Goed en plezierig geholpen

Prima bedrijf en alles netjes. Vragen correct en snel beantwoord

Fantasties geholpen door Roland vd Hurk!

Onze ervaring is bij v.d. Hurk Bedrijfsauto's was top! Erg attent en geduldig alle vragen heel fijn beantwoord. Een ervaring die vraagt om nog eens bij vd Hurk bedrijfsauto's te kopen. Dankjewel, Garden&Bricks

Top geholpen door een fijn team!

Recent heb ik een nieuwe Mercedes Sprinter gekocht bij Van de Hurk Bedrijfswagens. Ben uitstekend begeleid naar het eindresultaat. Daarnaast hebben ze nog enkele voorstellen voor een eventuele verzekering gestuurd. Kortom professioneel bedrijf!

top onderhoud

Onderhoud van mijn auto is tot nu toe top gegaan, verwacht geen verandering in de komende tijd. Met name de communicatie is goed

Prima, niet verwacht.

Hartelijk ontvangen, goed open eerlijk gesprek, tevreden geholpen.

goede service

goede service

Klantvriendelijk ze nemen ruim de tijd voor je

Heb rustig een rondje mogen maken over het terrein waar alle bedrijfswagens staan. Heb er 1 uit gekozen en die genomen de met een goede verzekering via van de hurk!

Goede service met de vooraf overeengekomen prijs

Netjes gewerkt volgens overeengekomen afspraken.

Helemaal prima

Helemaal prima

Ik ben vriendelijk geholpen en heb een bestelwagen gekocht tegen een scherpe prijs. Met een goed gevoel ben ik de deur uitgegaan.

eerste keer

goede service, snel een kwestie van auto kopen geregeld

Nette firma

goede eerlijke garage die de afspraken nakomen

ik ben goed tevreden over de service en dienstverlening en dat we netjes behandeld worden0

Duideijk en eerlijke verkopers

Alles is gesprek naar en wordt goed uitgelegd.

Altijd perfect

Reparaties worden correct en netjes uitgevoerd. Serves is 100 % Krijg de auto ook nog gewassen terug

Heel veel hele courante voorraad bedrijfswagens, voor de koper die kwaliteit zoekt.

Een keurig bedrijf zonder de extreme showroom waarvan je je soms afvraagt waar dat van betaald wordt. Achter de showrooms staat de voorraad en daar bevinden zich ook de prachtige werkplaatsen. Het geheel geeft mij een goed gevoel en ik heb er dan ook een een bijna nieuwe bestelwagen gekocht die mij erg veel geld scheelt in vergelijking met nieuw en die ik elders niet kon vinden.

Slechte service

Nieuwe bestelwagen van 1.5 jaar oud gekocht. Bij proefrit brandde er een service lampje dit zou opgelost worden! Bij aflevering brandde dit nog! Ja meneer moet een olie wissel hebben dit valt niet in de prijs kwam er €180 ex btw bij! Ik vind als je een auto koop van €10.000 dat hij in orde moet zijn!

Probleem opgelost maar wel langzaam

Het verschil tussen de expert en de domme klant wordt erg aangedikt.

Vriendelijk en meedenkend

Als particulier was ik op zoek naar een bestelwagen en per toeval kwam ik bij Van den Hurk Bedrijfswagens terecht. het zag er netjes uit ik werd vriendelijk geholpen en de omgang met het personeel was super. de afwikkeling was ook geweldig uiteindelijk was iedereen blij. Ik zal Van den Hurk Bedrijfswagens zeker wel in gedachten houden en adviseren aan anderen ook al was het echt uit de buurt ruim 150km rijden voor mij.

Goed onderhandeld

Goede nette onderhandeling. Goed advies.

topservice

Service prima. De monteur kijkt preventief. De service met de leenauto is uniek.

goede ontvangst, goede uitleg, en met een goed resultaat weggaan.

Prima service en producten

Prettig team