Auto's ingeruild en de stangen van de oude auto's werden gelijk overgezet naar de nieuwe. Klaar terwijl u wacht

Geweldig!

Mijn ervaring met van den Hurk Bedrijfswagens is simpelweg geweldig! De bus die ik had liep stuk dus moest snel een nieuwe hebben en die stond gelukkig zo goed als klaar bij vd Hurk. Super geholpen, zonder poespas

Tot nu toe top!

Vorige week onze Mercedes vito opgehaald. Tot nu toe uiterst tevreden. Persoonlijk zou ik wel altijd het afleverpakket C nemen. Hierbij controleren ze de gehele bus en heb je 3 maanden garantie.

Ruim assortiment. En goed geholpen door stijn

Ruim assortiment. En goed geholpen door stijn

Goed geregeld van a tot z

Goed geholpen door Bart, fijne communicatie tot aflevering toe,geen nonsens verhalen.. Top! Bedankt

Geweldig Bedrijf

Ik ben echt super goed geholpen bij van den Hurk Bedrijfswagens! Ruim assortiment, leuke medewerkers, super service! Dank voor de mooie bus!

Super service

Fijn en professioneel geholpen door Bart. Oude auto's inruilen en de stangen achterin moesten worden overgezet in de nieuwe, dit werd meteen gedaan. Klaar terwijl u wacht.

adviseren!!

Ik adviseer met vertrouwen, professionaliteit, ervaring en alles van kwaliteit en zeer snel!!

We gingen de nieuwe auto's ophalen en er moesten van de inruilauto's de ophangstangen overgezet worden. Dit werd meteen gedaan, klaar terwijl u wacht

Ruime keuze aan bedrijfswagens . Aardige mensen en goed geholpen door Stijn

Kwanen nieuwe auto's ophalen. Moesten nog ophangstangen van onze inruil auto's naar de nieuwe auto's inbouwen, dit werd meteen gedaan, klaar terwijl u wacht. En dat voor 3 auto's Super service

Waar klant nog koning is!

Onze ervaring .3 citroen berlingo nieuw gekocht.superservice Bart regelt alles zowel belettering op auto s en extra werk aan de autos. Bij het ophalen auto s stond gelijk n monteur klaar om onze laatste wensen te voldoen. Zijn zeer tevreden geholpen. Bart is een man van zijn woord en reageert gelijk als je vragen hebt.chapo Bart!

Waar klant nog koning is!

Super service

Gingen 3 nieuwe auto's ophalen en we vroegen of ze de ophangstangen in de nieuwe konden overzetten, dit werd meteen gedaan, klaar terwijl u wacht, super

Super service

We gingen de auto's ophalen en wij vroegen of ze de stangen van onze oude auto's in de nieuwe konden maken. Dit werd meteen gedaan voor 3 auto's. Klaar terwijl u wacht, super

Super service

We gingen de auto's ophalen en wij vroegen of ze de stangen van onze oude auto's in de nieuwe konden maken. Dit werd meteen gedaan voor 3 auto's. Klasr terwijl u wacht, super

Kanaaldijk Zuid West 7 B

5706LD Helmond