geregeld voor me, klasse.

Perfecte service en zeer vriendelijke personeel

Ik werd geholpen door Sjoerd. Hij denkt met je mee en helpt je graag. Ook komt hij zijn afspraken na en reageert snel. Zeker een aanrader.

voor nieuwe klant graag meer info

vriendelijke benadering en ontvangst. Als je zoals wij pas zijn gestart met een bedrijf is het handig als je wat meer info krijgt over bijvoorbeeld de gang van zaken mbt lease. Een stappenplan zou handig zijn! Verder hadden we graag geweten dat de auto is ingevoerd. De papierhandel is niet zo handig verlopen. Ondanks de strubbelingen bevalt de auto goed en denken en hopen we een goede aankoop te hebben gedaan!

Goede aankoop en goed afgehandeld

Goed geholpen en snel afgehandeld

Nette bus, geen problemen onderweg.

supergoed

eerlijke en vakkundige mensen, heel goed geholpen. wij zijn super tevreden. een echte aanrader !

Wanneer de auto is afgeleverd kan ik een review geven

Wanneer de auto is afgeleverd kan ik een review geven

Geweldige service

Zoals we dat gewend zijn, ineen woord top!

Fijn bedrijf met goede service ondanks de vele problemen met mijn bus,wat niet aan jullie lag hebben jullie alles netjes opgelost.

Uiterst gastvrij, geduldig en meedenkend in wensen

Zeer positief. Bij aankomst rustig rond kunnen kijken en alle vrijheid daarbij. Speelden goed in op onze wensen en we gingen zeker niet met dorst de deur uit!

correcte vlotte behandeling

Vriendelijke en vlotte benadering van klanten; prima handelshuis. Duidelijke prijsstelling, iets meer flexibele opstelling over verkoopprijs zou prettig zijn.

Vriendelijke verkopers en flexibel

Genoeg voorraad, deskundig advies.

n.v.t

Goede onthaal, professionneel,

Veel mohelijheden om DE goede wagen te vinden !

goede snelle service

gewoon goede service

Zeer vriendelijk

Alles volgens afspraak en zeer vriendelijk

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond