Vriendelijke, netjes en volgens afspraak.

VW bus gezien op de site, mailtje gestuurd en snel een reactie terug. Vriendelijk en net contact met verkoper. Alle tijd genomen bij ophalen van de bus. Lekkere koffie trouwens. Zeker een aanrader.

Top duidelijk en snel en klantvriendelijk.

Fijne communicatie en afspraak is afspraak!

Fijne ervaring met de verkoper Bart, komt afspraken na en is een fijne gesprekspartner!

Geweldig bedrijf met super service

Wij hadden snel een werkbus nodig bart heeft dit super snel geregeld. Binnen 4 dagen konden wij met onze bus aan het werk. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt. Mochten wij extra gaan uitbreiden dan gaan wij zeker weer terug.

Bij de verkoop goed geholpen. Ook in een later stadium na wat contact op weg geholpen.

Ik raad aan

Adequaat, snel en professioneel

Heel fijn dat de telefoon "gewoon" wordt opgenomen ipv bandjes en keuze menu's. Prettig dat overdracht van informatie goed was geregeld. Alles was snel en goed geregeld. Ontvangst ook goed gestructureerd, daar houd ik van

Slechte service

Bestelbus 2019 van € 28.000,00 gekocht 70000 km, adblue systeem valt na 2 maanden uit. reactie : je hebt geen garantie (wettelijke garantie heeft men blijkbaar hier niet van gehoord). Brabantse vriendelijkheid ten top hier denk na voor je hier koopt

Super service

Bus op en top afgeleverd, zeer goede communicatie, verkoper mike topvent.

Vriendelijke en snelle reactie.

Na mijn getoonde interesse werd er de tijd genomen om te luisteren naar mijn wens en op mijn voorstel werd vlot gereageerd. Ook extra service was geen probleem.

Top bedrijf!

Prachtige Transporter voor een klant van ons gekocht. Bus werd telefonisch duidelijk omschreven en we konden hem de volgende dag zo ophalen! Fijn bedrijf zeker een aanrader.

Goede hulp en goede verzorging

Ik heb hier een bus gekocht. Ik ben hier goed geholpen. Ik heb een pakket gepakt om de dus te laten controleren en dat is zeker een aanrader. De bus is goed en schoon aangeleverd. Ik ben snel geholpen door ervaren mensen. Kort om is het een heele goede ervaringen geweest.

Top bedrijf, snel leveren en komen afspraken na!

Ik heb er een Ford transit costum gekocht en was hem snel nodig. Na overleg hebben ze de beurt, apk en afleverings klaar maken binnen een paar dagen geregeld. TOP.

I recommend.

Everything was ok. I recommend.

Net en vriendelijk bedrijf

Fijn bedrijf, netjes aan de afspraken gehouden en erg klantvriendelijk. Hele fijne ervaring!! Super!

prima en veel keuze

Je krijgt de kans om zelfstandig en rustig rond te kijken. Je kunt je van tevoren al op internet oriënteren. Vervolgens bespreek je je keuze en geven zij je de nodige informatie.

Super service

Zijn super blij met onze mooie aangekochte Mercedes Vito bus :) !! Super service gehad van Mike en goede communicatie. Groot assortiment dus zeker een aanrader wat ons betreft .

Duidelijk afspraak. Snel geregeld. Pro Actief Service Super

Fijn, betrouwbaar autobedrijf

In mijn zoektocht naar een nieuwe tweedehands bus was ik bij van den hurk uitgekomen. De afspraak was vlot gemaakt en de verkoper had me goed geholpen. Er wordt hier geen onzin verkocht en er worden geen verkooptrucjes toegepast. Gewoon lekker duidelijk zeggen waar het op staat, hou ik van.

Zakelijk, betrouwbaar, correct en keurig bedrijf

Kort gesproken, snel zakelijke en eerlijke deal gemaakt. Alle afspraken keurig nagekomen. Een aanrader.

Groot assortiment

Reuze keuze bedrijfsauto's. Goed geholpen door Stijn vd Hurk.

goede service vriendelijke en snelle afhandeling

goede service vriendelijke en snelle afhandeling

Fijn geholpen

Bart heeft duidelijk en eerlijke advies gegeven.n doet veel moeite en houd zich aan afspraak. Extea service bij ophalen auto s monteur stong gelijk klaar om aanpassingen te doen. Siper.

Fijn bedrijf

Goede uitleg, geen nonsens verkoop praatjes, van begin tot eind goed geholpen door Bart.. Zeker aan te bevelen

Fijne medewerkers, goeie service, snel geregeld.

Fijne medewerkers, goeie service, snel geregeld. Het contact verloopt uitstekend! Veel keuze, prettige medewerker met kennis van zaken, meedenken, ruime keuze.

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond