Tot nu toe zeer matig gelopen

Na het maken van een afspraak voor een proefrit ben ik gaan proefrijden. De brandstofmeter stond net onder de helft dus wat kan er mis gaan. Eenmaal de snelweg opgedoken hielt de auto, waarna ik een duik in de vluchtstrook heb moeten maken. Men wist van de defecte brandstofmeter, maar was het vergeten, kan gebeuren. Uiteindelijk heb ik de auto toch genomen want naast een paar andere zaken zou dit worden verholpen. Dit is niet het geval geweest, dus heb ik een afspraak gemaakt ter reparatie. De dag van de reparatie heb ik gelukkig nog even gebeld hoe laat ik verwacht zou worden, want ze hadden geen tijd, en geen beloofde vervangauto staan. Nu heb ik een nieuwe afspraak staan, en meteen gevraagd of er nog iets na kan worden gekeken. Men reageert niet op mail. Alles bij elkaar opgeteld vind ik het een zooitje, dat te veel voor de omzet en dit ten koste van de klant gaat. Pluspunten: -Super vriendelijke en snelle verkopers die snel communiceren Minpunten: -Te lange levertijd (3 weken) -Niet nakomen van afspraken/ vergeten -Geen tot zeer trage communicatie met de werkplaats -Aangegeven probleem niet verholpen

Toppers

Gewoon SUPER

Super service en heel snel geholpen

Leveren super service vriendelijke mensen helpen graag en super klantvriendelijk goed geholpen !

Nette snelle service

Nette snelle service donderdag avond bus gezien woensdag rij je er mee weg alles netjes en goed geregeld

Helpen graag en snel, goed aanbod van bedrijfswagens

Behulpzaam, oplossingsgericht, klantvriendelijk

Super vlotte, vriendelijke service

Vriendelijke ontvangst, snel geholpen met veel informatie en vlot geholpen. Ook na aankoop goede service en hulp. Voertuig ook volledig na wens, goede prijs kwaliteit. Top ervaring.

Snelle afhandeling!

Alles werd netjes en snel afgehandeld. Kleine tip: Iets meer aan klantbeleving doen in de showroom. Goed en betrouwbaar bedrijf!

Eerlijke mensen en aardig,

alles gaat goed met mij

Ik ben daar super goed geholpen

Ze hebben daar de tijd voor je heel vriendelijk personeel

Prima zaak.

Vriendelijke, behulpzame mensen.

duidelijk en kort bij

de mensen zijn erg meegaand en duidelijk

Fijne mensen, goede levering

Auto is helemaal top en netjes afgeleverd. Goed geholpen door het personeel

Netjes en goed

Mijn ervaring was goed gegaan. De heer was beleefd, heeft mijn vragen goed beantwoord. In engels kunnen praten was heel handig voor mij.

Nette zaak goed geregeld

Crafter bakwagen aangeschaft ,opleverpakket er bij genomen -daar door word de wagen bekleding gereinigd diep stomen -wagen polijsten -nieuwe apk -onderhoud technisch word nagekeken en defecte delen worden vervangen zoals de achteruit rij camera die bij de proef rit niet opstarte - matten set en een volle tank .levertijd is wel 3 weken dat zal ivm drukte niet anders kunnen . Werd prima ontvangen met kopje koffie ,proef rit gemaakt en de deal gesloten . Alles liep lekker vlot . Nu nog even wachten tot hij geleverd word eind januari . Voor zo Ver Bedankt Stijn .

er wordt tijd genomen voor de klant. wat als zeer prettig wordt ervaren. En eerlijke taal. zodat je weet waar je aan toe bent. en geen Hollywood prijzen ook fijn! de financiële afhandeling is ook prima geregeld. daarom 5 sterren. Mvgr Roger

Super tevreden al 10jaar lang.

Ik doe daar al ruim 10 jaar zaken, en kocht er nu onze 4é bestel bus . Een goed en eerlijk advies en een geweldige omgang met het team!

Tot nu toe super tevreden

Door een misverstand (mijnerzijds) een week te vroeg op een afspraak gekomen. Tom heeft me toch ingepland om de reparatie uit te voeren. Deze reparatie is super uitgevoerd en er is meer gedaan dan ik verwachtte. En volgens mij is ook de bus gewassen!! Top!

Goed en vriendelijk geholpen

Eind december een mooie Renault Trafic gekocht, en geleverd begin januari. Alles heel fijn verlopen. Prima geholpen, van de Hurk een echte aanrader.

Super goed geholpen

Vorige week heb ik voor de 2de keer in 4 jaar tijd een bus gekocht bij van den Hurk. Beide keren perfect geholpen. Stijn is Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en snelle afhandeling van de papierwerk. Goede communicatie ook via de whatsapp.

Heel erg tevreden met de auto en de service bij van de Hurk bedrijfswagens.

Geweldige service

Fijn geholpen en denken met je mee.

Voelde me op mijn gemak en fijne service

Lennard, bedankt voor je hulp met de keuze voor een fijne (werk) bus, zeer tevreden over de communicatie en service!

Top ,korte lijn ,bakkie koffie en duidelijk ga zo door

Verkoper Lennart van Lent pas bij jullie in dienst ben bij hem goed geholpen Super Kees van den Eeden

Snelle service, goede informatie.

We zijn snel en goed geholpen en geinformeerd.

Hele goede en correcte service van begin tot eind !

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond