Snel geregeld en altijd bereikbaar en staan goed te woord

Mega goede service!

Prachtig bedrijf met hele aardige mensen. Alles word voor je geregeld

Prachtig bedrijf met mooie voorraad bedrijfs auto’s

Nette mensen, goede service.

prettig

korte lijnen en snelle reactie

Een warm bad

Enthousiast team met liefde voor hun wagens. Het gaat bij vd Hurk niet alleen maar om het verdienmodel maar ook om eigen liefde voor het vak. Dat viel mij meteen al pp bij mijn bezoek ter plekke. Afhandeling van problemen aan de gekochte auto ook soepel en met rede afgehandeld. Een dikke 10 !

Goede en snelle service

Alles is heel duidelijk en het contact loopt soepel. Blij met mijn nieuwe aankoop!

Behulpzaam

De eerste keer zijn we netjes behandeld goede service vandaar dat we de tweede keer ook een nieuwe auto besteld hebben

Standvast en vakkundig

Bus aangekocht bij dit bedrijf. Prijsvast in de verkoop en een goede afhandeling van mijn aankoop. Bus geheel nagekeken en goed opgeleverd. Kortom positief

Auto gekocht

Zeer vriendelijke mensen, super verder geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen

De medewerkers zijn vriendelijk en heel duidelijk met het uitleggen.

Groot bedrijf en toch 100% aandacht en service.

Bij vd hurk terecht gekomen voor de aanschaf van een Peugeot Expert. Ruime keuze uit jong gebruikte bedrijfswagens. Afspraken worden na gekomen en de service is 100 %. Lucas ( en de rest ) bedankt en tot de volgende. Haico peijnenburg Daas praktijk management en service.

Super geregeld!

Heb hier mijn eerste bedrijfswagen aangeschaft en kom hier zeker weer terug voor de volgende bedrijfswagen. Super goed geholpen door Stijn en alles snel afgerond door hem en de levering was nog eerder dan initieel afgesproken. Top bedrijf!

Alles top geregeld. Binnen 30 min bus gekocht. Had al van meerdere vrienden die daar een bus hebben gekocht vernomen dat de service en prijs goed zijn. Bij binnenkomst had ik ook niet het gevoel van de verkoper deze bus oow die is geweldig nee hij denkte mee en gaf me een betrouwbaar gevoel dat telt. Van den hurk bedrijfswagens Top ga zo door

Zeer vriendelijk personeel en keurig geholpen met de aankoop van me nieuwe bedrijfswagen

Keurig geholpen met me nieuwe bedrijfswagen En zeer vriendelijk personeel deal was snel gesloten

gezellig bedrijf en zeer klant gericht en denken in oplossingen

ik had eerst een andere ervaring bij ander bedrijf in Barneveld. daar moest ik bijna smeken of er iemand asjeblieft me wou helpen. bij van den Hurk. was dat zeker niet het geval. ik had eerst contact met verkoper. die me netjes filmpje en foto's had gestuurd van krasjes enz enz. ( van den hurk zit in helmond ik moet uit amersfoort vandaan komen.) toen ik volgende dag daarheen ging was eerst wat me opviel dat fijne en frisse bedrijf is. en werd er al snel een goedemorgen gezegd en of we wat te drinken wouden. nadat ik de bus bekeken had. waren ze erg flexibel en dachten ze ook goed mee. waardoor we onze rit weer snel konde vervolgen richting amersfoort. ik kan alleen maar zeggen Van Den Hurk ga zo door.

Je word hartelijk ontvangen, en goed te woord gestaan

Ze weten waar ze over praten, goede uitleg,. Je word goed gehoord, en te woord gestaan. Ik ging met een goed gevoel naar buiten.

Koffie?

Wie je ook te woord staat, je krijgt goed en degelijk advies en het is nog gezellig ook. Ik weet wel waar ik naartoe ga bij mijn volgende bus.

Goede, snelle en duidelijke service.

Nadat mijn oude bedrijfswagen de geest had gegeven moest ik snel een andere. Binnen een half uur was alles geregeld, netjes en duidelijk en liep ik naar buiten met een zeer goed gevoel en een nieuwe bedrijfswagen. Ook bij aflevering was alles zeer snel en duidelijk geregeld. Ik ben helemaal tevreden.

Good experiance

Good and trustworthy company

Goede ervaring

Pas geleden een busje gehaald hier en Stijn goeie fijne medewerker heeft me goed geholpen en al me vragen beantwoorden met advies ook, fijn personeel en goed bedrijf Bedankt !

Goede service, vriendelijk personeel, voertuig was netjes in orde bij het afhalen. Zeer tevreden klant

Ik kreeg waar ik om vroeg, en méér!

Een duidelijke en professionele verkoper stond mij te woord. Ik heb een riante proefrit kunnen maken en ook bij de verkoop werd ik goed begeleid. Alles zeer professioneel afgehandeld. Dank!

Goede snelle service

Een bedrijf waarbij service op de eerste plaats staat dat is wat ik zocht bij het kopen van een andere bedrijfswagen en tevens zorgen ze er ook voor dat je weer snel aan het rijden bent

Prima bedrijf!

Goede service: netjes te woord gestaan en denken goed mee met de klant!

Goed geholpen

Goede service en aardig personeel.

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond